Hehe, sem moral malo ''popraskat tam kje ne srbi''
Me pa veseli, da si se vrnil kolikor se te spomnim si bil kar aktiven na forumu tak, da bi znal tut forum malo bolj akitivirat.
Ne sj je uredu sam pač take stvari mi žiuc dvigujejo, pač ker vem da sem pri 13-15tih govoru svašta in sedaj ko pogledam nazaj je mau bed a ne, ampak useen ni treba zdj to omenjat.. ampak dobro

Ja scena je k men Buzzerbeater dostkrat dela počasi, pa tudi nimam neki volje bit na forumih prisoten ful. Hattrick igram tut zraven, tam je ista scena, na forumih me praktično ni, samo šparam in čez ene 3 leta se pripravljam za direkter prehod iz VI. lige v I. ligo, trenutne finance so tam 16M. Pol pa igram Profurgol, tukaj sem pa najbolj aktiven, ene 50 slovencev igra to igrico od tega nas je 10 ful aktivnih na forumu, selektor sem že nekaj sezon, eden boljših v igri, taktiko obvladam itd..
Zanima me pa a bomo letos newm poleti za prvomajske ali pa konec šole konec junija imeli kakšno druženje ? Naprimer da se v LJ dobimo nekje in odigramo en basket ali karkoli podobnega in pijačka pa to ?