Máris itt van arsene örömmel látom, hogy indult. Hozzá lenne néhány kérdésem.
Íme:
Tisztában vagyok vele, hogy jó manager vagy, hiszen jó sapatod van akmi az első osztályban is jól szerepel. DE a válogatottnál nem az a feladatot, hogy a héten plusszban legyen az ember pénzügyileg, vagy, hogy megfelelő játékost tudjon igazolni a rájátszásra. Itt van egy keret (ami neked adott változtatni nem nagyon tudsz mert nem olyan bő) és ebből kell a legjobbat kihozni. Ehhez rendkívüli taktikai érzék, motiváció és kellő kommunikációs kézség kell. Én például utólag visszagondolva nem voltam elég "erőszakos" a tulajokkal, vagy éppen a magyar felhasználókkal és kicsit ellaposodott a hangulat, egy szűk körre korlátozódott a válogatott iránt érdeklődők száma. Ezt, hogy oldanád meg? Vannak terveid a fórumélet felrázására, a válogatott népszerűségére?
Úgy gondolom eléggé behatároltak a lehetőségek ezzel a kerettel, csodát senki nem vár, hogy éppen majd egy néhány meccsel többet vagy kevesebbet nyerünk majd nem annyira fogja érdekelni a népet, mint az, hogy mennyire övé a válogatott. Úgy gondolom tehát,most az a legfontosabb, hogy a leendő szövkap kialakítson egy olyan légkört a válogatott körül, ami sokakat ösztönöz majd mecscnézésre/elemzésre válogatott játékos nevelésére stb. Mert itt a jövő generációja az igazán lényeg, a potenciál miatt ezekből a játékosokból többet nem nagyon lehet már kihozni.
Húhh kicsit hosszú voltam elnézést, remélem nem untattalak.:) Tehát mi a véleményed erről, alkalmas vagy és készen állsz a feladat általan felvázolt (fő)részére?