Η ζημιά που μου έκανε πέρσυ μου έμεινε τελικά αξέχαστη, μιας και αυτή η ήττα εν τέλει με έριξε ουσιαστικά από την Α1. Οπότε δεν ξαναϋποτιμώ τον Ξεφτιλαϊκό.
Ποτε μην υποτιμας καποιον που δεν εχει τιποτα να χασει!
Ειδικά εσύ αλλά και Mamu Ξεφτίλας ξέρετε τι θα πει επιμονή και θυσία για τη προπόνηση Εθνικής. Πλέον έχω μια μικρή εμπειρία με τον Αντίνο οπότε καταλαβαίνω όλη τη φάση...
Εχουμε ξοδεψει χρονο κ χρημα για προπονηση Ελληνων διεθνων αλλα νομιζω οτι αλλα παιδια εχουν θυσιαστει πραγματικα για την εθνικη, πολυ περισσοτερο απο εμας. Αν εχω κανει εγω θυσιες τι να πει ο CUPRA, ο maddog κ ο RONNIE; Εγω κ εσυ μπαινουμε στην ιδια κατηγορια μαζι με ταπουτο μαμου κ πολλους ακομα, αλλα τα παιδια που προανεφερα ειναι μια κατηγορια μονοι τους.
Σε οτι αφορα την ομαδα μου, εγιναν καποιες προσθηκες με στοχο να κυνηγησω ενα καλο πλασαρισμα. Σιγουρα δεν θα παραδωθω ανευ ορων οπως περσυ, θα παλεψω μεχρι τελους για να σωθω χωρις ομως να βαλω ουτε στιγμη το πλανο σε δευτερη μοιρα. Πανω απο ολα ειναι η προπονηση κ τα οικονομικα κερδη, μινιμουμ στοχος ειναι το 1,5μυριο για φετος συν φυσικα οτι βγαλουμε απο τις πωλησεις.
Για την κουρσα του τιτλου εχω να πω πως βλεπω φαβορι κ για μενα ειναι ο LakeRess! Μαζι με τον Ταπουτο θα παλεψουν για την πρωτη θεση στους κοκκινους αλλα πιστευω πως ο πρωτος θα παρει το πλεονεκτημα εδρας. Στους μπλε ο Ταυραικος εχει μια εξαιρετικη 5αδα αλλα του λειπει το βαθος, θεωρω ομως πως ειναι το φαβορι για να φτασει τελικο. Οι Buckets εχουν πιστευω το ροστερ κ την τεχνογνωσια να πρωταγωνιστησουν αλλα συμφωνα με τις δηλωσεις του μανατζερ Τακη ερχεται ανανεωση οποτε ο τελικος ειναι δυσκολος στοχος, οπως κ να εχει παντως θεωρω οτι θα ειναι στις κορυφαιες ομαδες του μπλε ομιλου. Νομιζω αυτες οι 4 ομαδες θα πρωταγωνιστησουν φετος, ολοι οι υπολοιποι θα παλεψουμε να μεινουμε στη κατηγορια