Ne mogu reći ništa...FaĆa me panika pri samoj pomisli da će mi neko uzeti ideje;)
Možda bih mogao na bb-mail,ali i to mi je rizično jer ne znam u kakvim si odnosima sa ostalim kandidatima.
Najrealnije je da sam razmisliš i odlučiš dal' ćeš rizikovati sa glasom ili ne,ko riskira taj i dobija;)
Jedino što sa sigurnošću mogu reći je da plan zaista postoji,da bi se realizovao i da bi vi bili upoznati sa njim, ja moram postati selektor,samo to i ništa više.
Plan je sveobuhvatan,temeljit,bez nedostataka,kratkoročno i dugoročno gledano bolji se ne može napraviti,a nastao je na osnovu iskustava iz svih proteklih sezona,na osnovu praćenja rada bivših selektora i skauting tima....svi su oni imali ponešto dobro ali to nije bilo dovoljno,ovaj plan sadrži sve to i mnogo više.
Krajnje je vrijeme da krenemo naprijed,mnogi su to obećavali proteklih sezona ali ništa se konkretno nije napravilo.
Vrijeme je da se stvari promjene,vama treba selektor sa idejom,sa planom,a to sam ja.
Govorim ovo apsolutno siguran u sebe i svoje riječi,da ne mislim sve ovo što sam napisao,ne bih se ni prijavljivao.
Glasajte za napredak reprezentacije,glasajte za Doca!!!!!