Kibice delikatnie mówiąc nie chcieli oglądać wczorajszego meczu bo frekwencja niższa niż z tobą...
No proszę tego zupełnie się nie spodziewałem. U mnie na całe szczęście jak na razie w każdym meczu w swojej hali miałem komplet, ale moje Guards Center to kurnik w porównaniu z waszymi kolosami. Inna sprawa że dopiero teraz zacząłem drugi pełny sezon, więc rozbudowa siłą rzeczy musi jeszcze trochę potrwać. Oczywiście również zastanawiam się nad lekkim podwyższeniem ceny biletów skoro zawsze jest komplet, ale nie chcę jednocześnie przekombinować, bo tragicznie niskiej kasy i tak nie zgarniam ;)
Natomiast jeśli chodzi o zespoły z drugiej konfy to rzeczywiście nasi powinni w większości wypadków dać im lanie. Gdybym tylko po awansie znalazł się w Big 8 to sądzę, że z obecnym składem spokojnie miałbym prawie pewne miejsce w PO. Mimo to cieszę się że jestem jednak Great 8, bo lubię wyzwania. No i jeśli już za te kilka sezonów uda mi się wygrać naszą ligę, to przynajmniej będę wiedział że w III lidze nie powinienem od razu zlecieć.
Pozdrawiam,
MuzG