BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Hvaljenje, cuganje i jos po nesto opet

Hvaljenje, cuganje i jos po nesto opet (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
160085.800 in reply to 160085.798
Date: 1/18/2011 8:12:18 PM
Overall Posts Rated:
872872
Iskreno, nemam konkretne dokaze, ali ja sam ti i napisao da sam svasta saznao ovih danai ne vidim sta ja tu lazem, i bitno je da to sve vise ljudi kapira. Pa ti zivi s tim, ja bar mogu mirno da spavam...

Kao sto sam ocekivao, znasi samo lazna prica od tebe, ti si nesto "saznao", pa na osnovu tog saznanja mene optuzujes, a to "saznjanje" neces da nam kazes.
Da li ti vidis koliko je tvoja prica suplja.
Ali je odbra za samoodbranu.
Hvala i ja mogu mirno da spavam hvala bogu, i odoh sad.

Samoodbrana od cega? Samurajko, ti nisi rekao da nisi muljao nijednom ili nisam dobro procitao tvoje postove, samo si pricao da ja lazem i da pricam da si ti lazov. Smes li da se zakunes da nisi? Mislis da ces moci da spavas?

This Post:
00
160085.801 in reply to 160085.799
Date: 1/18/2011 8:17:39 PM
Overall Posts Rated:
872872
Kotur je pogledao transfere tog lika sto mu je ponudio kes za igraca i video da je trgovao prekjuce sa mnom i onda me je kontaktirao jer je shvatio sta se desava.Ja nisam imao pojma i bio sam zadovoljan transferom jer imam u planu rasprodaju cele ekipe. Da nije ovo izvalio verovatno bi mu ovi otkupili nekog igraca za 10M u medjuvremenu da budu sigurni da ce ga zajebati. Inace ako nekoga zanima Kotur i ja nisam razmenili ni 2 maila, pre ove situacije.

This Post:
11
160085.802 in reply to 160085.753
Date: 1/18/2011 10:16:22 PM
Noipmahc
II.1
Overall Posts Rated:
221221
Da se nisi sam prijavio, ja bih te prijavio za ovoliki overpricing.
Mada ti malo neverujem.
Tebi su svi igraci stavljeni na TL za preko 60 i vise procenata od procenjene cene.
Na primer, sta ce biti ako ti neko klikne ovog igraca Gilbert Hormigos ((6374329)) Starting Price: $ 2 500 000 , Gilbert Hormigos is probably better than all 7 of these players, but the few that are most similar have been selling for around $ 1 050 000 to $ 1 150 000.
Ti bi opet prijavio da neko hoce da te unisti ili sta?

Sada sam proverio, taj Japanski klub se nije logovao od juce Last Seen:1/17/2011 ,
zasto nisi reagovao kada ti dao bid, ili su mozda vec kaznili Hofmanskog, pa si hteo da preduhitris.

Najlakse je sada ovde napisati na forumu ovo sto si ti napisao, i da optuzujes druge, da pravis neke insinuacije.

Mozda si upravu, ali realno ti uvak stavljas igrace na tl po mnog vecim cenama nego sto jesu(i kada ti neko bidne, onda hoce da te uniste, i optuze za prevaru), ja te pratim jer igras u istoj ligi kao i ja.

Ko mu kaže ti se prijavi onda pre nego što staviš igrača na TL)))

This Post:
00
160085.803 in reply to 160085.802
Date: 1/18/2011 10:44:28 PM
Noipmahc
II.1
Overall Posts Rated:
221221
Самураји живе по кодексу, а то су част и поштење, због тога те морам називати нинџом))))))))))))))))))) (смех није шала нинџа)!
Ти имаш проблем јер ја то што спомињеш сам и заборавио, али ти патиш јер ти у ББ Србија нико више није пријатељ и сви знају да си лош ''човек''. Ликови који су банновани имају моју подршку и они то знају, ако је неко нешто урадио од њих урадио је у интересу ББ Србије, а не у свом личном као што си ти радио док си био селектор!!!

Погрешио сам ниси ти цинкарош ти си ОПОРТУНИСТА, јер ниси сачекао да прође ниједан дан авећ си покушао да се углавиш свуда и као што се зна да извучеш корист за себе!!!

Иди у Африку и сади паприку, јер за боље и ниси Опортунисто! Највеће си зло ББ Србије, па онда они цинкароши!!!

Позз

П.С. Знам питаћеш опет за Родзенака, а ја ћу те удостојити тог одговора када објасниш како си муљањем стекао 4-5М, а за све трансфере кажњен као неко за неки мањи овербид!!!

Позз Поштењачино

This Post:
00
160085.804 in reply to 160085.800
Date: 1/19/2011 2:14:52 AM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142
Iskreno, nemam konkretne dokaze, ali ja sam ti i napisao da sam svasta saznao ovih danai ne vidim sta ja tu lazem, i bitno je da to sve vise ljudi kapira. Pa ti zivi s tim, ja bar mogu mirno da spavam...

Kao sto sam ocekivao, znasi samo lazna prica od tebe, ti si nesto "saznao", pa na osnovu tog saznanja mene optuzujes, a to "saznjanje" neces da nam kazes.
Da li ti vidis koliko je tvoja prica suplja.
Ali je odbra za samoodbranu.
Hvala i ja mogu mirno da spavam hvala bogu, i odoh sad.

Samoodbrana od cega? Samurajko, ti nisi rekao da nisi muljao nijednom ili nisam dobro procitao tvoje postove, samo si pricao da ja lazem i da pricam da si ti lazov. Smes li da se zakunes da nisi? Mislis da ces moci da spavas?

TI mene zajebavas, "ja nisam rekao da nisam muljao", ajde reci da me zajebavas.
Sta ja ovde penim dzaba.

From: beks_ns
This Post:
00
160085.805 in reply to 160085.804
Date: 1/19/2011 2:19:26 AM
Overall Posts Rated:
112112
Optuzbe i uvrede ovde prestaju ili radi katanac i brisanje poruka

This Post:
00
160085.806 in reply to 160085.803
Date: 1/19/2011 2:21:38 AM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142
, а не у свом личном као што си ти радио док си био селектор!!!

Objasni ovo???

Погрешио сам ниси ти цинкарош ти си ОПОРТУНИСТА, јер ниси сачекао да прође ниједан дан авећ си покушао да се углавиш свуда и као што се зна да извучеш корист за себе!!!

Gde bre da se uglavim, to sto sam hteo da pomognem reprezentaciji, to je moje uglavljivanje, tebe bre izjede ta mrznaj prema meni:(

Иди у Африку и сади паприку, јер за боље и ниси Опортунисто! Највеће си зло ББ Србије, па онда они цинкароши!!!

Vec sam u Africi, gde sam osvojio Africko prvenstvo U21.
Da li sam ja zlo, to moras da dokazes (opet te izjede ta mrznja), cisto informativno: kako je cvajti?

П.С. Знам питаћеш опет за Родзенака, а ја ћу те удостојити тог одговора када објасниш како си муљањем стекао 4-5М, а за све трансфере кажњен као неко за неки мањи овербид!!!

Позз Поштењачино

Ti ko Hofmanski, imamo saznanje itd...
KOJIH BRE 4-5 miliona? Ja tebe oprcim za konkretno a ti sve nagadjas, ali ti slabo ide da ubodes.

From: beks_ns
This Post:
00
160085.807 in reply to 160085.806
Date: 1/19/2011 2:26:07 AM
Overall Posts Rated:
112112
ok, katanac dok se ne iskulirate