BuzzerBeater Forums

Lietuva - II.2 > 50-tas

50-tas

Set priority
Show messages by
This Post:
00
305033.8 in reply to 305033.7
Date: 7/31/2020 3:53:13 PM
Vilkiukai
LBBL
Overall Posts Rated:
471471
Second Team:
Vilkiukai II
Kad ir seniai paskutinius tris sezonus kapeikas kainavo, dabar padorūs daugiau nei 2x brangesni.

Pačiu laiku kol rinka pakilime taupymo režimą jungti. Turiu galbūt vilčių dėl 5-4 vietų pakovoti, tai teko atsisakyti +200k/savaitę ir užsipirkti virš minimumo.
Jau kirba mintys, kad jei šviesis 4 vieta ir pasistiprinus minimaliai matau pažeidžiamumą Memel city, jį nukepus į LBBL durys atsiveria, nes likusios komandos visos panašaus lygio lieka.

Kaiptik taviškis centriukas tiko man pagal skillseta, gynybinis, su biški Handling kad daug kamuolių neprarastų ir kažkiek pasų, puolime SG/SF lošia, gynyboj C:D Nes treniruoju IS gynėjams, tai manau super sezonas bus jei pasiseks išlikti lygoj neaukojant treniruočių.

Last edited by Vilkai [LTU NT] at 7/31/2020 3:55:10 PM

This Post:
00
305033.9 in reply to 305033.8
Date: 7/31/2020 4:36:09 PM
BC Cold Hands
LBBL
Overall Posts Rated:
214214
Jo tas senis tikria geras man irgi patiko :) As visada tokio tipo zaidejus ziuriu ir treniruoju, niekada medziu nereikia man :) as turiu irgi dar keleta milijonu likusiu galvojau gal brautis i LBBL nes tikrai siemet Vakarai nemanau, kad pasipriesinima dideli duos :) Bet kazkaip pagalvojau dar 3 jauniai 1 visada starte kita sezona dar uz pg jiems losti daug reikes, tai nekazka bus :) Tai pasiliksiu II lygoje manau dar viena kita sezona :)

This Post:
00
305033.10 in reply to 305033.8
Date: 8/15/2020 12:12:22 PM
BC Cold Hands
LBBL
Overall Posts Rated:
214214
Nu va, i playofsus papuolei jau :D Idomi situacija cia pas mus bus, visiskai neaisku kas uzims 3-4 vietas :)))

This Post:
00
305033.11 in reply to 305033.10
Date: 8/15/2020 2:20:55 PM
Vilkiukai
LBBL
Overall Posts Rated:
471471
Second Team:
Vilkiukai II
Norėjau rašyti kad visai neaišku dar ir patekimas spręsis paskutinėse varžybose tarp manęs ir kiaulių robotų. Bet permečiau tavo grafiką, tai dar niekas neįvyko, bet jau reikėtų linkėti sekmės kritimuose, ir tikėtis kad altras šią savaitę nieko neužsipirks, tada sėkmės varžybose nebereikėtų

Aišku dar galiu nepatekti jei susivarysiu, bet jei kitos konf. 7 vieta nesistiprins reiks entuziazmą kaupti playoffams ir rizikuoti į juos nepatekti dėl to

Šiaip tikrai įdomi konferencija, stipriausia iš visų kitų II lygų. Įdomu kaip su finansais sekasi kaip kam, gal kitą sezoną kažkas sugalvos taupytis, jei ne, tai kilti iki LBBL gali būti ypač sunku ir įdomu.

Pas mane įdomi situacija su žaidėjais gavosi, prieš gerą mėnesį pakrito žiauriai skilai, bet dabar tokie visi ant pakenčiamumo ribos, nusipirkau pastiprinimą kai proga buvo, bet senų atleisti dar nedrįstu, nes stengiasi, skilus palaiko, nė 1 dropo mėnesį laiko, nors jei nors vienas iš 3-4 žaidėjų dropintų skilą iškart keliautų laisvu agentu...

Kaip tavo žaidėjai treniruojasi? Maniškiai po 4 IS upus gavo jau, 5 tikiuosi sezono gale arba naujo pradžioje

P.S:

Mažiau gert reik man, nedašuto kad pats gi lošiu prieš 5 ir 6 vietas, tai greičiausiai mes dėl 3-4 kaposimės, na, nebent aš abudu pralošiu

Last edited by Vilkai [LTU NT] at 8/15/2020 2:32:18 PM

This Post:
00
305033.12 in reply to 305033.11
Date: 8/15/2020 7:17:14 PM
BC Cold Hands
LBBL
Overall Posts Rated:
214214
Situacija kiek komplikuotesne Jums trims nei man :D Taip manes laukia 1 ir 2 vieta, taciau jei as laimiu bent 1 varzybas, jus jau manes neismetat, o kovojat tryse del vienos vietos. Jei as pralaimiu abi, o Kiaules ir Robotai laimi viska, tai tada tu nepatenki ir as nepatenku. Jie negali gauti nei 1 pralaimejimo norint mane aplenkti. Taciau Jus visi turi tarpusavyje 1 varzybas, kas lemia tai, kad kazkuris pralos, tai automatiskai 1 konkurentu man maziau kaip ir gautusi. Kitas konkurentas turi laimeti visas, bet turi nugaleti ir tave, jei jis laimi viska, tu 1 pralosi as 1 laimiu 1 pralosiu tada tu nepatenki :D Kas Juokingiausia, kad Jus visi trys zaidziat tarpusavyje bent po 1 varzybas svarbias Jusu issidestymui, tu net su abiem jais zaidi! Tai cia manau kazka prognozuoti labai sunku.. Kalbant apie Altra, tai manau net jei ir susipirktu dabar zaidejus, nebutu problema nei vienam is musu pries ji zaisti, formu tikrai taip greit neatsistatys ;) Nu nebent pirks po 200k algu zaidejus su patyrusia forma, tai nukris iki pusetinos? ir nu tiketis penktadieni atstatymo bent iki stiprus? Ar apsimoka ? zinant dabar kokios rinkos kainos bus, nelabai :) Manau visos kortos labiau susidelios antradieni :)

O pas mane Jauniai neblogai kociojas :)) 64 69 72 SS. Turkas kazkiek atsilieka, bet ir pirkau ji silpniausia. Prancuzas kosmosa treniruotese rodo, nezinau jei ir toliau tokiais tempais, koks jo ss bus ties 21 metu :))

This Post:
00
305033.13 in reply to 305033.12
Date: 8/16/2020 7:56:20 AM
Vilkiukai
LBBL
Overall Posts Rated:
471471
Second Team:
Vilkiukai II
Nu taip, komplikuota labiau nei norėtųsi. Bet žiauriai primena praėjusį sezoną man, tada 2 paskutines varžybas lošiau normalindamas, nes nenorėjau lošt kritimų. Tai skirtumas kolkas tik tas, kad čia kritimai nelabai baisūs būtų. Tada ir per playofus normalinau, į finalą išėjau su 5 entuziasmu ir 2xtie finale patvarkau Čia irgi manau kas iš mūsų konferencijos išeis į finalą, tas laimės be didesnio vargo.

Vienos varžybos telošiamos, kažkas pataikys, kažkas nepataikys taktikos, ar formos prastos bus ir visko gali būti. Aišku namuose lošiant sus didesniu entuziasmu Memel city šansai geriausi, bet gali prisidirbti taupydamas playofuose ENT, kurio niekam iš mūsų grupės tikrai nereikės

Kolkas taviškiai link 100-105 TSP eina, tai neblogai.

This Post:
00
305033.14 in reply to 305033.13
Date: 8/16/2020 8:06:27 AM
BC Cold Hands
LBBL
Overall Posts Rated:
214214
as durnai kelias varzybas bereikalo atidaviau, tai labai pasijaute ant sirgaliu, va nuo taves sezono uzdarbiu 400k atsilieku :) Nors praeita sezona buvau zenkliai pabeges nuo visu. Na ziuresim ka darysiu kita sezona, reikes gera sf nusipirkti, nes nusimato daug treniruociu pg pozicijoje :) Manai sugebetum ikasti memeliui?

This Post:
00
305033.15 in reply to 305033.14
Date: 8/16/2020 9:03:37 AM
Vilkiukai
LBBL
Overall Posts Rated:
471471
Second Team:
Vilkiukai II
Irgi vienas atidaviau 83 taškų skirtumu, ir vistiek iš taurės kritau:D

Jo, manau daug kas gali prieš jį laimėti. Pas jį daug skylių, medžiai centrai, SF be išorinės, spėju su kokia 11 OD tik... Sunkiausia prieš gana multiskilintas komandas lošti, tada visos taktikos gana sunkiai eina. Bet čia iš tų tokių sunkesnių komandų tik tavo turbūt tėra. Va gal dar broliai šaunuoliai, bet ten ne multiskilai, ten kleckai kaip sakau aš visur, labai prastai išreikšti žaidėjai, iš esmės netinkami nė vienai taktiktai, todėl visomis taktikomis ir prieš visas gana vidutiniškai lošia.

Ta prasme nesakau kad galiu daugiau nei pusę varžybų prieš jį laimėti, bet apie 30% šansą turiu, prieš elephants apie 50-50 turbūt, tai realiai šansai nors gana maži bet yra. Kiek esu BB lošęs ir seniau nuo 7 kokio iki 25 sezono, tai beveik niekad nekilau iš 1 vietos, visadd 3-4, aišku ne kiekvieną sezoną. Nenurašau sezono jei neturiu 1 vietos konferencijoj, ne iš tokių. Dabar kaip GDP visokie, ir komandos įvairiapusiškesnės, net toks ryškus atrodytų favoritas kaip memel city manau teturi apie 30-35% imti lygą šį sezoną.

Last edited by Vilkai [LTU NT] at 8/16/2020 9:08:50 AM

This Post:
00
305033.16 in reply to 305033.15
Date: 8/16/2020 10:15:10 AM
BC Cold Hands
LBBL
Overall Posts Rated:
214214
Butu mano Suomis be traumos, zaisciau be jauniu starte, pazeciau pajeguma :D As sita sezona gal tik pora akrtu zaidziau pilna sudetim ir lengvos pergales buvo. Dazniausiai arba 1 arba net 2 jauniai laksto 18likiniai. O tu nori kilti jau i lbbl? Man nesunku sezona ir 5tam uzbaigti, kol maniskiai dar 18likiniai nera man ka ten veikti :)

This Post:
00
305033.17 in reply to 305033.16
Date: 8/16/2020 10:23:13 AM
Vilkiukai
LBBL
Overall Posts Rated:
471471
Second Team:
Vilkiukai II
Nenoriu, bet jei išeitų nebūtų blogiau Dar esamiems gynėjams reikia 2-3 sezonų trenkių iki pilnos laimės, tai kad skubos nėra, ir pirminis tikslas ne bet kokia kaina lBBL lošt, o lošt, kai galėsiu ten į pirmas vietas pretenduoti.

Realiai tikslas yra susitaupyti bapkių arenos priestatams kai po 2-3 sezonų naujus jaunius trauksiu, ir tikėtis kad NT kalibro išeis patraukti pačiam

Tai taip pusiau welfarinu, jei būčiau rimtai svarstęs dėl kilimo, nesėdėčiau su 2m banke, o pirkčiau žaidėjus.

Jei nebūtum trenriravęs jaunių manau be vargo 2 vieta būtų buvus. Sezono pradžioj dėliojaus tave su memel 1-2 brolius saunuolius su elephants 3-4, tai bendras vaizdas pradžioj sezono neapgavo.

Last edited by Vilkai [LTU NT] at 8/16/2020 10:25:58 AM

This Post:
00
305033.18 in reply to 305033.17
Date: 8/16/2020 10:26:55 AM
BC Cold Hands
LBBL
Overall Posts Rated:
214214
Pas mane irgi situacija panasi, turiu pinigu, galeciau kilti aisku pasiimti bonusa kilimo, saukima poto pirma gauti krentnat is lbbl :D Bet kazkaip nezinau, nesistengiu per daug. Nesunku cia II lygoje laikytis ties viduriuku, net i playofsus realiai kituose divizijonuose labai legva pakliuti.

Kiek tu turi nauju pastatu? pas mane 2, crostrainingo 3 lvl ir baudu 3 lvl :) Del kitu taip info geros ir neradau, arba nesidalina niekas per daug, arba is tikro nelabai apsimoka.

Advertisement