BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > Reprezentanca 27 sezona

Reprezentanca 27 sezona

Set priority
Show messages by
This Post:
00
257687.8 in reply to 257687.7
Date: 4/14/2014 4:15:43 PM
kk rudar 1978
II.3
Overall Posts Rated:
3636
Za nami je prva tekma reprezentance in vknjižili smo prvo zmago.Tekma je bila težka a na koncu se je dobro izteklo.Še enkrat se je pokazalo kako pomembna je pripravljenost igralca ,ki se pozna tako v napadu kot v obrambnih akcijah igralca.Naš KC si je s tem hitro nabral 6 osebnih napak,pri tem pa je nasprotni krilni igralec vknjižil veliko število košev.Upam da bomo v petek po treningu bolj vedrega obraza,ker nas nato čaka dosti težji nasprotnik, katerega bomo s takšno pripravljenost igralcev težko spravili na kolena.

This Post:
00
257687.10 in reply to 257687.9
Date: 4/15/2014 3:05:03 PM
Overall Posts Rated:
2525
Čestitke za prvo reprezentančno zmago!

This Post:
00
257687.11 in reply to 257687.8
Date: 4/21/2014 3:34:10 PM
kk rudar 1978
II.3
Overall Posts Rated:
3636
Po zmagi na prvi tekmi je danes prišel tudi prvi poraz.Upravičil se je moj strah pred to tekmo saj je Turška ekipa zelo močna na notranjih položajih.Zaradi naše dobre pripravljenost dveh centrov ter slabo pripravljenost njihovih centrov sem se odločil za igro pod koš,vendar so nam njihovi centri pokazali lekcijo in nas preskakali ter nasulili skoraj polovico točk.Edina dobra stvar današnje tekme je da smo igrali z levo roko in si s tem dvignili razpoloženje.Sedaj upam ,da gredo čim hitreje naši ključni igralci zaradi ne prijavljanje lastnikov v prodajo in nato v dobre roke novih lastnikov.Z današnjim porazom so se naše možnosti po eni izmed prvih dveh mest zmanjšala vendar s tem ne izobešamo bele zastave.

This Post:
00
257687.12 in reply to 257687.11
Date: 4/29/2014 7:30:06 AM
kk rudar 1978
II.3
Overall Posts Rated:
3636
Tretja tekma in druga zmaga.Tekma je bila zopet napeta do konca kljub temu da smo že vodili skoraj 20 točk vendar se je nasprotnik ves čas vračal v igro.Na koncu pa le zmaga.Tekmo smo odigrali z nižjo zavzetostjo,kar nam vliva upanje na naslednjih tekmah.

PS.Iz Slovenskih rok je šel še en odličen bodoči reprezentant Jakovac,ki je šel v drugo Špansko ligo.Zanj sem se tudi sam potegoval vendar sem bil na koncu prekratek za 20k.

This Post:
22
257687.13 in reply to 257687.12
Date: 5/3/2014 11:59:36 AM
Overall Posts Rated:
1717
Po štirih tekmah reprezentance z novim selektorjem,so igre reprezentance bolj jalove,selektor se obremenjuje kako slabe igralce ima v kadru,namesto da bi iz tega kar ima iztisnil najbolše.Upam da bo v prihodnje igra reprezentance stekla in da bo selektor z neko jasno vizijo(ki jo v teh tekmah ni bilo videti) uspel nekaj pametnega izvlečt iz nje.

This Post:
00
257687.14 in reply to 257687.13
Date: 5/12/2014 4:39:34 PM
Overall Posts Rated:
2525
Kaj se dogaja z Zipotom?? Repka sploh vec ne igra tako kot bi morala vsaka tekma so iste nastavitve. Ve mogoce kdo kaj vec kaj je z njim?? Se mi zdi da so kar naenkrat odsli vsi kateri so se zanimali za interese repke u21 in tudi clanske. Upam da se motim ampak tudi copatara in ostalih ni vec nic kaj slisat na forumu. Forum pa je nasploh nekam neaktiven razen unoin olimpija se nekaj pise in to same bedarije :) javite se kaj :)

This Post:
00
257687.16 in reply to 257687.14
Date: 5/12/2014 5:47:34 PM
Overall Posts Rated:
130130
Danes pa sta obe repki premagali višje ratingirane rep.
člani:(28196)
mladinci:(28655)

NT
Selektor se je odolžil za "nepričakovan" poraz (28193) proti nižje ratingirani ekipi.Pripravljenost naših notranjih igralcev res ni bilo za nikamor.Mislim,da je imel najvišji DMI Valen Ster z dobro(8) pripravljenostjo okoli 3 000 000 medtem,ko je imel nasprotni center Armenak Haroutyunyan z odlično pripravljenostjo- 6 400 000 DMI.Imeli pa smo odlično pripravljene zunajne igralce,ki so bili, vsaj po plačah sodeč-mnogo boljši od nasprotnih zunajnih igralcev.Povsem tem je seveda logično,da se je selektor odločil za zunajno taktiko,vendar se je izkazalo,da je bil morda ravno to razlog za poraz.Še enkrat se je izkazalo,da so notranje taktike v primerjavi z zunajnimi premočne in da bodo morali razvijalci igre,uvesti dodatne ukrepe (poleg predvidevanj),če bodo hoteli zagoviti ravnovesje med taktikami.Lahko je sedaj pametovati po tekmi......glavni razlog za poraz je bil skok-to se nanaša na naše notranje igralce (pripravljenost)+slab met zunajnih igralcev (več fališ-več skokov nasprotnikov)

U21
Nikoli nisem sodeloval pri kakršnikoli pripravi na tekme U21 repke.Pač Koperboy/Zippo zaupata takšne naloge, najbolj le sebi.Edini kontakt,ki sem ga imel-so: poročila o napredkih igralcev,malo o pripravljenosti.....
Zares ne vem kaj se dogaja,ampak tale zmaga vliva upanje,da U21 ne bo propadla v letošnji sezoni.

Last edited by copatar at 5/12/2014 5:48:49 PM

This Post:
00
257687.17 in reply to 257687.14
Date: 5/12/2014 6:24:26 PM
Overall Posts Rated:
7979
Kaj se dogaja z Zipotom?? Repka sploh vec ne igra tako kot bi morala vsaka tekma so iste nastavitve. Ve mogoce kdo kaj vec kaj je z njim?? Se mi zdi da so kar naenkrat odsli vsi kateri so se zanimali za interese repke u21 in tudi clanske. Upam da se motim ampak tudi copatara in ostalih ni vec nic kaj slisat na forumu. Forum pa je nasploh nekam neaktiven razen unoin olimpija se nekaj pise in to same bedarije javite se kaj

Ne bom zanikal kar je res je pač res. Malo so kriva tudi pravila, ki točno določajo , da je linkanje igralcev oglaševanje igralcev razen če gre za državo v kateri se javlaš strogo prepovedano! No in če se edini javlam iz dolgočasja klikate moj klub! Vsaj jaz to včasih naredim in ,ko sem se pri tem večkrat zalotil sem pač dobil idejo. Če me klikate mogoče tudi kakšnega kupite..vsaj tisti ,ki veste kaj se splača kupovati!
U21 res malo škripa vendar noben selektor s tako slabo pripravljenostjo igralcev ne bi mogel kaj dosti več narediti. To ,da ne menja igralcev sem mu že očital ((((če klubi res nočejo dvigniti pripravljenosti upokliči od mene ter afrike treniranca sem zapisal))),ker bodo vsaj jaz verjamem v to drugi klubi hitro dvignili pripravljenost če bo selektor dal v igro ali najinega igralca ali pa njihovega igralca.
National Team ni pripomb ker pač selektor v redu dela.
Včasih pač ne gre ....
Sem pač direkten tip človeka vam ,ki kandidirate za U21 pa opozorilo razen prejšnega selektorja Bonifike noben ne opozarja klube naj pazijo na pripravljenost , če bo šlo tako naprej predlagam , da mene predlagate za selektorja vsaj kontaktiral bom z klubi za katere se ve ,da imajo veliko pojma ne pa ,da bom igral z eno in isto postavo ...
Nikoli nisem direktno očital da u21 (vip pomeni sorodnik) upal sem na strokovnost ,člani imeli smo predobrega selektorja zato škripa in upam ,da bo dobil sedanji članski selektor še en mandat čez dve leti saj šele spoznava kako vodit reprezentanco članov. Vsem lep pozdrav

This Post:
00
257687.18 in reply to 257687.17
Date: 5/12/2014 8:25:05 PM
Overall Posts Rated:
7979
Zakaj gre imel sem člana Portugalske članske reprezentance imel je plačo 268 000 ter menjavo s plačo 17 000.
Član je igral v tistem letu v portugalskih tekmah prvi dve tekmi.
No moj igralec za 250 000 s avarge 6 sprejemljiv osebno pripravljenostjo je v igri pod koš slabše igral od menjave s odlično 9 pripravljenotjo.
Igralec z plačo 250 000 je imel skok se mi zdi 17 met pod košem 18 ter obrambo 18.Nekaj takega
Menjava ,ki je boljše igrala na isti tekmi z odlično pripravljenostjo je imela met pod košem 12 obramba 10 ter skok mislim da 9.
Če gledamo razliko v skilih je občutno večja kot med 20 in 21.
Ne verjamem ,da so razlike med 21 letnimi igralci tako velike ,da ne bi kakšnega poiskali z odlično pripravljenostjo ,ki še ni v poklican. Ne vem sicer koliko igralcev lahko selektor vpokliče a tiste ,ki imajo non stop slabo bi jaz če bi bil selektor vn vrgel.
To je pač moje osebno mnenje.lp

Advertisement