BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
136218.80 in reply to 136218.79
Date: 3/24/2010 6:41:41 PM
Overall Posts Rated:
22
Samo napred Doktore, ti znas da ti ja nista ne branim...osim da me pobedis u takmicarskom mecu :)))

This Post:
00
136218.81 in reply to 136218.67
Date: 3/24/2010 6:43:16 PM
Overall Posts Rated:
7676
Nemojte samo da pravite famu oko ove igrice i oko toga kako se neko zalaze za dobrobit repke i trosi svoje dragoceno vreme u neverovatnim kolicinama.
Repku MOZE da vodi 1 covek uz mizernu pomoc jednog ili dva korisnika i to ukoliko selektor to zatrazi s vremena na vreme usled zauzetosti.
Svi koji su igrali neku online igricu duze od 5h dnevno u odredjenom kontinuitetu znaju o cemu pricam.
Nije bitno praviti strucne stabove jer oni u nasoj zajednici sluze iskljucivo da bi se dugo vladalo i hvalisalo.
Potpuno sam ubedjen da je doprinos nekoliko clanova strucnog staba po bilo kom pitanju vezanom za repku gotovo nikakav ili nikakav.
Ono sto je po meni bitno, to je da se sagleda situacija koja je trenutno u repki i da kandidati za selektora iznesu teze gde smo tanki, gde se gresilo po njemu i sta je to sto treba da se promeni da bi repka postala bolja, a ne da ovde mlatimo slamu kako smo takticki potkovani i kako smo se plasirali iz ove u onu ligu i koga smo na tom putu poducili ili kako smo bdili nad monitorom skautujuci 3 i po igraca dnevno...
Srecno svima.

Samo sam čekao kada će da se javi dežurni provokator koji je odavno izjavio da ga uopšte ne zanima repka, ali, gle čuda, sa punim pravom postuje o njoj. Nemoj ponovo da nam držiš ove tvoje licemerne govore, jer, kao što veseljak kaže, svi znamo koliko ste ti i kotur dobri i ma šta on napisao ti ćeš to na kraju aminovati i dati mu glas. Zato slobodno javno reci glasam za kotura, jer mi je drugar i udalji se sa ove teme, jer ništa nisi niti planiraš da uradiš za repku, čak ni da skautuješ ta tri i po igrača dnevno.

This Post:
00
136218.82 in reply to 136218.80
Date: 3/24/2010 6:44:35 PM
KK Mordor
Prva Liga
Overall Posts Rated:
266266
Second Team:
Mount Doom
a, pazi ovu fotku. danas napravljena i mnooooogo mi je dobra http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs387.snc3/23659_10150162828045045_588395044_11710659_7495496_n.jpg
jos veca fora je sto je slikana na pauzi ispred psihijatrije a asistentkinja nas je vrlo cudno gledala kroz prozor
p.s. da malo razbijemo tenziju oko izbora:)

This Post:
00
136218.83 in reply to 136218.81
Date: 3/24/2010 6:48:27 PM
Overall Posts Rated:
22
Pa ja sam u prvom postu napisao za koga cu glasati, samo treba da naucis da citas izmedju redova...tamo pise "Kotoore gazi boraniju".
Ono sto sam ja pokusao da ukazem je to da nijedan od vas dvojice nista konkretno nije izneo a kandidujete se za selektora, sto znaci da treba da upravljate necim.
I nemoj da lazes da Kotoor nije imao program za prosle izbore, imao je 10x kvalitetniji program u odnosu na preostale kandidate.

This Post:
00
136218.84 in reply to 136218.76
Date: 3/24/2010 6:52:04 PM
Overall Posts Rated:
7676
Bolji izbor je onaj koji ce uspeti da ubedi mlade menadzere da pravilno treniraju igrace, onaj koji uspe da napravi dovoljan broj kvalitetnih farmi i onaj koji uspe da posalje talentovane klince u klubove koji zele da ih treniraju...onda kada napravimo spoljnu liniju sa platama preko 50k, moci cemo da kazemo da smo uradili kvalitetan posao...do tada, drugi su ispred nas jer su to uspeli da urade...samo se bojim da jos uvek unapredjuju svoj sistem rada.
Mene samo interesuje gde se mi nalazimo u toj prici.

Ovo ne odgovaram tebi, nego ljudima koje možda to zanima. Sve veći broj ljudi pravilno trenira igrače, što će se videti po toj spoljnoj liniji ili toliko gledanim platama. O farmama ne želim da razgovaram na forumu, samo mogu reći da je toga, kao i velikog broja stranih menadžera koje sam nagovorio da treniraju naše klince najbržim treningom sasvim dovoljno.

This Post:
00
136218.85 in reply to 136218.82
Date: 3/24/2010 6:52:27 PM
Overall Posts Rated:
22
Haha, cenim da si ti ovaj sto vozi...nekako deluje najizbezumljenije :P

This Post:
00
136218.86 in reply to 136218.76
Date: 3/24/2010 6:52:48 PM
Overall Posts Rated:
113113
Bolji izbor je onaj koji ce uspeti da ubedi mlade menadzere da pravilno treniraju igrace, onaj koji uspe da napravi dovoljan broj kvalitetnih farmi i onaj koji uspe da posalje talentovane klince u klubove koji zele da ih treniraju...onda kada napravimo spoljnu liniju sa platama preko 50k, moci cemo da kazemo da smo uradili kvalitetan posao...do tada, drugi su ispred nas jer su to uspeli da urade...samo se bojim da jos uvek unapredjuju svoj sistem rada.
Mene samo interesuje gde se mi nalazimo u toj prici.

a sto se ti blago meni toliko nerviras :) mozda mi nismo u i istoj prici, basni ili sta vec. Ne kazem da je kootor losh izbor za selektora al po mom misljenju za nijansu je bolji Dzeri. iz licnog iskustva tj primera znam koliko Dzeri ima zivaca da pomaze oko treninga igracha ili bilo kog drugog saveta vezanog za BB i ako je to uspeo samnom siguran sam da ce to uraditi sa bilo kojim drugim <mladim> menagerom.

da se ne nastavljamo vise..cenim i postujem tvoj izbor i tvoje misljenje ali isto ocekujem i od tebe.
Nek BB srbija odabere onog pravog, svi imamo jednaka prava i svaciji glas se jednako vrednuje... Nek pobedi BOLJI.

This Post:
00
136218.87 in reply to 136218.85
Date: 3/24/2010 6:54:02 PM
KK Mordor
Prva Liga
Overall Posts Rated:
266266
Second Team:
Mount Doom
znao sam da ne odajem utisak normalnog coveka, ali da me ljudi bas tako lako provale... ;)

This Post:
00
136218.88 in reply to 136218.86
Date: 3/24/2010 6:58:28 PM
Overall Posts Rated:
22
Ne nerviram se oko igrice naravno, samo volim da diskutujem :)
I potpuno sam siguran da nijednog trenutka nisam osporio tvoj izbor(ne znam na osnovu cega si to procenio), kao sto ni ti nisi moj.

This Post:
00
136218.89 in reply to 136218.77
Date: 3/24/2010 7:01:11 PM
Overall Posts Rated:
500500
ne znam kad će ti dosaditi da izvrćeš moje reči, al ajde dobro.
može to da zaključi iz toga kako vodim svoj klub, kako se ophodim prema drugima na forumu, kakav mi je plan i sl.
plan sam imao, a imam ga i sada. ne mogu ja sad da izmišljam toplu vodu i da pričam da ću trenirati igrače tako što ću ih voditi na kopanik da skijaju. vi radite ok posao, ali mislim da ima propusta. uostalom to i vaši rezultati pokazuju. činjenica je da smo prosečna repka i ništa više od toga. stalno se hvalite kako radite i kako se žrtvujete, ali izgleda da drugi rade bolje. evo po treći put, vi se žrtvujete više od mene i bilo kog drugog kandidata oko repke, ali to je valjda i normalno, jer je vi vodite. ali ako bi je neko drugi vodio možda bi se žrtvovao više i radio bolje. mislim da ćeš sad shvatiti...
i ne zastupam tezu da jedna glava misli bolje od više njih. svakako ću i ja imati nekoliko ljudi oko sebe, koji će me savetovati, samo se neće zvati SŠ jer imam neku odbojnost prema tom nazivu. a dopustiću i drugima koji nisu u tom timu da kažu nešto, što vidim kao svoju veliku prednost u odnosu na SŠ...

From: Jabus
This Post:
00
136218.90 in reply to 136218.84
Date: 3/24/2010 7:09:07 PM
Overall Posts Rated:
9393
uh, opravio sam komp konachno, radi sad kao podmazan... vidim, vodi se debata, pa ne budem lenj da ishchitam

prvo, sve chestitke flaviusu, prvo na reyultatu proshle sezone, potom na treninranju nashih igracha na ushtrb klupskih rezultata i na kraju, najvece chestitke za revoluciju u razvoju nashih mladih igracha... realno, o razvoju nashih mladih igracha bi trebali da govorimo kao o periodu pre i posle flaviusa - zaista mi je bilo frapantno da je neko bio danima budan i do 4h ujutru, danima posle drafta, kako si sakupio informacije o novim igrachima, uputio trenere u treniranje... i pritom je uvek bio dostupan i na svaku poruku odgovarao (a znam koliko sam umeo da smorim sa pitanjima :P)

shto se glasanja tiche, glas ce verovatno ici jarley-u... ono shto ja konkretno ochekujem od novog selektora - jeste nastavak rada ustaljenog za vreme flaviusa i pravljenje igracha za prvi tim reprezentacije, daljnje savetovanje i pomoc trenerima, ali i da vidim da selektor (kao i protivkandidati) imaju nekog nasheg mladog koga treniraju... ako ishta, njima u prvoj ligi je lakshe da kupuju i placaju trenera 6 ili 7, kao i da kupuju i placaju nashe igrache od 19-20 godina, koji treba dalje da se razvijaju

takodje, ko god da pobedi, imao bih i jedan predlog... mislim da treba da se odredi grupa ljudi, zaduzena samo za draft, koja ce biti pri struchnom shtabu... to moraju biti ljudi koji ce da prate repku te 2 sezone (mozda i duze) uz selektora, koji ce odma posle drafta prikupi sve informacije, proslediti selektoru i struchnom shtabu, te u zasebnoj bazi drzati sve moguce informacije o najvecim talentima - pre svega, ko od novih igracha moze da ide na transfer listu (ima nas previshe koji trazimo nashe i preplacujemo mlade igrache, jer su nashi frapantno skuplji, poshto nashi treneri nabijaju cenu zbog slabe konkurencije)... eto toliko

p.s. s obzirom da sam popravio komp konachno, sutra ujutru izbacujem rezultate drafta za preostale divizije IV lige

Advertisement