1. Tak především na PF vybrat hráče s vyšší počáteční JS. Poté zase klidně trénink samotné střelby.
3. HN ale určitě roste nejvíce při Kontrole míče, takže když bude potřeba nějaký skok přidat, je to nejlepší řešení.
4. Ta nečitelnost byla právě tím primárním záměrem, ale když uvidíme, že s nějakou taktikou se budeme trápit i proti slabému, můžeme ji z našeho repertoáru vyškrtnout.
6. Předně prohlédnout draftované hráče a zapsat ty trénovatelné do DB, poté rozdělit hráče mezi realizační tým (na přesném postupu se s nimi dohodnu během sezony) a obeslat manažery. Samozřejmě ještě předtím se dohodnout, který hráč bude veden na jaký post.
7. Od Caprfilda mám informaci, že vajns, Jardík a on. Nejradši bych viděl hráče rozdělené mezi nás podle pozic. Klidně bych se nebránil přijetí ještě jednoho "pomocníka", který by dělal nějaké ty lehčí práce, o které bychom se my nemuseli tolik starat.
8. S Caprfildem jsem v kontaktu, již jsem vybíral třeba hráče na SF a spoustu manažerů teď obesílám. Už jsem také připravoval sestavu na přátelák (tuším) s Tureckem, takže si myslím, že připravený jsem dostatečně.
9. Určitě je potřeba, aby mělo dostatečně vysoké počáteční skilly a slušně rozložené, k tomu výšku okolo 200 cm. Můžu teda napsat zhruba ideální rozložení vlastností.
JS: 9, JR: 8, OD: min.12, raději víc, HN: 8, DR: 8-9, PS: 7, IS: 8-9, ID: 12, REB: 9, JB: aspoň těch 6 by to chtělo. Takovýhle hráč se třeba nepovede každý rok, ale alespoň by se k tomu měl blížit.