BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 29 - Η αλήθεια μίας στιγμής

Σεζόν 29 - Η αλήθεια μίας στιγμής (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
22
265728.8 in reply to 265728.6
Date: 12/30/2014 5:31:18 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
III.4
Overall Posts Rated:
10761076
ακομα εχω ενα ματς κανονικης διαρκειας και ισως τρια ματς πλει αουτ...το συστημα ομως παλι εδρασε τραυματησε δυο παικτες του Σπαρτιατη +1 που ειχε και ακομα δεν εγιανε συνολο τρεις...οχι σαν αλλους που δεν τους ετυχε κανενας τραυματισμος πρωτοκλασατου παικτη σε ολη τη χρονια...

Αν αναφέρεσαι σε μένα,σκάω ένα σκασμό λεφτά για γιατρό!!Όχι πως αυτό σε εξασφαλίζει βέβαια!!Και μην προσπαθείς να με γκαντεμιάσεις!!! :)

παντως στο σημερινο ματς ηταν σχεδον σιγουρο οτι δεν θα επαιζες δυνατα γιατι ειχες ενα ακομα ματς ντερμπυ με τον OBC χωρις να σου εχει περισσεψει ενθουσιασμος..

Πριν είπες ότι φοβήθηκες την δυνατή μου!Για αυτό έπαιξες!Όντως πάντως,ήταν δύσκολο να παίξω δυνατή σήμερα!

παντως απο το σαββατο και μετα εγινε ντορος για το ματς του ματσα με τον Δον χωρις κανενα νοημα νομιζω εκ των αποτελεσματων...

Είμαι εντελώς αντίθετης γνώμης σε αυτό το θέμα!!Για μένα και για όλα τα παιδιά που συμμετείχαν,πολύ καλώς έγινε αυτή η συζητηση και θα συνεχιστεί!!

Για μένα δεν έχει καμία σημασία το αποτέλεσμα,αλλά το γεγονός!!!Και το στήσιμο του ματς,και το unfair,αλλά και η μετέπειτα συμπεριφορά και η προσπάθεια υποτίμησης της νοημοσύνης τόσων πολλών ατόμων!Όπως επίσης και προκλητικότατη κατά την γνώμη μου επίθεση!

From: tapoutos 7

To: manu
This Post:
00
265728.10 in reply to 265728.7
Date: 12/31/2014 1:43:36 AM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
πιστευεις ρε μανο οτι υπαρχει περιπτωση τελευταια αγωνιστικη να χασει ο Δον απο τον ICI? Και ο ολυμπιακος απο οτι φαινεται δεν θα παρει παικτες και θα αποδεχτει το μοιραιο οποτε ο Αλεξανδρος θα κανει εναν υγιεινο περιπατο...προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ο ματσας και να κατεβαζε ομαδα παλι θα εχανε απο τον πληρη Δον...απο αυτην την αποψη λεω οτι τσαμπα εγινε τοσος ντορος...

This Post:
00
265728.11 in reply to 265728.8
Date: 12/31/2014 1:53:38 AM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
καταρχην να ξεκαθαρισω κατι..εισαι εξαιρετικο παιδι ο οποιος εδωσες εναν διαφορετικο τονο στο φορουμ και σε πολλες περιπτωσεις μας εκανες να σκασουμε ενα χαμογελο..προσωπικα ομως δεν μου αρεσε που ολη την σεζον ενω και οι δυο μας ειμασταν με το κεφαλι πατημενο κατω (γιατι τα ιδια σκατα ειμασταν), οταν συνειδητοποιησες οτι μπορεις να αντιστρεψεις την κατασταση και να σωθεις αρχισες να πετας σποντες για αδικαιολογητες χαλαρες (μαλλον προς εμενα), για περιεργα μην κατεβασματα ομαδων, για μελλοντικα παιχνιδια (δικα μου) οτι ο αντιπαλος δεν θα κατεβει και γενικοτερα οτι ολη η Α1 συνομωτει για να σε ριξει, ενω δεν ηταν ετσι. Στην περιπτωση μας (εννοω και την δικη μου) ισχυει η παροιμια οτι το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο. τα ειχε γραψει ο μαμουδιαρης στην αρχη της σεζον στα power rankings) οποτε επρεπε να επιβιωσουμε με τον καλυτερο για εμας τροπο.
καλη μας επιτυχια στα πλει οφ αν και εγω φαινεται να ειμαι ο κερδισμενος της ολης φασης στον κοκκινο ομιλο :)

From: tapoutos 7

To: manu
This Post:
00
265728.14 in reply to 265728.13
Date: 12/31/2014 4:17:03 AM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
Nαι μπορει να γινει και αυτο...αλλα ετσι οπως τα εριξα μια γρηγορη ματια ο Δον ειναι πιο πληρης και νομιζω δεν θα ρισκαρει να χασει το ματσακι την ιδια στιγμη που ο θεος ηταν αδιαφορος..το ερωτημα ομως τωρα ειναι, συνεχιζει να ειναι αδιαφορος ο ICI???αν χασι ο Δον ομως πιθανον να κατρακυλησει στην 7η θεση παιζοντας το κεφαλι του στα πλει αουτ με αντιπαλο τον ξεφτιλαικο που μονο αμελητεος δεν ειναι και εκτος εδρας μαλιστα...
συμφωνω οτι ολα μπορει να γινουν ομως (y)

This Post:
11
265728.16 in reply to 265728.11
Date: 12/31/2014 6:00:03 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
III.4
Overall Posts Rated:
10761076
αρχισες να πετας σποντες για αδικαιολογητες χαλαρες (μαλλον προς εμενα)

Φίλε δεν έχεις καταλάβει τίποτα!!!Ειδικά σε σένα δεν είναι αδικαιλόγητες οι χαλαρές!!Στην αρχή ήσουν τρομερά αδύναμος για να μην σε παίξουν χαλαρή και μετά ήσουν πολύ δυνατός!

Γενικά λυπάμαι για όσα λες!Γιατί ενώ έχω γράψει ξεκάθαρα ότι αυτά που γράφω ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΠΟΝΤΑ Η ΜΟΜΦΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ (μπορείς να ανατρεξεις στα μηνύματα μου,που το υπογράμμισα κιόλας για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία,αν ήθελα να πετάξω σπόντα δεν θα τα υπογράμιζα),τώρα γραφεις αυτά τα πράγματα που αποτελούν διαστρέβλωση της αλήθειας!

Επίσης λυπάμαι για την γνώμη σου ότι το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό!!Και λυπάμαι γιατί και εσύ νεοφώτιστος είσαι και θα μπορούσες άνετα να εμπλακείς σε περιπέτειες λόγω ενός τέτοιου παιχνιδιού!

Το μεγάλο ψάρι ασφαλώς νομιμοποιείται να φάει το μικρό,λόγω της ικανότητας του!Νομιμοποιείται όμως με τη χρήση προκαθορισμένων παιχνιδιών??????

ΥΓ: Και εμένα είσαι συμπαθης!!Πως κατάλαβες ότι όλα αυτά που έγραφα είναι σπόντες στο προσωπό σου,πραγματικά απορώ!!

This Post:
00
265728.17 in reply to 265728.16
Date: 12/31/2014 10:25:31 AM
Xeftilaikos
A1
Overall Posts Rated:
10941094
Second Team:
Back2Back
Τι γινεται ρε παιδια, μπαινω σημερα κ βλεπω 71 μνμτα. Δεν ειναι να σας αφηνω μονους.

Για να μην παρεξηγηθω, επειδη ειπες οτι ασχοληθηκα με το θεμα της "γκρινιας" για την διαθεση κ το γενικευσα με το θεμα που καιει αυτες τις μερες, να σου απλα πως δεν το βλεπω ετσι. Επειδη τις τελευταιες μερες δεν εχω χρονο, οταν καταφερνω να συνδεθω μπαινω στο φορουμ κ διαβαζω πολλα ποστ μαζι. Καποιος ειχε μιλησει για το συγκεκριμενο κ απλα το σχολιασα χωρις ομως να συγχεω τα 2 θεματα. Ειναι τελειως διαφορετικα, μαλιστα αν το παρατηρησεις αλλαξα παραγραφο ακριβως γιατι το θεωρησα ασχετο με το αλλο.

Στο αλλο θεμα τωρα που μας απασχολει αυτες τις μερες κ παλι για μην παρεξηγηθω, δεν πηρα θεση για το ποιος εχει δικιο κ αν εγινε οντως επιτηδες. Αυτο που σχολιασα επειδη εγω δεν το εκρινα σωστο ειναι ο σκληρος τροπος που κατηγορησες καποια παιδια (που δεν τους γνωριζω, αλλα αυτο ειναι ασχετο), χωρις πρωτα να περιμενεις να ακουσεις τι θα σου πουν. Προφανως απ οτι καταλαβα ησουν απολυτα σιγουρος για αυτα που πιστευες. Εγω να πω την αληθεια σημερα εψαξα λιγο το θεμα, να φανταστεις μονο το φυλλο αγωνα ειχα δει. Υπαρχουν σοβαρες ενδειξεις αλλα κ παλι δεν ειμαι σιγουρος. Απλα ευχομαι να μην επηρεασει την βαθμολογια στο τελος.

Last edited by str77 at 12/31/2014 10:27:51 AM

This Post:
00
265728.18 in reply to 265728.16
Date: 12/31/2014 10:31:02 AM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
καλο θα ειναι να αναφερεσαι στα συγκεκριμενα ματς που σου φανηκαν υποπτα παρα να αφησεις να πλαναται κατι στον αερα...
και εγω επειδη ημουν ο αμεσος ανταγωνιστης σου θεωρησα οτι τα ειπες για εμενα...
παντως αν επεφτα απο πλεκτανη δεν ειμαι σιγουρος πως θα αντιδρουσα....ισως σαν και εσενα

Advertisement