Jas dobro znam sto pisuvam druze, mojot igrac togas bese vo kukjata na slavnite, znaci so eden level pojak od tvojot, i daleku pojaki vestini, i ne deka bilo togas drugo sega drugo, isto e bilo i togas i sega, i ne mesaj ti drugi igraci jas sto sum gi kupil, znaci na mene mi odgovaralo jas sum go kupil, a na tebe ne ti se dopagaat takvi ne mora da kupuvas, i deka toa ti bilo tvoja volja kolku sakas ke go stavis, sekako deka e tvoja volja, no jas i ti sme na razlicna frekvencija izgleda, jas rekov deka ne sum protiv i da se prodade po taa cena, znaci tvoj igrac, tvoja volja, no jas kazuvam deka pred nekolku sezoni jas bev baniran tokmu za vakov igrac, se bunev, se zalev i sepak pobedija nekoi od nasive, go znam i koj e, no ne e bitno toa, bilo pominalo, tuku jas kazuvam deka sum baniran necesno, i sega posle nekolku sezoni igrac za nijansa poslab od toj igrac, ako se prodade po taa cena, znaci e stvarno gadna rabota, prema nekoj e okej, a prema nekoj e lazen transfer, odnosno golem transfer.