Z tym pół skoku na sezon to pojechałeś:D To ile daje lvl6 w stosunku do lvl5? 0,25 skoku?:-) Co prawda nie mam żadnych doświadczeń z trenerem lvl3, ale myślę, że między lvl5, a lvl7 jest dokładnie taka różnica jak między lvl5, a lvl3 (to by było dosyć logiczne)...chyba, że to nie idzie liniowo.
Czemu pojechałem? Bo wyczytałeś gdzieś że trener lvl7 daje 2 skoki więcej od lvl5? I tak musi być? Ja też gdzieś to czytałem, ale moim zdaniem, po dość długim trenowaniu jestem skłonny zawierzyć tej tabelce
(http://buzzerbeater.wgz.cz/rubriky/coach-height-and-age-a...)Coach
level
7 1,04
6 1,02
5 1
4 0,96
3 0,92
2 0,88
1 0,84
Według niej 2 skoki więcej mógłbyś osiągnąć jakbyś w jednym sezonie miał 50 skoków. I kto tu pojechał? Gdybyś w sezonie zrobił 12 skoków trenerem lvl5, to trenerem lvl 7 miałbyś 12,48. Niecałe pół. Kto jest bliżej? Oczywiście to tylko tabelka wymyślona przez kogoś. Mam nadzieje że Ty też przedstawisz swoje źródło na którym opierasz swoją teorię.
Gdyby trener lvl 7 dawał 0,5 skoku na sezon to ludzie nie zabijali by się o tych trenerów i nie płacili grubo ponad bańkę, bo to w perspektywie 10 sezonów dałoby marne 5 skilli, które równie dobrze można stracić jedną kontuzją.
Nie mów ludziom co mają robić. Mają kasę i chcą żeby ich grajek wyglądał jak najlepiej, to będą kupować nawet za kilka baniek. Kto bogatemu zabroni? Po za tym jak ktoś im obiecał 2 skoki więcej, to pewnie tyle zapłacą. ;p
Z moich wieloletnich obserwacji wynika, że to średnio około 2 skille na sezon (szczególnie jak grajek młody, bo później to wiadomo gorzej). I to tak najbidniej, bo wiadomo, że zależy co się trenuje.
A z moich obserwacji wynika że różnica jest niewielka, ledwie zauważalna. Ty masz swoje obserwacje, a ja mam swoje. Jeden drugiemu nic w ten sposób nie udowodni.