dodatno:
3. Dosadasnjeg selektora bih pitao da li moze da nam (koliko toliko) ukratko napise da li smo (i koliko) napredovali u odnosu na pre dve sezone. Pritom, ne mislim samo na rezultate u zvanicnim i pripremnim utakmicama.
A nemoj da editujes. . . napisi novi post. . . . o editovanom me ovaj forum ne obavestava
Naravno da smo napredovali. Sto se tice rezultata, tu smo podbacili. Mada smo mogli u nekim utakmicama manje da rizikujemo.
Pre dve sezone nasi plejevi su imali plate oko 15k, prosle sezone oko 25k, ove sezone imamo pleja sa platom od 60k.
Sto se tice bekova, tu smo uvek bili generalno slabi, medjutim za razliku od prethodne dve sezone sada imamo bekove koji imaju bolje izbalansirane ocene i koji u krajnjoj nuzdi mogu da igraju i na poziciji pleja, sto nije bilo izvodljivo pre dve sezone. Dobra stvar je sto sada nismo ograniceni brojem igraca, tj. imamo veci broj bekova na raspolaganju, tako da je tu najveca konkurencija.
Krila nikada nismo imali, sem mozda pre dve sezone kada je Panajotovic bio u reprezentaciji, ali on nije bio krilo kao sto ga sada imamo i koje moze vrlo dobro da odigra i na poziciji SG i na poziciji PF.
Centarske pozicije su nam ove sezone malo oslabljene, imamo jakog prvog centra ali nemamo jake zamene. Tako da ce se morati posegnuti za dobro istreniranim igracima od 20godina. Kojih ima sigurno bar pet. Mada kada gledam igrace koji su igrali pre dve sezone i imali 21god., e takvi su nam sada ovi igraci od 20god. Sto znaci da sledece sezone imamo reseno pitanje centarskih pozicija.
Elem, jos pitanja za kandidate:
4. Da li postoji neki spisak timova/menadzera koji treniraju odredjene pozicije gde bi mogli da se proslede eventualne najave transfera mladih igraca sa drafta? Ako postoji mozemo li da ga drzimo negde na forumu a ako ne postoji onda da ga napravimo. Mozda cak da se kreiraju posebne teme na forumu gde bi ljudi pisali koje pozicije treniraju ili nesto slicno ...
Tako nesto je po meni neizvodljivo. Zato sto i neki prvoligasi ne citaju i ne prate forum.
Nemam nista protiv neka se naprave takve teme. U svakom slucaju ne moze da skodi. Ako hoces ja cu ti ispisati koji menadzeri treniraju niske a koji visoke igrace. Najbolja opcija je da kao i do sada na transfer temi ljudi oglasavaju sta hoce da kupe ili da prodaju, mada i to ne verujem da je nekome mnogo pomoglo, jer uglavnom jedan te isti krug menadzera vrti postove.