3/3 για πρωτη φορα φετος στο Β3 που κραταν τις λιγοστες ελπιδες προκρισης του καθενα στην επομενη φαση.
Ενδεχομενως το τρενο να εχει χαθει για τους 2(βγαζω απεξω τον Αλεξανδρο) αλλα θα εξαντλησουμε τις πιθανοτητες μας να βρεθουμε στην επομενη φαση. Για να δουμε ποιες ειναι αυτες:
Ξεφτιλαικος
2-3 ρεκορ και -1 στους ποντους. Ειναι στην πιο δυσκολη θεση απο ολους αφου στην καλυτερη φτανει στο 5-3 που δεν δινει παντα προκριση στους 32. Για να το πετυχει αυτο θα χρειαστει πολυ τυχη και τεραστια διαφορα στους ποντους για να ειναι στους πρωτους επιλαχων σε περιπτωση που προκυψουν θεσεις με 5-3 που οδηγουν στους 32. Στο προγραμμα εχει Yesilyurt_Sk #82(εκτος) με μπατζετ $626.380, Shannon Eagles #162(εκτος) με μπατζετ $756.330 και les rois du yeux #4!!(εντος) με μπατζετ $ 944.294.
Δεν συζηταμε πιθανοτητες σε περιπτωση ηττας. Θελει νικη και να μαζεψει διαφορα στα δυο επομενα παιχνιδια για να πετυχει μεγαλη νικη απεναντι στο 4 του κοσμου (αυτη την στιγμη), ετσι ωστε να εχει ελπιδες να συνεχισει.
Αλεξανδρος
3-2 ρεκορ και +18 στους ποντους. Ο Αλεξανδρος μπορει να ειχε τον περσινο φιναλιστ και 4 φορες πρωταθλητη Β3 Mloty αλλα ταυτοχρονα εχει και μια ομαδα σχεδον Bot την τελευταια αγωνιστικη που θα του δωσει τεραστια διαφορα ποντων. Για προκριση θα χρειαστει λογικα 3/3 ομως δεν αποκλειεται αν υπαρξουν θεσεις με 5-3 να περασει και με 2/3. Στο προγραμμα εχει Zephir #217(εντος) με μπατζετ $672.984, plateaus #155(εντος) με μπατζετ $755.432 και BigShots #28(εκτος) με μπατζετ $58.612. Εχει το πιο βατο προγραμμα απο ολους στα 3 τελευταια ματς και ειναι πιθανο να τον δουμε για αλλη μια φορα στους 32. Η σημερινη του νικη με 1 ποντο ηταν μιση προκριση! Τωρα πρεπει να κερδισει τα 2 εντος εδρας για να την σφραγισει.
Τεραστιους
3-2 ρεκορ και +43 στους ποντους. Μαλλον την επομενη αγωνιστικη θα παιχτει η προκριση σε ενα ματς ομως που θα ειμαι το μεγαλο αουτσαιντερ. Η εντος εδρας ηττα την 2η αγωνιστικη λογικα ειναι καθοριστικη για την συνεχεια της ομαδας στον θεσμο. Για προκριση θα χρειαστει 3/3 αφου δεν υπαρχει καμια ομαδα στην επομενη 3αδα αγωνων να μου δωσει μεγαλη διαφορα για να εχω και το παραθυρακι του 5-3. Στο προγραμμα εχω BC Brodského #17(εκτος) με μπατζετ $968.297, cements #101(εκτος) με μπατζετ $ 599.850 και Kelana Jaya Knights #128(εντος) με μπατζετ $844.588.
Την επομενη Τεταρτη θα εχουν ξεκαθαρισει πολλα και για τους 3 μας.
Last edited by τεράστιος at 4/1/2020 1:55:57 PM