BuzzerBeater Forums

BB România > [U21] Sezonul 34

[U21] Sezonul 34 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
267545.8 in reply to 267545.6
Date: 2/3/2015 4:51:56 PM
Overall Posts Rated:
345345
Multumesc si bine ai venit!

Sa strangi bani sau sa investesti in draft daca poti. Sezonul viitor este primul sezon pentru antrenament

This Post:
22
267545.9 in reply to 267545.5
Date: 2/3/2015 6:53:31 PM
Overall Posts Rated:
690690
Prima conditie ca sa performezi la nivel de nationala intr-un joc e sa ai un minim de simt patriotic sau sa poti macar demagogic sa exploatezi acest simtamant la ceilalti useri dintr-o comunitate.

Sincer sunt de acord cu tine cu limba romana dar sunt socat sa citesc asta despre Boston Celts, omul care a facut foarte mult pentru echipe nationale. Nu inteleg cum poti sa spui ca nu are un minim de simt patrotic. Cat eforturi a facut el pentru a motiva comunitatea ro? 10 sezoane de eforturi, poate mai mult.

El scrie doua pagine de explicatii despre proiectul lui si tu n-ai nimic altceva sa spui?

Poate o sa ajut si eu pentru sezonul 34. Sper ca voi reusi sa vind Cazacu la un pret bun la sfarsitul sezonului. Pretul lui Cazacu va fi oricum budgetul meu pentru a cumpara un nou jucator de 18 ani.

This Post:
11
267545.10 in reply to 267545.1
Date: 2/4/2015 12:45:57 AM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
si eu as vrea sa intru in acest proiect dar dupa cum stii in RBBA este foarte greu sa antrenezi si sa mai faci si performanta sau macar sa te mentii in zona de RL. Oricum te felicit pentru ce ai facut pana acum cu nationala. In ciuda divergentelor din trecut, orice ai face de acum ai respectul meu pentru toate sezoanele trecute. nu stiu daca ar fi fost cineva asa eficient ca tine, de aici si longetivitatea mare la nationala iar credibilitatea cred ca ti s-a intarit de-a lungul timpului in loc sa ti se erodeze cum se intampla de obicei. exista o sansa ca din sezonul viitor sa ma alatur acestui proiect, avand in vedere startul dezastruos din acest sezon, insa nu pot promite nimic, sper ca totusi sa gasesti suficienti oameni cu care sa faci treaba, mi-ar parea sincer rau sa te vad plecand, dar pe de alta parte ai si tu dreptate ca nu are sens sa te chinui cand vezi ca nu reusesti sa atragi interesul la macar 10 oameni.

@Dacian Decat sa vii cu niste critici mai bine vii cu niste idei constructive. Imi pare rau sa aud asemenea pareri de la tine. Esti unul dintre utilizatorii pe care ii apreciez. Incearca sa candidezi si tu si sa vezi care sunt problemele de care te lovesti si apoi ai dreptul sa critici, desi nici dupa aceea nu este recomandat.

This Post:
00
267545.11 in reply to 267545.10
Date: 2/4/2015 3:50:04 AM
Danube Delta
II.1
Overall Posts Rated:
131131
Second Team:
Danube Delta Intl.
Eu nu am criticat activitatea lui Boston, ci doar modul acesta de comunicare a calitatilor. Poate ca nu am facut-o cu suficient tact, insa efectiv m-am enervat cand am vazut ca nu inteleg nimic din acele poze. Vad ca el a raspuns deja, facand oricum efortul sa arate si numeric.
Poate ca de fapt solutia e la dezvoltatorii jocului - si aici apelez la Remus - cum am vazut in alte managere, unde alaturi de cuvantul calitatii e pus in paranteza si numarul echivalent, astfel se evita asemenea dispute sau nemultumiri.

In ce priveste activitatea lui in fruntea sau in stafful nationalei, mereu am apreciat-o si mereu am laudat-o. Iar "constructiv" nu am ce sa spun - el e mult mai pregatit decat voi fi eu vreodata in acest joc. Am tot respectul pentru munca lui si daca mi se va cere ajutorul la un moment dat (cu antrenament) imi va fi greu sa refuz.
In generatia anterioara eu am avut 2 din titularii de la U21.

Totusi momentan am dificultati in a antrena jucatori noi, incerc sa-i cresc pe cei 3 care ii am, si inca ma simt ineficient cu ei...

Message deleted
From: danyyyx

This Post:
00
267545.13 in reply to 267545.12
Date: 2/4/2015 5:11:41 AM
Overall Posts Rated:
3939
cred ca as putea si eu sa fiu de folos,as lua eu pozitia de CJ ca sa o antrenez,daca este ok si pentru voi.

This Post:
00
267545.14 in reply to 267545.13
Date: 2/4/2015 10:21:09 AM
Overall Posts Rated:
345345
Multumesc frumos! Bine ai venit in proiect!

Pana acum suntem in felul urmator:
Remus(va antrena orice)
Tokyo Maters(SF/PF)
MCMXC(SF)
cristian12(C/PF)
Boston(va antrena orice)

IWS(50%)
Philou(50%)

@IWS
Multumesc de sustinere. Sper sa poti aduce un jucator. Crede-ma ca inteleg perfect ce inseamna antrenamentul in RBBA. Prima data cand am zburat afara din liga intai a fost pentru ca am fortat antrenamentul. Iar jocul de retrogradare, e super riscant. Oricand poate veni o nou promovata si sa iti faca o surpriza acolo.

@Dacian
Stiu ca ai avut doi tineri la nationala mica si au fost foarte apreciati si bineveniti, si intr-adevar au fost titulari incontestabili. Pentru ca am stiut ca esti bine intentionat, am facut efortul de a pune calitatile si numeric si in romaneste(o parte). Pot sa inteleg cum asta poate fi o problema. Din punctul meu de vedere, m-as bucura sa ma pot baza si pe tine pentru sezonul urmator.

Pentru alti doritori, din pacate sau din fericire, jocul se bazeaza foarte mult pe interior. Avem nevoie de acei oameni mari.

Acum 2 sezoane Serbia si Rusia jucau finala.
(30422)

Ei aveau atunci 3 pivoti care au inregistrat un rating de minim 18 in finala. Unul din ei este astazi pe lista de transfer si arata cam asa:

Aruncare din săritură: respectabil(7) Distanța de aruncare: cumplit(1)
Apărare exterioară: inapt(4) Controlul mingii: jalnic(2)
Pătrundere: jalnic(2) Pase: mediu(6)
Aruncare din căciulă: fenomenal (18)↑ Apărare în căciulă: măreț(17)
Recuperare: fenomenal(18) Capace: remarcabil(10)
Rezistență: mizerabil(3) Aruncări libere: respectabil(7)

Cu toate ca are acum 23 de ani si de atunci a mai primit antrenament va garantez ca nu a primit mai mult de 3-4 cresteri.

As vrea sa ne apropiem de echipa pe care o avea Rusia. Serbia avea si jucatori de exteriori mai buni si asta le-a adus in final victoria insa estimez ca va fi destul de greu pentru noi sa incropim foarte multi jucatori de calitate de exterior.

Acum 4 sezoane Polonia spulbera Rusia in finala. Polonia avea si ea atunci cam ce ne dorim noi.
Meciul (28053)

Asta pentru a ne putea face o idee despre ce ne dorim

Last edited by Boston Celts at 2/4/2015 10:21:58 AM

This Post:
00
267545.15 in reply to 267545.14
Date: 2/4/2015 11:10:46 AM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
cam cum ai dori sa arate un SG ? eu momentan asta antrenez si probabil ca voi antrena in continuare. singurul antrenament care imi va veni greu va fi cel de JS pentru ca imi creste salariile la un nivel nesustenabil. asa in cupa pot antrena un jucator pe post de SG garantat macar sa ajunga rezerva.

This Post:
00
267545.16 in reply to 267545.15
Date: 2/4/2015 11:26:24 AM
Overall Posts Rated:
345345
Jucatorii decenti de exterior pentru noi se invart pe la 12-13 pentur skillurile de baza.

Deci daca in partea de sus vei avea
12-9
12-12
12-8

atunci va fi suficient de bine. Stiu ca iti place sa adaugi si un pic de aruncare de la distanta pt jucatorii tai, si atunci pentru a se preta si nevoilor tale poate fi si:

12-11
12-11
11-8

La modul absolut ideal, un titular SG(Aruncator) va arata asa:

15-12
14-14
14-9

This Post:
00
267545.18 in reply to 267545.17
Date: 2/4/2015 11:58:28 AM
BV Pistons
RBBA
Overall Posts Rated:
107107
Second Team:
BV Pistons II
Ma bucur ca incepem sa ne miscam putin. Acum, pentru cei care vor antrena cu echipa de utopia trebuie sa si avem jucatori pe lista de transferuri ca sa avem ce lua. Banuiesc ca dupa draft trebuie luat legatura cu managerii care au tras ceva bun pentru a-i convinge sa vanda.

Advertisement