Λοιπόν, βάζω το Κοτίδη που χορεύει και είναι δίπλα μου οι κόρες μου. Βάλ'το πάλι μπαμπά, πως το λένε αυτό τραγούδι κτλ χαχαχαχαχα
χαχαχαχχααχα!!!!!Χαίρομαι που ο Κοτίδης είναι fashion icon και στην νέα γενιά!!! :D
Δίκαιη η κατάκτηση του κυπέλλου, δίκαιη και άξια και η παρουσία του ΣΠάρταν στο τελικό. Οι δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος έπαιξαν μεταξύ τους. Θα μπορούσε να σου κάνει ζημιά, αλλά τακτικά το καθάρισες, επομένως διπλά συγχαρητήρια. Ο Σταύρος πολύ λογικά έπραξε και μάντεψε, αλλά δε του βγήκε.
Ήταν δύσκολο το ματς!Η 5αδα του Σπάρταν στοίχιζε όσο στοίχιζε όλη η ομάδα μου!Θεωρούσα ότι ήμουν οριακά αουτσάιντερ αν ο Σπάρταν τελείωνε το ματς με την 5αδα(όπως και έγινε τελικά).Νομίζω ότι το ματς κρίθηκε στις προβλέψεις!Αν δεν μάντευα και έπαιζα LI ας πούμε,πιστεύω θα έχανα!
Ήταν και περίεργη η εξέλιξη!17-39 η 1η περίοδος,άγγιξα κάποια στιγμή το +30 και πήγε στο +2!Εκεί πίστευα θα χάσω,αλλά βλέποντας την αναφορά και τα ΠΠ ήταν δίκαιη η νίκη!
Όταν είχαμε πρωτογνωριστεί δεν το περίμενα να φτάσεις όχι σε 10 αλλά ούτε σε έναν τίτλο να σου πω την αλήθεια.
Τελικά έχεις γράψει μεγάλη ιστορία φίλε Αλέξανδρε!!!!
χαχαχαχαχαχα!!!Δεν σου πολυγέμιζα και εσένα το μάτι!Σαν τον Κοτίδη ένα πράγμα και εσύ!!! XD
Βασικά ούτε εγώ περίμενα τόσες επιτυχίες!Σκέψου ότι ως το 2018 είχα 1 τίτλο και μέσα σε 16 μήνες έχω 10!Έφτασα μέχρι και Νο1 στον κόσμο και τώρα είμαι Νο2!
ΥΓ: Πίστευα θα πέσεις μετά την ήττα με 1 πόντο στην έδρα σου(από Ξάνθη νομίζω)!Τελικά αποχαιρέτησε ο Θεός και είσαι μέσα!Λογικά μόνο ο 7ος θα έχει ματς στα play-out όπως έχει πάει φέτος!