BuzzerBeater
BuzzerBeater Forums
Yardım – Türkçe > english turkısh
Back to the Sneak Peek
Yardım – Türkçe
playof finalinde 2ci olsam bil...
3
verilen teklif nasıl geri çeki...
13
Sakatlık
9
Skillerin rakamla yazilmama so...
36
retired
5
forma numarası
6
transfer listesi
22
english turkısh
28
Takımın taktiğini ayarladım am...
1
kapandı
1
Ekonomi
3
2 hafta ANTREMAN
3
temel hücum için savunma
2
hücum
2
antranör
2
Antreman Alma
4
ANTRAMAN SORUNU
7
antreman
1
kapandı
1
bi garip koç
4
<
>
Favorite Folders
english turkısh
Set priority
High
Normal
Low
Show messages by
Everybody
Extraño Niño (2)
Fu®QaÑ21 (2)
bigmek (3)
bağkur™ (1)
CP-3 (2)
kkayacan (3)
pasha (1)
TuRgAy (6)
gockun (1)
Search this Thread (Supporter Feature)
From:
TuRgAy
This Post:
0
87836.8
in reply to
87836.2
Date: 5/26/2009 12:11:15 PM
Overall Posts Rated:
13
Good luck to our four semifinalists for the World Championships today. Top qualifiers Deutschland are facing USA, while España and Italia face off in the other semifinal.
bu ne demek
I Play Every Game Like As My Last Game
Mark Unread
Ignore User
From:
pasha
To:
TuRgAy
This Post:
0
87836.9
in reply to
87836.8
Date: 5/26/2009 12:31:31 PM
Overall Posts Rated:
0
bugünkü dünya şampiyonasındaki 4 yarı finalistimize başarılar..Almanya, Amerika, İspanya ve İtalya yarı finalde mücadele edecek...
Ben Lise 1 seviyesine göre böyle çevirdim ... =)
Yanlışım varsa düzeltiniz...
Mark Unread
Ignore User
From:
Extraño Niño
To:
TuRgAy
This Post:
0
87836.10
in reply to
87836.8
Date: 5/26/2009 12:39:25 PM
Overall Posts Rated:
8
Bugün Dünya Kupası' nda karşılaşacak olan 4 yarı finalistimize başarılar diliyoruz. Almanya, USA ile karşılaşırken diğer yarı final mücadelesinde ise İspanya ve İtalya karşı karşıya gelecekler.
Mark Unread
Ignore User
From:
TuRgAy
To:
kkayacan
This Post:
0
87836.11
in reply to
87836.2
Date: 6/5/2009 3:32:44 PM
Overall Posts Rated:
13
Due to offseason maintenance work, replays of some older games will be inaccessible during the next 12-18 hours.
bu ne demke
Mark Unread
Ignore User
From:
kkayacan
To:
CP-3
This Post:
0
87836.13
in reply to
87836.12
Date: 6/5/2009 6:30:04 PM
Overall Posts Rated:
14
Affınıza sığınarak düzeltiyorum..
Sezon sonu bakım çalışması nedeniyle önümüzdeki 12-18 saat boyunca bazı eski maçların tekrar izlemesi erişilemez olacaktır.
Mark Unread
Ignore User
From:
TuRgAy
To:
kkayacan
This Post:
0
87836.15
in reply to
87836.2
Date: 6/8/2009 6:50:58 AM
Overall Posts Rated:
13
Game Engine Changes -- Situation Update
We released an updated version of the game engine at the start of this season after having tested it in scrimmages for the past seven weeks. It included many technical changes that have been asked about over the past few seasons and were developed in our simulation of NBA games, including enhanced shot blocking and a more realistic passing model.
Unfortunately, Saturday's games showed that, for certain types of games, tuning the engine based upon scrimmages results in new flaws, including higher scoring than we had expected. While there are many good things that will result from these improvements, the point of introducing these changes was to improve the accuracy of the BuzzerBeater game engine, and so we are returning to the Season 8 game engine until the all-star break, when we will be releasing the latest, retuned version. The one exception will be home court advantage, where the improved model, which allows high-division road teams to be more competitive, will remain and has been translated into the old engine.
We remain dedicated to producing not only the most realistic basketball simulation available but also quality gameplay, and we'd like to thank everybody in the forums who helped us find the best decision to balance those two goals
bunda ne demek istio
Mark Unread
Ignore User
From:
bağkur™
To:
TuRgAy
This Post:
0
87836.16
in reply to
87836.15
Date: 6/8/2009 7:46:17 AM
Overall Posts Rated:
153
(http://translate.google.com/#)
ingilizce metni kopyalayıp bu sitedeki yere yapıştır. sonra tercüme et butonuna bas. ortaya biraz tarzanca bir metin çıkıyor ama çat pat da olsa ne demek istediğini anlıyorsun. bu metinde de özetle yeni maç motorunun su kaynatıp dumanlar çıkardığı için bakıma alınacağı ve eski motora dönme gibi bir düşüncenin olduğu belirtiliyor.
Azerbaycan A Milli Takım Antrenörü - Azerbaijan NT Coach
Mark Unread
Ignore User
From:
TuRgAy
To:
bağkur™
This Post:
0
87836.17
in reply to
87836.16
Date: 6/8/2009 7:56:57 AM
Overall Posts Rated:
13
Bu sezon başında scrimmages en son yedi hafta boyunca test sonra oyun motoru güncelleştirilmiş bir sürümünü yayımladı. Bu, son birkaç sezondur ilgili ve sorulan edilmiştir gelişmiş çekim ve daha gerçekçi bir geçiş modeli engelleme gibi NBA oyunlar bizim simülasyonu, geliştirilmiş birçok teknik değişiklikler yer aldı.
Ne yazık ki, Cumartesi günü yapılacak oyunlar gösterdi ki, oyunlar belirli türleri, motor daha beklediğimiz vardı puanlama yüksek dahil yeni kusurları in scrimmages sonuçları dayalı ayarlama için. Bu nedenle, bu gelişmeler sonucunda bir çok iyi şeyler var, bu değişikliklerin tanıtılması açısından bu BuzzerBeater oyun motorunun doğruluğunu geliştirmek ve bu nedenle bu sezon için All-Star break, kadar 8 oyun motoru geri dönüyor olduğu zaman , retuned sürümü en son bırakmadan olacaktır. Tek istisna ev mahkeme avantajı olacak nerede hangi yüksek bölünmüşlüğüne yol ekipleri daha eski motoru çevrildi ve kalacak rekabete olanak sağlayan gelişmiş modeli.
Biz sadece en gerçekçi basketbol simülasyonu değil, aynı zamanda kaliteli Oyun mevcut, üretim ve bize yardımcı forumlarda herkes teşekkür etmek istiyorum en iyi kararı bu iki gol dengelemek için bulmak için özel kalır
bu demekmiş
Mark Unread
Ignore User
From:
gockun
To:
TuRgAy
This Post:
0
87836.18
in reply to
87836.15
Date: 6/8/2009 12:01:04 PM
Overall Posts Rated:
0
bu sezonunun başlangıcından sonra, geçen 7 hafta boyunca hazırlık maçlarında test edilmiş ve gelistirilmiş oyun motorunu yayınladık. Bu NBA maçlarının simulasyonunda geliştirilmiş oyun motoru, bizden geçmiş bir kaç sezonda istenen teknik değişiklikeri içermekle beraber yükseltilmiş blok ve daha gerçekçi pas verme modeline sahipti.
ama ne yazık ki cumartesi akşamki maçlarında gösterdiği gibi; belirli maç tipleri için, hazırlık maçlarına göre ayarlanmış motor beklediğimizden faza skor üretilmesi gibi bir dizi yeni hatalar verdi....
sonrası gelecek..... :))) vaktim olunca..
Mark Unread
Ignore User
Disable Emoticons and Images