BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > "Spored" razvoja BB-ja

"Spored" razvoja BB-ja

Set priority
Show messages by
This Post:
11
290593.8 in reply to 290593.7
Date: 11/3/2017 1:37:08 PM
Overall Posts Rated:
335335
Buzzerbeater ima slogan da je "free to play" in bo vedno ostal "free to play", kar je velika prednost v primerjavi z drugimi podobnimi igrami. Marsikdo se tega ne zaveda, ampak te mikrotransakcije so nepoštene. Kupi žetone in prejmeš toliko denarja ter ostale bonitete. V Buzzerbeaterju pa imamo vsi enake možnosti za uspeh. Supporter ima samo določene bomobnčke, da so nekatere stvari olajšanje pri iskanju podatkov, več statistike, možnost grafike (logoti, igrišče), ki popestrijo igro, po drugi strani pa s tem tudi podpiramo ustvarjalce. Če kdaj Buzzerbeater preklopi na "pay to win" sistem potem se tudi jaz poslovim od te igre, ampak mislim da se to ne bo zgodilo, vsaj dokler bodo ti ustvarjalci na čelu igre. Upam da še mnoga leta.
Včasih se morda res malo preveč pritožujemo in si želimo več novosti, ampak glede na to, da ustvarjalci na račun BBja ne služijo mastnih denarcev je težko pričakovati velike novosti v razvoju. Če se zgodi, da kdaj BBja ne bo več ali se spremeni v "play to win" takrat bomo šele cenili, kako čudovita in nalezljiva spletna igra je to, s poštenim sistemom igranja, kjer se razvijalcem ne gre samo za bajni zaslužek (poglejte recimo AAA igro NBA 2k, kak so ratal požrešni s temi "kovančki").

Nov cenik za supporterja me je sicer presenetil, ampak dejansko nimam nič proti spremembi. Konec koncev je za vse regije cena padla. Torej kaj je tukaj za pritoževat? To da nekdo plača pol manj zato ker ima 2-4x slabšo plačo? Men se zdi sprememba kar fer. Razumem, pa da nekaterim ni po godu in tisti so najbolj glasni. Če bi naredili anketo verjamem, da bi se večina strinjala da je sprememba dobrodošla. BB je globalna igra, tudi v resničnem življenju so cene različne glede na regijo in državo. Če to pomeni, da bo veliko več uporabnikov sedaj pripravljenih kupiti naročniški paket, potem je sprememba popolnoma upravičena. Tudi sam bi rad videl več uporabnikov z naročniškim paketom. Doda neko novo dimenzijo in edinstvenost za vsak klub ki ima svoj logo, svoj hall of fame, svoje igrišče itd.
Se pa strinjam, da bi bila dobrodošla sprememba tudi recimo, mesečni paket, čeprav glede na velik padec cene, je tudi 3 mesečni paket dobra poceni opcija, pa ne rabiš vsak mesec znova obnavljati. 5€ na 3 mesece pa mislim da si lahko vsak privošči, kateri ima željo po naročniškem paketu.

Last edited by Mod-Clementino at 11/3/2017 1:49:35 PM

This Post:
00
290593.9 in reply to 290593.6
Date: 11/3/2017 3:38:05 PM
Postojna Blue Jackets
SKL
Overall Posts Rated:
131131
Second Team:
Kremenca Modre Jakne
Travian predvidevam Ali se motim?

Z mojega vidika mi te spremembe ne prinesejo ničesar, ker sem čisto zaradi osebnih stališč proti zapravljanju denarja za podobne stvari. In ja, sprejmem argument da 3 evre na mesec za tiste, ki mi prinašajo zabavo v igri, ni popolnoma nič.

Sem pa morda upal tudi jaz na kakšen večji update, čeprav v mislih nimam točno kaj bi si želel, kar malo presenečenja. Tista z novim igralcem mi je bila morda še najbolj všeč.