BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > ΣΕΖΟΝ 43 - Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΙΝΟΒΑΤΗ

ΣΕΖΟΝ 43 - Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΙΝΟΒΑΤΗ

Set priority
Show messages by
This Post:
22
295300.80 in reply to 295300.10
Date: 9/26/2018 12:22:44 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Πω πω πω Πω πω πω

Ο Κοτίδης στους Οχτώ,

ο Κοτίδης, ο Κοτίδης στους Οχτώ!!!

Αυτές είναι μεγάλες στιγμές! Την άξιζες μια πρόκριση στα προημιτελικά. Μεγάλους μισθούς ο Λετονός, πρώην κάτοχος, αλλά μπαμ και κάτω!

Μπράβο ρε Αλέξανδρε!!!

This Post:
11
295300.81 in reply to 295300.79
Date: 9/26/2018 2:20:29 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Α ρε φίλε, πραγματικά μια ανάσα. Πικρός ο αποκλεισμός με καλάθι στην εκπνοή. Η αλήθεια όμως είναι ότι είχες απέναντί σου πιθανότατα έναν από τους καλύτερους μάνατζερ στο μπάζερ, με πληθώρα τίτλων, με μια κούπα Β3 κι άλλους 3 τελικούς. Πήγες να βγάλεις τρελή ανατροπή, αλλά...Μιλάμε για αντιπάλους παίκτες εκατομμυρίων κακά τα ψέματα. Κρίμα, αλλά αξίζεις συγχαρητήρια!

This Post:
22
295300.82 in reply to 295300.81
Date: 9/26/2018 4:25:23 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Πολυ δυσκολο να το χωνεψω δυστυχως

Ειναι μακραν το πιο σημαντικο παιχνιδι που επαιξα μεχρι τωρα και το να χασω με Buzzerbeater με πονεσε πολυ! Ο Πολωνος πραγματι εχει τεραστια εμπειρια απο τετοια παιχνιδια και ειμαι η 3η Ελληνικη ομαδα που αποκλειει στα νοκ-αουτ. Atsalakοtoi-CRETE και τωρα εγω.

Ηταν και μια μεγαλη ευκαιρια να εχουμε 1η φορα στην 8αδα 2 Ελληνικες ομαδες. Τωρα η ομαδα πρεπει να μαζεψει τα κομματια της και να παιξει τον αυριανο ημιτελικο.

Σε ευχαριστω παρα πολυ για την στηριξη Στελιο! Εδωσες στα παιχνιδια μου μια μεγαλυτερη ομορφια απο αυτην που ειχαν.

Πολλα συγχαρητηρια στον Αλεξανδρο που ειναι μονος του πλεον στο ταξιδι και συνεχιζει!

This Post:
22
295300.83 in reply to 295300.80
Date: 9/27/2018 4:29:28 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Πω πω πω Πω πω πω

Ο Κοτίδης στους Οχτώ,

ο Κοτίδης, ο Κοτίδης στους Οχτώ!!!

Αυτές είναι μεγάλες στιγμές! Την άξιζες μια πρόκριση στα προημιτελικά. Μεγάλους μισθούς ο Λετονός, πρώην κάτοχος, αλλά μπαμ και κάτω!

Μπράβο ρε Αλέξανδρε!!!

Thanks!!!!

Μεγάλη νίκη εναντίον μιας ομάδας με πάνω από 1,1 εκ. μισθούς σε 7 παίχτες και πρώην κάτοχο του Β3,που είχε και 3 Λετονούς και 1 Αμερικάνο διεθνή!Τίποτα δεν μου έκατσε στην αρχή,αφού ήλπιζα να χάσει μάντεμα και τελικά έχασα εγώ!Παρ'όλα αυτά το patient δούλεψε καλά και πήρα πολύ σκορ στο 4 και στο 5!Και ο Yerel παίζοντας SG έχασε για μια ασίστ στο triple double!! :)

Ευχαριστώ τα παιδιά της Εθνικής που μου απάντησαν άμεσα και παρ'ολο που δεν είχαν κάποιον διεθνή,μου επιβεβαίωσαν κάποια υποψία και με βοήθησαν στην απόφαση που πήρα για το τελικό στήσιμο!

Και ευχαριστώ πολύ εσένα και τον Ηλία για την στήριξη!!Είναι πολύ σημαντικό να χαίρεσαι με την χαρά του άλλου!!Και εσύ το κάνεις με όλες τις Ελληνικές ομάδες!!!Επομένως όταν με το καλό σηκώσεις το Β3 στο μέλλον,όλοι θα είναι μαζί σου!!!!!!!!!!!!!!! (party)

Κρίμα που δεν πέρασε και ο Ηλίας!Έκανε μια συγκλονιστική προσπάθεια,απέφυγε το μάντεμα και έχασε με έναν σπαστικό τρόπο με buzzer από μια φοβερή ομάδα!Πιστεύω ότι αν περνούσε θα έφτανε και 4αδα μετά!

ΥΓ: Η φάση είναι ότι τελικά και οι 2 αντιμετωπίσαμε πρών κατόχους του Β3!Και μάλιστα είχαν βρεθεί αντιμέτωποι στον ιστορικό τελικό της σεζόν 33,που ο Mloty δεν κατέβασε ομάδα και κατάφερε με αυτόν τον τρόπο να αλλάξει το Β3 και να μην μετράει εκεί ο ενθουσιασμός από τα εγχώρια πρωταθλήματα!

This Post:
11
295300.84 in reply to 295300.82
Date: 9/27/2018 4:38:05 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Πολυ δυσκολο να το χωνεψω δυστυχως :`(

Ειναι μακραν το πιο σημαντικο παιχνιδι που επαιξα μεχρι τωρα και το να χασω με Buzzerbeater με πονεσε πολυ! Ο Πολωνος πραγματι εχει τεραστια εμπειρια απο τετοια παιχνιδια και ειμαι η 3η Ελληνικη ομαδα που αποκλειει στα νοκ-αουτ. Atsalakοtoi-CRETE και τωρα εγω. :`(

Ηταν και μια μεγαλη ευκαιρια να εχουμε 1η φορα στην 8αδα 2 Ελληνικες ομαδες. Τωρα η ομαδα πρεπει να μαζεψει τα κομματια της και να παιξει τον αυριανο ημιτελικο.

Σε ευχαριστω παρα πολυ για την στηριξη Στελιο! Εδωσες στα παιχνιδια μου μια μεγαλυτερη ομορφια απο αυτην που ειχαν.

Πολλα συγχαρητηρια στον Αλεξανδρο που ειναι μονος του πλεον στο ταξιδι και συνεχιζει! (BB)

Τρομερή προσπάθεια έκανες απέναντι σε ομαδάρα!Το ξέρω ότι πονάει η ήττα και ειδικά ο τρόπος που ήρθε!Αλλά έδειξες πόσο δυνατή ομάδα έχεις!Απέφυγες μάντεμα και αν δεν είχε μαντέψει,θα το είχες πάρει 100%!

Πάντως εγω διαφωνώ!Τα πιο σημαντικά ματς που έχεις παίίξει μέχρι τώρα είναι οι τελικοί κυπέλλου που κέρδισες!Άσε που νομίζω ότι τα σημερινά ματς είναι πιο σημαντικά από τα χθεσινά!Χτες κέρδιζες 85κ και λίγη δόξα!Σήμερα την ευκαιρία για να κερδίσεις ακόμα έναν τίτλο!Στο Β3 θεωρώ σχεδόν αδύνατον κάποιος από τους 2 μας να το σήκωνε τελικά!

This Post:
22
295300.85 in reply to 295300.84
Date: 9/27/2018 6:47:21 AM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Πάντως εγω διαφωνώ!Τα πιο σημαντικά ματς που έχεις παίίξει μέχρι τώρα είναι οι τελικοί κυπέλλου που κέρδισες!Άσε που νομίζω ότι τα σημερινά ματς είναι πιο σημαντικά από τα χθεσινά!Χτες κέρδιζες 85κ και λίγη δόξα!Σήμερα την ευκαιρία για να κερδίσεις ακόμα έναν τίτλο!Στο Β3 θεωρώ σχεδόν αδύνατον κάποιος από τους 2 μας να το σήκωνε τελικά!

Σιγουρα απο τους κερδισμενους τελικους Πρωταθληματος ή Κυπελλου μενει το τροπαιο ενω και οικονομικα δινουν περισσοτερα απο μια προκριση στην 8αδα του Β3. Αλλα αν το δεις λιγο διαφορετικα για να παιξεις στο Β3 σημαινει οτι εχεις καταφερει να σηκωσεις εναν τιτλο. Οποτε θεωρητικα η προκριση στα νοκ-αουτ του Β3 ειναι το ''επομενο βημα'' απο τις κατακτησεις των τροπαιων.

Οσο για το τελευταιο σκελος ναι συμφωνω. Οι μισθοι που παιζουν ειναι πολυ μεγαλυτεροι απο αυτους που σηκωνει συνηθως καποιος εδω, ακομα και απο τον πρωταθλητη.

Καποιες ομαδες οικονομικα ειναι πολυ πιο μπροστα απο εμας.

This Post:
11
295300.86 in reply to 295300.85
Date: 9/27/2018 7:50:44 AM
Overall Posts Rated:
10001000
Έχεις ημιτελικό κυπέλλου απόψε και πρέπει να συγκεντρωθείς για το ματς. Αν δεν σε στεναχωρούσε ο αποκλεισμός και οι ήττες δεν θα ήσουν εδώ που είσαι. Έπαιξες απέναντι σε παικταρά μάνατζερ, έπαιξε καλά το ματς απέναντί σου και μπράβο του. 36 μύρια σε 7 παίκτες ήταν το ρόστερ του. Εγώ παίζω από τη σεζόν 11 και έχω ξοδέψει μόλις 63 για αγορές. Κι όμως έχασες με μπάζερ κι ενώ έφαγες μάντεμα. Εϊσαι δυνατός, κατάλαβέ το. Δεν ξέρω πότε θα ξαναπαίξεις στο Β3 και δεν ξέρεις ούτε κι εσύ κι εκεί είναι το πρόβλημα. Η ανασφάλεια είναι. Θα σου πω μια ιστορία λοιπόν μήπως σε βοηθήσω.

Τη σεζόν 30 μπήκα με το απόλυτο της έδρας στα πλέι-οφφς. 20-2 ρεκόρ. Ήταν η στιγμή μου. Αλλά δεν είχα ξαναπαίξει τελικούς και πολλά περιθώρια δεν είχα. Με νίκησε ο Σπάρταν που ήταν καλύτερος από εμένα. Τη σεζόν 31 λοιπόν ένιωθα ότι ήταν η τελευταία μου ευκαιρία. Αλλά η έδρα έκανε φτερά νωρίς σχετικά από το Μάνο. Ήμουν ζωντανός όμως γιατί ήλπιζα στο κύπελλο. Κι όταν έχασα στους 8 στην παράταση από τον Κοτίδη ενώ νικούσα όλο το ματς (και καμιά 10αριά πόντους κάνα δίλεπτο πριν το τέλος) απελπίστηκα. Αυτό ήταν. Φλέρταρα με κάποιον τίτλο, αλλά ο Κύριλλος δεν θα σήκωνε κούπα. Ήμουν σίγουρος εκείνη τη στιγμή ότι δεν θα σήκωνα κούπα. Σϊγουρος σου λέω. Πούλησα 3 παίκτες μετά για ανανέωση βασικά. Κι όταν πήρα τα φράγκα, άρχισα να σκέφτομαι. Είχε βγει ο Νίκολς για πούλημα και δεν με φτάναν τα λεφτά. Δεν τον πήρε κανείς. Ξαναβγήκε και τον τσίμπησα. Και λίγες μέρες μετά πήρα και τον Αλλάντι. Και μπαίνω στα πλέι-οφς. Το κακό με την λύπη είναι πως διαρκεί παραπάνω από όλα τα πρωτογενή συναισθήματα. Το καλό όμως είναι πως μόλις περάσει νιώθεις ανανεωμένος αλλά ταπεινός. Έγινε το θαύμα λοιπόν. Ο Μάνος αποκλείστηκε από τον Μαμού (και επειδή κατέβηκε χαλαρά) και βρέθηκα με την έδρα με ενθουσιασμό υπέρ μου. Και πήρα τον τίτλο σε μια σεζόν που κατά τη διάρκειά της είχα νιώσει πως όλα είχαν τελειώσει.

Είσαι καλός μάνατζερ Ηλία και σε νοιάζει η ομάδα σου. Συνέχιζε να μπαίνεις για να κερδίσεις κι αν χάσεις θα δώσεις συγχαρητήρια στον αντίπαλο και θα σκεφτείς τι έπρεπε να είναι αλλιώς. Αν νικήσεις όλα τέλεια. Εϊσαι η 2η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, διεκδίκησε ότι μπορείς.

ΥΓ: Όποιος και να πάρει το κύπελλο από τους 4 θα χαρώ με την χαρά του, είτε είναι ο Ρόνι, είτε είναι ο Κοτίδης, είτε είναι ο Ηλίας, είτε είναι ο Νικόλας.

ΥΓ2: τραγουδάκι...

πάρε τα πάνω σου μικρέ, πάρε τα πάνω σου...
πάρε μολύβι κι έλα κάθισε στο πιάνο σου...

Αδιέξοδο - Αλκίνοος Ιωαννίδης & Ελευθερία Αρβανιτάκη & Διονύσης Σαββόπουλος

(https://www.youtube.com/watch?v=pNzHJVxBXOo)

Last edited by stelaios at 9/27/2018 7:51:55 AM

This Post:
33
295300.87 in reply to 295300.83
Date: 9/27/2018 8:13:50 AM
Overall Posts Rated:
747747
Χαρά μας να βοηθάμε όπως μπορούμε τις ελληνικές ομάδες.
Συγχαρητήρια για την μεγάλη νίκη και πρόκριση(και με απίστευτο Γερέλ)!

***i'm possible nothing is impossible ***
This Post:
11
295300.88 in reply to 295300.87
Date: 9/27/2018 8:34:24 AM
Overall Posts Rated:
10001000
Συγχαρητήρια για την μεγάλη νίκη και πρόκριση(και με απίστευτο Γερέλ)!

Μπράβο σας Δημήτρη!!! Ο Γέρελ το πήρε το ματς βασικά. Πόσοι ψηλοί ανεβαίνουν να παίξουν στο ΣΓ και αντί για λάθη μοιράζουν 9 ασίστς??? Γέρελ!!!

This Post:
00
295300.89 in reply to 295300.87
Date: 9/27/2018 8:51:39 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Συγχαρητήρια για την μεγάλη νίκη και πρόκριση(και με απίστευτο Γερέλ)! (y)

O Yerel ήταν σκασμένος που έχασε το triple double για μια ασίστ!

Σε δηλώσεις του μετά το ματς είπε: ''Τώρα στα γεράματα κατάλαβα ποια θέση μου ταιριάζει πραγματικά!Δεν ξαναπαίζω 4 ή 5!!Θέλω να παίζω μόνο SG!!!Και στον σύλλογό μου και στην Εθνική!!!!''

Δεν τον βάζετε να παίξει σε κάνα φιλικό SG πριν αποσυρθεί???? :D

This Post:
00
295300.90 in reply to 295300.88
Date: 9/27/2018 8:55:54 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Μπράβο σας Δημήτρη!!! Ο Γέρελ το πήρε το ματς βασικά. Πόσοι ψηλοί ανεβαίνουν να παίξουν στο ΣΓ και αντί για λάθη μοιράζουν 9 ασίστς??? Γέρελ!!!

9 ασίστ με ένα μόνο λάθος,4/8 σουτ και κανένα σκοτωμένο τρίποντο ξεπερνάει κατά πολύ τις προσδοκίες μου από ότι ήλπιζα στήνοντας την ομάδα!Αλλά με 16 εμπειρία,ήξερε πως να κινηθεί και ως 2αρι!!!Δεν το πήρε πάνω του και δεν την είδε σουτέρ να βαράει αβέρτα τρίποντα!!!! B)

Advertisement