Mada i ja moram da priznam da je bolji...pre sam bio stetocina, a sada sam samo iskompleksiran:)))eto i ti si ga pohvalio, a meni braniš
Mada i ja moram da priznam da je bolji...pre sam bio stetocina, a sada sam samo iskompleksiran:)))
Tvoj je problem samo to sto igras dvostruku igru, ne treba biti preveliki psiholog da bi se shvatile neke stvari...i ti ovo shvati kao dobronameran savet, jer volis da "potkacis", pa cisto da ti ne ostanem duzan:)
A jeste inace, ja sam clan te stranke, clan sam njenog upravnog odbora na lokalu i nemam nikakav kompleks od toga, zato sto borba za pravi put cesto vodi u totalnu marginalizaciju.Bolje bi bilo da si Flaviusa prekorio sto pise "regularan" post, nego mene sto kritikujes.Ja sam ovde opozicija vama koji ste na vlasti i ja sam zaduzen da prekoravam vas, tako da necemo izvrtati teze.A onda kada ja budem podrzavao vlast ili aktivno ucestvovao u njoj, onda cu ja da dajem odgovore na vasa pitanja, a ne da vas kritikujem.
Sujetni covece, odakle da krenem?Mnogo je tebe tesko shvatiti, smeskas se okolo, a ko zna sta o kome mislis, takav je kod mene provaljen u trenutku.Ti bi pola zivota dao samo da budes cenjen, voljen i da te neko nesto pita, pa makar to bilo i na online igrici.
"Flaviusa nemam sta da prekoravam"...bla bla..."a onda se ti tu mesas u dijalog"...pa sta?!Da pustim da nastavi da lupeta gluposti?Uostalom, ako sam ja pogresio sto sam se umesao u sve to, zasto si se ti umesao, zato sto je tvoje mesanje ispravno, a moje nije?!Idi sad gledaj u sunce ili tako nesto.
Ne podbada se "drugar" sa kojim pijes pivo i smeskas se, a onda mu delis packe na forumu.
Aha, sve epitet do epiteta, od tupsona do jadnika.