BuzzerBeater Forums

BB Srbija > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
109355.80 in reply to 109355.78
Date: 9/11/2009 11:06:40 AM
Overall Posts Rated:
113113
pesicu reci cime se ti radis pa da pocnem i ja ...u jeee :) kakva moja kampanja? kakvo mesanje politike, sporta i online igre? o cemu ti pricas mr.NT treca liga lol :)kako si ispitivao javno mjenje :))) lol izvini odoh na kafu...

p.s. zamolicu GM-Laimbeer40 da napise neki slavospev i za mene (u stilu basne ciganin hvali svoga konja) :)))

Last edited by veseljak at 9/11/2009 11:16:03 AM

This Post:
00
109355.81 in reply to 109355.79
Date: 9/11/2009 11:45:49 AM
Overall Posts Rated:
2222
Ne secam se da sam se OVOM bum bumu obratio ali kada me vec pitas odgovoricu ti.
Dosadasnji selektor nastavlja program koji je zapoceo u proslom mandatu,a ja sam siguran da 90% ljudi zna sta to podrazumeva! A cak mislim da ga je ponovio i sada!

Niko ne treba da cuti,ali ne trebaju da se pricaju gluposti kao sto neki to ovde rade vec da se iznose svoji programi.
Dakle vas program treba da glasi npr.: "Mi imamo u planu druge igrace sa kojim vam obecavamo da cemo napraviti bolje rezultate,a ako ih ne napravimo oticicemo na Island (kako rece nas jedan bivsi selektor) i necemo vas vise potkopavati!"
A to je individualna odluka selektora koji ce igraci igrati.
Koliko ja znam Ivkovic u reprezentaciju nije pozvao Jarica i Radmanovica i jel mu neko rekao nesto?

Ovo vise podseca na politicku kampanju nego na izbor za selektora!

This Post:
00
109355.82 in reply to 109355.80
Date: 9/11/2009 11:57:02 AM
Overall Posts Rated:
2222

Ti si mi mnogo uspesan, cak druga liga u odnosu na neke kandidate koji su prva... hahahaha :)
A cime se radim,pa eto svaki dan po 2-3 sata basketa,radim izvestaje kosarkaskih utakmica za jednu (jedinu?) nasu sportsku tv,fax mi malo vise utice na mozak ali eto time se radim :D

Ja mislim da je za tebe najbolje da ostanes na toj kafi,vrv ti to najbolje ide posto si u komunikaciji sa ljudima prilicno los :D

This Post:
00
109355.83 in reply to 109355.82
Date: 9/11/2009 12:16:26 PM
Бесни Цветићи
II.2
Overall Posts Rated:
607607
Second Team:
Mad Mamba Academy
ja ne verujem dokle je ovo otislo... 'ajde svi malo iskulirajte posto ovako mozete da se razvlacite jos godinu dana. ko izvestaje sa predizbornh mitinga da citam, a svaki pocinje sa onim cuvenim "Kad ustane kuka i motika..."

No guts, no glory!
This Post:
00
109355.84 in reply to 109355.83
Date: 9/11/2009 12:22:49 PM
Overall Posts Rated:
122122
pa izbori su , zar ne?
Sta si drugo ocekivao
Taman kad pravim pauzu na poslu ja pregledam forum ... nekad cak i ne stignem sve da procitam za vreme pauze (jbg sporo citam)

Fair play!!!
From: Jabus
This Post:
00
109355.85 in reply to 109355.84
Date: 9/11/2009 12:50:03 PM
Overall Posts Rated:
9393
ovo sad iskache iz okvira zdrave kampanje i vec polako prelazi u uvrede i nipodashtavanje neistomishljenika... pritom je i cela rasprava ispala zbog gluposti, tj. zbog izostavljanja birchanina sa poslednjih utakmica proshle sezone, te onda i trazenja dlake u jajetu sa canetom vidojevicem i dordjem piacunom... vishe nego glupo

elem, apsolutno je bzv. praviti usred izbora ovakve podele, prepucavanja i svadje, jer ce, koliko vec u utorak ujutru, porazena strana morati da prihvati da saradjuje sa pobednicima... naravno, nesaradnja je isto opcija, ali time ne gubi nijedna od ove dve strane pojedinachno, vec samo reprezentacija, pa time i cela zajednica kolektivno...

zbog ovakvih stvari smo i bili onako ochajni pre godinu dana, a sve se promenilo kada je svako pojedinachno zanemario svoj lichni interer, samopromociju i lichne uspehe, u odnosu na dobrobit reprezentacije... sada opet pochinje pricha o tome shta je ko loshe uradio ili shta bi ko mogao loshe da uradi, sprema se unapred atmosfera chija ce glavna odlika da bude da se samo cheka neuspeh buduceg trenera, te da se osuje paljba po njemu uz vec pripremljene izraze "eto, vidish da je taj i taj trebao da igra, a ne ovaj i ovaj"

pre dve sezone sam bio za reizbor superstara, jer je bio jedini koji mi se obratio dok sam bio pochetnik u igri i pomogao oko treninga, a ne zato shto sam imao vlazne snove u vidu osvajanja nekog u21 prvenstva... ove godine sam za reizbor flaviusa, jer sam prepoznao u njegovom radu isto ono shto je superstar zapocheo, a shto danas dozivljava najbolje dane u istoriji bb srbije - veliki napredak mladh igracha, koji se konstantno prati od strane najiskusnijih igracha...

i ovo nije neka reklama za flaviusa... samo je realan prikaz moje impresije o njegovom radu, a s obzirom da nisam video da je i jedan drugi kandidat napisao u svom programu da nudi istu ovakvu komunikaciju sa trenerima, pomoc pochetnicima i napredak mladih igracha, onda je i logichno da cu glasati za njega... i mislim da bi kampanja upravo trebala samo ovime da se bavi, da joj ideje budu skauting, komunikacija, saveti itd, a ne prepucavanje oko kvaliteta igracha, rodbinskim vezama i sl.

aj budite mi pozdravljeni, idem da lochem :)

Last edited by Jabus at 9/11/2009 12:52:33 PM

This Post:
00
109355.86 in reply to 109355.85
Date: 9/11/2009 1:02:28 PM
Overall Posts Rated:
122122
Elem, jos pitanja za kandidate:
4. Da li postoji neki spisak timova/menadzera koji treniraju odredjene pozicije gde bi mogli da se proslede eventualne najave transfera mladih igraca sa drafta? Ako postoji mozemo li da ga drzimo negde na forumu a ako ne postoji onda da ga napravimo. Mozda cak da se kreiraju posebne teme na forumu gde bi ljudi pisali koje pozicije treniraju ili nesto slicno ...

Fair play!!!
This Post:
00
109355.87 in reply to 109355.47
Date: 9/11/2009 1:42:05 PM
Overall Posts Rated:
5757
dodatno:
3. Dosadasnjeg selektora bih pitao da li moze da nam (koliko toliko) ukratko napise da li smo (i koliko) napredovali u odnosu na pre dve sezone. Pritom, ne mislim samo na rezultate u zvanicnim i pripremnim utakmicama.

A nemoj da editujes. . . napisi novi post. . . . o editovanom me ovaj forum ne obavestava

Naravno da smo napredovali. Sto se tice rezultata, tu smo podbacili. Mada smo mogli u nekim utakmicama manje da rizikujemo.

Pre dve sezone nasi plejevi su imali plate oko 15k, prosle sezone oko 25k, ove sezone imamo pleja sa platom od 60k.
Sto se tice bekova, tu smo uvek bili generalno slabi, medjutim za razliku od prethodne dve sezone sada imamo bekove koji imaju bolje izbalansirane ocene i koji u krajnjoj nuzdi mogu da igraju i na poziciji pleja, sto nije bilo izvodljivo pre dve sezone. Dobra stvar je sto sada nismo ograniceni brojem igraca, tj. imamo veci broj bekova na raspolaganju, tako da je tu najveca konkurencija.
Krila nikada nismo imali, sem mozda pre dve sezone kada je Panajotovic bio u reprezentaciji, ali on nije bio krilo kao sto ga sada imamo i koje moze vrlo dobro da odigra i na poziciji SG i na poziciji PF.
Centarske pozicije su nam ove sezone malo oslabljene, imamo jakog prvog centra ali nemamo jake zamene. Tako da ce se morati posegnuti za dobro istreniranim igracima od 20godina. Kojih ima sigurno bar pet. Mada kada gledam igrace koji su igrali pre dve sezone i imali 21god., e takvi su nam sada ovi igraci od 20god. Sto znaci da sledece sezone imamo reseno pitanje centarskih pozicija.

Elem, jos pitanja za kandidate:
4. Da li postoji neki spisak timova/menadzera koji treniraju odredjene pozicije gde bi mogli da se proslede eventualne najave transfera mladih igraca sa drafta? Ako postoji mozemo li da ga drzimo negde na forumu a ako ne postoji onda da ga napravimo. Mozda cak da se kreiraju posebne teme na forumu gde bi ljudi pisali koje pozicije treniraju ili nesto slicno ...

Tako nesto je po meni neizvodljivo. Zato sto i neki prvoligasi ne citaju i ne prate forum.
Nemam nista protiv neka se naprave takve teme. U svakom slucaju ne moze da skodi. Ako hoces ja cu ti ispisati koji menadzeri treniraju niske a koji visoke igrace. Najbolja opcija je da kao i do sada na transfer temi ljudi oglasavaju sta hoce da kupe ili da prodaju, mada i to ne verujem da je nekome mnogo pomoglo, jer uglavnom jedan te isti krug menadzera vrti postove.

This Post:
00
109355.88 in reply to 109355.87
Date: 9/11/2009 1:52:42 PM
Noipmahc
II.1
Overall Posts Rated:
221221
Svaka čast za sve što si uradio sa mladima za sada, a nadam se i u buduće.
Jedino pravo krilo koje smo ikada imali je Peković, koji sada igra za A selekciju.
Želim ti da se u ovoj sezoni kvalifikuješ na svetsko prvenstvo, mada će realno to biti teško (ali prvo da prođemo grupu).
Pozz

This Post:
00
109355.89 in reply to 109355.50
Date: 9/11/2009 2:11:15 PM
Overall Posts Rated:
5757
evo ovako: moj proracun je zavrsen(hocu da naglasim da u brojkama koje slede nije uracunata forma,izdrzljivost i sl. bacanja)

1. bircanin davor-reprezentativac sa najkracim stazem u istoriji kosarke:)
kao plej 9.09
kao bek 9.78
kao krilo 8.61

2. cane(lepi):)
kao plej 7.85
kao bek 8.09
kao krilo 8.07

ovo je 99% tacno kod mene su sanse za gresku minimalne(sad ocekujem zorilka da me preklopi na ovom delu:)

OK, slazem se da je ovo 99.99% tacno. Ali da li tvoj programcic uzima u obzir koja se taktika igra??? Nije ista stvar staviti igraca na SF, na taktiku Look Inside ili na taktiku R&G.
Isto tako, ako ocekujem od protivnika da na SF-u isforsira nekog krilnog centra, kao sto smo i mi radili prosle sezone sa Grkovicem u seniorskoj, necu sigurno staviti igraca sa slabim unutrasnjim ocenama. Znaci u zavisnosti od taktike, ovi parametri mora da se menjaju.

This Post:
00
109355.90 in reply to 109355.88
Date: 9/11/2009 2:23:59 PM
Overall Posts Rated:
5757
Jedino pravo krilo koje smo ikada imali je Peković, koji sada igra za A selekciju.

To je tacno, ali on je jos iz tvog doba, a ja kad sam malopre Popaju pisao o krilima, gledao sam samo zadnje dve sezone. I to ce da bude neprevazidjen igrac bar jos tri sezone, minimum.

Advertisement