ja josh nemam nikakve odgovore od vlasnika igracha u 4. ligi, tako da ne znam ima li poente da shaljem uopshte info o igrachima, ako su im vlasnici ochigledno neaktivni...bicu slabo online ovih dana zbog ove frke sa gasom, poshto necu biti kuci, verovatno... ako ishta, poslacu linkove za igrache u toku vikenda
da li si tamo po zadatku da nagovaras Bugare da kupe od Samuraja onog pustog Draganova? Priznaj . Prodaje ga preko 2 meseca i nista. U najavi imate neku mucku da zajebete nekog brata Bugarina da klikne Bid dugmence
da li si tamo po zadatku da nagovaras Bugare da kupe od Samuraja onog pustog Draganova? Priznaj . Prodaje ga preko 2 meseca i nista. U najavi imate neku mucku da zajebete nekog brata Bugarina da klikne Bid dugmence :)Istina je... :) Posle onog srdacnog ispracaja od strane Samuraja - ne vredi mi da lazem! :)))
da li si tamo po zadatku da nagovaras Bugare da kupe od Samuraja onog pustog Draganova? Priznaj . Prodaje ga preko 2 meseca i nista. U najavi imate neku mucku da zajebete nekog brata Bugarina da klikne Bid dugmence :)