BuzzerBeater Forums

BB Srbija > BB reprezentacija Srbije -21-

BB reprezentacija Srbije -21- (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
224573.80 in reply to 224573.79
Date: 9/11/2012 7:37:29 AM
Overall Posts Rated:
178178
Vec sam napisao sta je bilo zamisljeno.. Staviti prvu petorku koju su cinili na pleju Balatov, na beku Sparovic koji iako nije u bas najboljoj formi ima jako dobro dodavanje koje nam je trebalo zbog Eklema na krilu.. Eklem je stavljen na krilo zbog njihove LI igre jer ima jako dobru odbranu i tesko ga je probiti.. A s obzirom i na njihov prilicno dobar skok odluceno je da Batic krene na KC pre Grujina cime bi uz Grubora i tu bili dosta jaki.. Izmene su namerno ostavljene sve prazne i da trener bira cime smo trebali da dobijemo da neke delove utakmice igramo i sa 3 pleja, nekada sa 3 centra, a Slavkovic nije bio u sastavu jer se znalo da Novakovica uvek gura na krilo kada trener sam bira i posto je bio u formi 9 on bi mogao bolje da zaustavi njihovog beka koji se stavlja na krilo nego Slavkovic.. Zasto u ovom slucaju trener nije vrsio izmene ja ne mogu da dam odgovor, gledam, razmisljam, pokusavam da otkrijem razlog ali nista.. Sa sigurnoscu mogu da tvrdim da je tako namestano, a da li je nekom magijom dok sam vrteo skrol do dole da posaljem postavke nesto promenjeno, ili jednostavno ovde to drugacije funkcionise nego na klub mogu samo da nagadjam i nikada necu saznati jer ja ovo vise igrati necu sigurno, jer koga zmija ujede i gustera se boji.. Zao mi je sto se sve ovako zavrsilo, jer ajde sto sam ja razmisljao 7 dana sta i kako da radim, za mene kao selektora se to podrazumeva, ali ima ljudi koji mi pomazu oko skautinga i svega i koji su takodje utrosili sate i sate smisljajuci sta i kako i onda se desi ovako nesto.. Ti momci ce se sami prepoznati a ja zelim ovako javno da im se zahvalim na ulozenom trudu i da im se izvinim sto je i njihov rad i trud pao u vodu zbog neke prikrivene greske koja se nadam se vise nece ponoviti nikada i nikome kod nas..

From: Sire

This Post:
22
224573.81 in reply to 224573.80
Date: 9/11/2012 8:00:22 AM
Scorpions Mld
Prva Liga
Overall Posts Rated:
280280
Idi da namestis postavu za sledeci mec, pa izaberi da ti iskopira taktiku koju si postavio protiv Izraela. Tako ces videti da li je greska postojala.
Ovo samo lici da je ostalo, umesto let coach decide, strictly follow depth chart.

Meni se npr. jednom desilo na Ep da sam dogovorio tie sa jednom ekipom, a ostalo mi normal. I tako smo ih dobili 9 razlike i prosli u polufinale. Jbg nekad dobijes greskom, a nekad izgubis ;)

From: psiho26

This Post:
00
224573.82 in reply to 224573.80
Date: 9/11/2012 8:01:04 AM
Overall Posts Rated:
2525
Ok,hvala na objasnjenju,svako ko radi ima pravo da gresi,znam da neces ovo ponoviti,kao sto je vec neko pomenuo nase sanse da prodjemo dalje su propale nakon prvog mece(za koji niko nema pravo da te krivi),samo mi je kao i svima ostalima krivo sto smo na pocetku izgubili i teoriske sanse za prolaz,nastavi da razvijas taj mladi tim i za 2 sezone gledacemo drugu sliku,a pljuvanje selektora posle samo 2 meca...mislim stvarno...i vi ocekujete da vam neko da glas na sledecim izborima

From: Navaro

To: Sire
This Post:
00
224573.83 in reply to 224573.81
Date: 9/11/2012 8:24:12 AM
Overall Posts Rated:
178178
Bolje da nisam to gledao, tek sad mi nista nije jasno.. Sve je kako sam i namestio, prva petorka namestena, izmene sve prazno.. Dole ovako izgleda.. Izmene: Neka trener odluci, Napad: Igra pod kosem, Problemi sa licnim greskama: Osavi igraca u igri, Stav: opusteno..
Evo i linka utakmice gde mi je moj ortak Pepa izasao u susret i odigrao takvu postavku da se isproba.. http://www.buzzerbeater.com/match/49621679/boxscore.aspx
Postava u tom slucaju je glasila, 1. Ljubicic, 2. Jaksic, 3. Tratnik, 4. Jeretin, 5. Bajatovic. Izmene su bile sve prazno i sve isto namesteno kao u nasem slucaju..

From: Sire

This Post:
00
224573.84 in reply to 224573.83
Date: 9/11/2012 9:41:01 AM
Scorpions Mld
Prva Liga
Overall Posts Rated:
280280
Stavi ti to sve isto i na sledecem mecu, pa da vidimo sta ce biti. neke skole se dva puta placaju ;)

Stavi, da bi bili sigurni da se to desava sa let coach decide i postavom namestenom bez rezervista.

To: Sire
This Post:
00
224573.85 in reply to 224573.84
Date: 9/11/2012 9:49:08 AM
Overall Posts Rated:
178178
Pitacu i na forumu selektora sta se desilo i da li je neko imao slican problem, mozda ispisem i marinu neki mail oko ovoga mada sumnjam da ce ga interesovati.. I naravno pridodacu na NT forumu kako se izraelac pridrzava dogovora pa da ostali znaju sta ih ceka sa njim, da plati bar neku cenu za ovu ispalu..

From: krmelj

This Post:
00
224573.86 in reply to 224573.85
Date: 9/11/2012 9:59:19 AM
Kurajberi
II.4
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje
to me vec nije iznenadilo,da se oni ne pridrzavaju dogovora. moze se reci cak i ocekivano...

This Post:
00
224573.87 in reply to 224573.86
Date: 9/11/2012 10:07:11 AM
Overall Posts Rated:
178178
Ocigledno je nov u selektorskom svetu i nije bas dobro upoznat koliko blagonaklono ostali selektori gledaju na to.. U najboljem slucaju kada ispisem to vise mu niko nece verovati nista i nikada nece moci da dogovori zalaganje a tek mu je krenuo mandat.. Protiv nas mu je ispala prosla ali vratice mu se kao bumerang jako brzo i to u vise navrata..

Message deleted
This Post:
00
224573.89 in reply to 224573.87
Date: 9/17/2012 5:24:50 AM
Overall Posts Rated:
178178
Danas u 20h novi mec nase reprezentacije na evropskom prvenstvu, protivnik u trecem kolu je Luksemburg.. Nema ovde sta mnogo da se pametuje, sve je na nasoj strani, forma, kvalitet, entuzijazam i nadam se da je doslo vreme da se konacno ubelezi i neka pobeda.. Usledio je jos jedan novi poziv, Boskovic je pridodat sastavu, ne zato sto nam je nesto znacajan u ovom mecu i ovom trenutku ali da se pomogne njegovom menadzeru sa finansijama jer zaista lepo napreduje kod njega i trenira sve sto se trazi.. Trebao je da usledi i poziv za Vuleta Stojanovica ali on nije zavrsio u klubu u kom se ocekivalo jer je BB zablokirao na 5min bas u trenutku kada je isticala licitacija za njega i on je otisao za smesne pare u klub koji je uspeo da stavi poslednju ponudu pre tog baga.. Sada nam ostaje da se vidi kako ce se razvijati kod ovog novog vlasnika i da li cemo uspeti brzo da dogovorimo da se otkupi i dodje u klub koji je trebalo gde necemo morati da razmisljamo o njegovom daljem razvoju..

This Post:
00
224573.90 in reply to 224573.89
Date: 9/24/2012 6:25:51 AM
Overall Posts Rated:
178178
Veceras od 20h igra se 4 kolo evropskog prvenstva, nas protivnik je Skotska.. Za sada imaju sve poraze u prva 3 kola, ali igrali su sa vodecim ekipama iz nase grupe, Rusijom, Finskom i Ceskom.. Imali su i vec jedan kranc protiv Finaca u 2 kolu tako da im entuzijazam nije na nekom nivou.. Mislim da se protiv nas nece zaletati nesto, ili je to bar logicno, jer oni u poslednja 3 kola igraju sa ekipa gde bi trebalo da beleze pobede i da se zalecu :) Forma im je nesto bolja od nase ali to ne bi trebalo da predstavlja neku prednost s obzirom na kvalitet dveju ekipa.. Sto se igre tice, uglavnom igraju pod kosem i tu su napadacki dosta jaki, tacnije prave rejting za respekt, dok se odbranbeno nigde posebno ne isticu.. Konacno smo docekali i naseg najboljeg igraca da se oporavi od povredi i koliko toliko da se vrati u neku razumnu formu, njegov menadzer kao da koristi neke magije, prosli petak je bio povredjen i forma mu je bila 4 a vec ovog petka sa samo jednom odigranom utakmicom je u formi 7 :) Nemanja Mlinarevic je ponovo u sastavu :) U proslom kolu smo zabelezili i dugo cekanu prvu pobedu, nadam se da ce sada i taj nizi da se nastavi kao sto su porazi krenuli da se redjaju :) Nadam se da ce veceras sve proci kako treba a onda vec od sledece nedelje da vidimo da li mozemo da se nosimo sa vodecim ekipama iz nase grupe i da li eventualno mozemo da se ukljucimo i u neku borbu.. Nada poslednja umire, bar dok teorija i dalje postoji :)

Advertisement