BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Οι καλύτεροι της Σεζόν 23

Οι καλύτεροι της Σεζόν 23

Set priority
Show messages by
This Post:
00
242335.8 in reply to 242335.7
Date: 5/31/2013 10:32:27 AM
Overall Posts Rated:
250250
Άμα θεωρείς ότι promotion είναι να σε λέω (με παχύ Λ) ψυχάκια είσαι για δέσιμο.. ΣΟΒΑΡΑ πάντως τώρα πέρα από τις αδιαμφισβήτητες γνωσεις σου, παραδέξου ότι έχεις αρχείο με παίκτες (γιατί αλλιώς δεν θα μπορώ να εξηγήσω πως ξέρεις τα Skill από τόσους παίκτες και θα τρελαθώ και εγώ). Σε φαντάζομαι όταν είσαι online να κάνεις copy paste τους καλούς παίκτες που είναι για πούλημα και με σχολαστικότητα computer-gick-nerd να φτιάχνεις το Your precius αρχείο σου.. Εκτός αν βάζεις σκλάβους και το κάνουν για σένα..
Αυτό και αν είναι προμοτάρισμα :P

This Post:
00
242335.10 in reply to 242335.9
Date: 5/31/2013 12:04:30 PM
Overall Posts Rated:
250250
ε οχι ρε γμτ, πως δεν το σκέφτηκα... θα το εφαρμόσω και εγώ χαχαχαχα (σατανικό γέλιο ενώ τρίβω τα χέρια μου χαιρέκακα και αλληθωρίζω συνοφρυόμενος)

This Post:
00
242335.11 in reply to 242335.10
Date: 5/31/2013 1:15:42 PM
Overall Posts Rated:
255255
1)ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ : ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΥΣ.ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΣ ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΣΑΦΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΡΑΜΜΗ,ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΕΠΕΙΔΗ ΒΕΒΑΙΑ ΘΕΛΩ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ,ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ 2 ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΦΕΤΟΣ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΞΕΠΛΑΓΗΝ.ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΤΣΑΜΠΛΙΑΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΟΥΤΕ ΑΠΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ICI BC,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ Α2.ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΝΕΡΓΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΣΩΝ ΤΙΤΛΩΝ,ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΩ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ...

2)ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.ΣΤΡΙΦΝΗ,ΠΑΡΑΞΕΝΗ,ΔΥΣΚΟΛΟΝΟΗΤΗ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΤΗΣ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ Ο MAMU ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΤΑ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ...

3)ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ:ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ,ΤΟΝ ΘΕΛΑΜΕ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ.Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ SUREDA ΤΩΝ H.DRAGONS.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ 2ΑΡΙ,ΕΝΑΣ ΠΑΙΞΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΕΡΗΧΙΤΙΚΟΣ ΟΜΩΣ ΑΝΕΒΑΣΕ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΛΕΙΟΔΟΤΟΥΣΕ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΚΤΗ...

4)ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ:ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΕΝΑΝ,ΑΛΛΑ ΤΡΕΙΣ.ΤΟΥΣ 3 ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ,ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.BISSOLA ΣΤΟΝ ΑΣΣΟ,PAULIONKAS ΣΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΙ BEVALDS ΣΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ.ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ΤΥΠΟΥ SUREDA STO 2 ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥ ΣΤΟ 5 ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....

This Post:
00
242335.13 in reply to 242335.12
Date: 6/1/2013 8:19:49 AM
Overall Posts Rated:
250250
Καλα ο θεος χρειαζεται ψυχαναλυση,εκτος του οτι αυτοαποκαλειται ετσι (εχω μια επιφυαξη οτι μπορει κ να ειναι) γραφει μονιμα με κεφαλαια δειγμα διαταραγμενης προσωπικοτητας οπως οι περισσοτεροι εδω μεσα(του γραφοντος συμπεριλαβανομενου χαχα), οσο για τον μαμου τον ανωμαλαρα που ειναι ερωτευμενος με τον εσκαριο (ο παικτης δεν υπαρχει) τα λογια περισσευουν..

This Post:
00
242335.15 in reply to 242335.14
Date: 6/1/2013 11:00:26 AM
Overall Posts Rated:
6464
- Καλύτερη ομάδα/ρόστερ

Το ροστερ που μου αρεσει περισσοτερο ειναι του Μαμου,ειναι σιγουρα το πιο καλοφτιαγμενο..Αλλα σε απολυτη δυναμη νο1 ειναι του Ματσα μετα και την αποκτηση Γαλατσοπουλου..Τρομακτικη φροντ λαιν,πολυ καλο 3αρι (αν εξαιρεσουμε το ριμπαουντ),εξελιξιμα γκαρντ +την ποιοτητα του Sozen..Νομιζω το φαβορι για τον τιτλο..

- Καλύτερος μάνατζερ

Μαμου ευκολα..Το παιχνιδι εξελισσεται,η τελευταια ταση ειναι αυτη των ροστερ ειδικων παιχτων και ειναι ο πρωτος που την ακολουθησε,κατι που του εδωσε και το πλεονεκτημα εναντι των υπολοιπων..

- Καλύτερος παίκτης

Δεν θα ψηφισω καποιο απο τα λογικα φαβορι Min,Γκλουμη,Skywalker,Kutluturk,Berbatovci κλπ,παιχτες με φοβερα σκιλσετ που ομως ως κομματια εκπληκτικων ροστερ δεν ξεχωρισαν και τοσο εναντι των συμπαικτων τους..Θα ψηφισω εναν παιχτη (λιγοτερο φανταχτερο) που πραγματικα εκανε τη διαφορα στην ομαδα του και την ανεβασε επιπεδο..Lino Troskot..Πρωτος ριμπαουντερ του πρωταθληματος,εξαιρετικος σκορερ και καλο παιδι :Ρ

- Αγαπημένος παίκτης της ομάδας μας

Yao Hantian..10 σεζον στην ομαδα,πρωτοανεβηκα Α1 με αυτον βασικο στους τελικους,μεγαλος παιχτης..Eνας απο τους τρεις του Hall of Fame..Δυστυχως λογω ηλικιας επρεπε να φυγει..Οταν ολοκληρωσει την καριερα του θα αναλαβει ποστο στην ομαδα :Ρ

This Post:
00
242335.16 in reply to 242335.15
Date: 6/2/2013 4:08:14 AM
Overall Posts Rated:
170170
Καλύτερη ομάδα/ρόστερ
Χμμμ λοιπον ναι τα νουμερα βγαζουν καλυτερη ομαδα τους Ατσαλακωτους λιγο πιο πισω (μετα τον Γαλατσοπουλο ισως και στην ιδια ευθεια) ο Θρυλος,αλλα εγω προσωπικα το ροστερ που ζηλεψα ασχετα απο το ταβανι που ειχε ηταν αυτο του Φασαρια ελληνικο ποιοτικο δεν κοιταζω τον λογο που το εκανε(διαβασα καπου που ειπε ο Ματσας οτι ειναι προμηνυμα αποχωρησης) παντως ηταν ζηλευτο!
- Καλύτερος μάνατζερ
Αντε τωρα βγαλε ακρη ο Μαμου εχω πει παρα πολλες φορες οτι εχει κανει εξαιρετικη δουλεια με τις ευκαιριες που του δοθηκαν αυτοματα λοιπον παιρνει καλη θεση στην συγκεκριμενη κατηγορια,ο Υπερηχητικος εξαιρετικη επισης δουλεια με πειθαρχια μισθων ροστερ και εξαιρετικη τακτικη προσεγγιση,πρωτος ομως μανατζερ για μενα απ την σκοπια που βλεπω εγω το παιχνιδι και εχουν ιδιαιτερο νοημα οι Παρασκευες ειναι ο Ματσας ο οποιος ομως θα πρεπει να το αποδειξει στο αμεσο μελλον Κωστακης και Γκλουμης τον εχουν παει τοσο πισω οσο μπροστα μπορουν να τον πανε????
- Καλύτερος παίκτηςΕχει ακουσει τοσα πολλα απο τον ιδιο του τον μανατζερ αλλα θα επιμεινω γιατι τον ξερω απο τα γεννοφασκια του.....Κωστακης !!!
- Αγαπημένος παίκτης της ομάδας μαςΔυστυχως η ομαδα δεν εχει ενα Ζιοβαννι μας λειπει ο παιχτης που θα μπει στην καρδια των φιλαθλων που θα ερθει ο κοσμος να απολαυσει μια κινηση του, μια ενεργεια,τιποτα χαος...αντε να βαλω Μανσουρι γιατι ασχολουμαι λιγο παραπανω μαζι του και ειναι αποδοτικος...!!!