Δεν εχει ξαναγινει αναφορα για τις συζυγους που ειχε ο Κοτιδης στην ζωη του. Νομιζω καλο θα ειναι μια μερα να μας πει τι εχει κανει στα 101χρονια υπαρξης του.
Εσύ νομίζω εκτιμάς περισσότερο από όλους την προσωπικότητα που ακούει στο όνομα Κοτίδης!!! :-)
Ο πάνσοφος προσπαθεί να κρατήσει έξω από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή,για αυτό και δεν έχουν γίνει γνωστά πολλά πράγματα!
Πολλοί δεν γνωρίζουν ότι ο Κοτίδης στα νιάτα του ήταν καρδιοκατακτητής και μεγάλος ζεν-πρεμιέ!Οι εμφανίσεις του προκαλούσαν ομαδικά κύματα υστερίας στο ωραίο φύλο,καθώς η εμφάνιση,η μόρφωση,το βαρύ του όνομα αλλά και το άστατο του χαρακτήρα του λειτουργούσαν σαν μαγνήτης!Μάλιστα λίγο πριν τις αρχές του Β' Παγκοσμίου Πολέμου,γνωστό περιοδικό της εποχής τον είχε συμπεριλάβει στους 10 παγκοσμίως πιο περιζήτητους γαμπρούς!
Ο νεαρός τότε Κοτίδης,δεν έμεινε αδιάφορος βέβαια,και προχώρησε σε πολλές θυελλώδεις σχέσεις,οι οποίες κατά κανόνα έληγαν άδοξα!5 φορές μάλιστα κατέληξε στη ζωή του στα σκαλιά της εκκλησίας!Ως πολυπολιτισμικός τύπος,ο πάνσοφος ήθελε να δοκιμάσει τα πάντα!Δεν είναι τυχαίο λοιπόν,ότι οι 5 νύφες προέρχονταν και από τις 5 Ηπείρους!Αμερικανίδα,Κινέζα,Κογκολέζα,Νεοζηλανδή και Ελληνίδα κατά σειρά!
Ο άστατος όμως χαρακτήρας του,το πρόβλημα με το ποτό,το διαρκώς ανικανοποίητο μέσα του και η παθολογική ζήλεια που προκαλούσε στις συζύγους λόγω του συνεχούς φλερτ με άλλες γυναίκες δεν επέτρεψαν σε κανένα γάμο να στεριώσει και μάλιστα οι χωρισμοί δεν ήταν φιλικοί και κατέληξαν στα δικαστήρια!
Ο 5ος και τελευταίος γάμος του Κοτίδη,ήταν με την Φωφώ από το χωριό!Ο πάνσοφος μάλιστα σε δηλώσεις του σε περιοδικά είχε δηλώσει:''Όλες οι ξένες είναι καρ@@λες!Ούτε να μαγειρεύουν δεν ξέρουν οι άχρηστες!!Παπούτσι από τον τόπο σου και ας ειν και μπαλωμένο!!Γύρισα όλο τον κόσμο,αλλά στην Φωφώ βρήκα επιτέλους το λιμάνι μου!Είμαι 100% σίγουρος!!!''
Όμως ο ούτε αυτός ο γάμος έμελλε να κρατήσει για πολύ και η Φωφώ τα μάζεψε και έφυγε!!
Μόλις του είπε το ''φεύγω'',ο Κοτίδης ούρλιαξε: ''ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙΣ ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΦΛΟΜΠΑ!!!ΕΓΩ ΣΕ ΔΙΩΧΝΩ!!!!!!!''
Έπειτα από 5 αποτυχημένους γάμους και αναγκασμένος να πληρώνει διατροφές σε 5 διαφορετικές ηπείρους,ο πάνσοφος το φιλοσόφησε !!Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα!Θα ζούσε πια σαν ελεύθερο πουλί και όχι σαν κορόιδο στο κλουβί.....
ΥΓ: Ελπίζω να σε ικανοποίησαν οι πληροφορίες!Αν όχι,υπάρχουν ευχάριστα νέα,αφού ο Κοτίδης σκέφτεται να γράψει σύντομα την αυτοβιογραφία του και λέει ότι ειδικά σε σένα,θα σταλεί το 1ο αντίτυπο εντελώς δωρεάν,γιατί λέει ότι σε πάει πολύ.... :-)
Last edited by ALEXANDROS7 at 4/29/2016 1:37:41 PM