Mislim da sam sad video... pise nesto: " zavrsava akrobatsku akciju OD obruca", ako se ne varam... predpostavaljam da treba DO... mislim da u istoj recenici imaju 2 mesta razmaka izmedju 2 reci
Mozes li ista da uradis s ovim sto nam rade s imenima igraca?Ne znam kako kome, ali mene bas isfurava kad vidim da pocnu ime igraca koristeci "š", "ć", "ž" i tome slicno (npr. žarko), a onda prezime zavrse bez toga (npr. zarkovic) ili sto je jos gore, kad u istom imenu odnosno prezimenu pomjesaju dva pisma (npr. zarko žarkovic).Jadni Vuk bi se prevrnuo u grobu da vidi sta mu radimo s pimom ovde:/P. S.Nadam se da kontas na sta aludiram, posto me ova moja tastatura onemogucava da budem jasniji:/
Mozes li ista da uradis s ovim sto nam rade s imenima igraca?Ne znam kako kome, ali mene bas isfurava kad vidim da pocnu ime igraca koristeci "š", "ć", "ž" i tome slicno (npr. žarko), a onda prezime zavrse bez toga (npr. zarkovic) ili sto je jos gore, kad u istom imenu odnosno prezimenu pomjesaju dva pisma (npr. zarko žarkovic).Jadni Vuk bi se prevrnuo u grobu da vidi sta mu radimo s pimom ovde:/P. S.Nadam se da kontas na sta aludiram, posto me ova moja tastatura onemogucava da budem jasniji:/u postupku je azuriranje imena..."izdrzi" jos malo... ;)
Skontao sam ja to... ali ne znam zasto stoji tako napisano, tj. prevedeno