BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > Pokalbiai apie nieka 2

Pokalbiai apie nieka 2 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
183345.801 in reply to 183345.800
Date: 3/15/2012 12:44:02 PM
Overall Posts Rated:
561561
Nuo: Foobu
Kam: Paulius V
Įvertinimas:
0
212680.8 atsakymas į 212680.6
Data: 2012.03.14 23:57:30
Fubu

III.8
Iš viso žinučių įvertinta +1:
4
Tai gal susitarkit su juo, kad naikintu kitu rinktiniu zaidejus, bet ne lietuviu ? :) Manau butu visai grazu is jo puses :)

Atsakysiu tau paprastai. Su juo bande daug kas kalbetis sezona po sezono. Niekas nesuprato kokia jis kalba kalba...
Paklausk YaMaYo, Wazoo, Rycka...Pasakys tau kaip smagu su juo buvo susitart. Trenino Ribakauska, lb gerai, bet prasai kad palaikytu forma, tai duoda 96 min ar 48 min lost ir forma niekad nebuna auksciau gerbiamos, o dabar ir vidutine padare ir pardave...Megink tu su juo pasikalbeti jei manai kad jis yra zmogus klausantis keno nors. Girdejau is zmogaus su kuriuo jis bendrauja kad lb ipykes yra ir meta zaidima kad tiek trenina stengiasi ale ir jo zaidejas nelosia Nt starte...Nu, ar tau neatrodo čiukčios mastymas ? Formos nera, o turi duot lost...Aciu dievui kad meta zaidima, kuo greiciau, tuo geriau. Atlaisves dar viena vieta LBBL :) O kad kerstaudamas sumaste ir seporaiti issinesti kartu, tai tik irodo jo mastymo lygi...Zinoma galejo kentkti kitoms rinktinems, bet kenkia savai. Koks jis bebutu, jo Inside skilai yra patys geriausi musu salyje, todel kaip karta naudojau si seza ji, taip ir dar kada panaudoti galeciau...Nieko mire Kalkauskas, amzinatilsis tuoj ir Seporaitis bus. Isivaizduokim kad gavo traumas ir baige karjera :)) Neprazusim, rasim kuom pakeist tokius didziavyrius :)

This Post:
00
183345.802 in reply to 183345.801
Date: 3/15/2012 1:52:46 PM
Overall Posts Rated:
205205
nedings nei seporaitis, nei visi kiti like jie bus imesti i rinka uz 1000 pinigu jei jis sugebet u islaikyt zaidejus nebankrutuodamas ir nesijungdamas 6sav, tada nusibotavus komandai visi butu imesti po 1kk

This Post:
00
183345.803 in reply to 183345.801
Date: 3/15/2012 2:14:22 PM
Overall Posts Rated:
2727
Atsakysiu Lietuvos BB bendruomenej, kodel Ribakauskui formos nepalaikiau, o ne Nt treneriui, kuris yra man nulio vietoj, nes eilini karta drabsto kitus purvais ir vaizduojasi esas tautos didvyris :) Visu pirma, tai Ribakauskas niekada neturejo zaisti NT, tiek Lukyzz, tiek Rycka sake, kad jam nera jokiu sansu patekti i NT, nes jis mat neturi pataikymo nuotolio, bet toliau treniravau,variau po 48 min. vienoj pozicijoj, po to variau centro pozicijoj ir as niekad jam formos nepalaikiau, nes pastoviai reikedavo, kad jis 48 min. iszaistu centro pozicijoj, ir po to dar vienose varzybose turedavo zaisti starte, nes turejo bent vienas rungtynes per savaite laimeti, kad islikti LBBL. Planas buvo 125 skilai, norejau dar treniruoti iki 130 skilu, bet jau atsibodo, man dzin, kad jis nezaide toj rinktinej, nes jis visada buvo planas ateiciai, forma buciau jam palaikes, kai butu baiges treniruotes t.y. kai jam butu buve per 29, o dabar buvo pilna zaideju, kurie ji galejo pakeisti. Na dabar NT gali dziauktis, nes jam bus palaikoma forma, bet jis nebus daugiau treniruojamas :) Zaidima metu del to, jog zaidziau ji per ilgai ir jis man atsibodo. Ir Seporaiciui forma bus palaikoma, nes man jo nereikia treniruoti ir nereikia daugiau pergaliu, nors po tokiu kalbu to daryti visai nesinori.

Message deleted
This Post:
00
183345.805 in reply to 183345.803
Date: 3/15/2012 2:49:50 PM
Overall Posts Rated:
561561
Kas tau patinka ir kas nepatinka, man maziausiai rupi. Del manes gali kad ir dabar atleist seporaiti, vistiek ji naudoti zadejau tik ypatingomis progomis ir rasiu kuom pakeist. Tad sita tema baigta.
Toliau Ribakauskas. Ka cia mali apie trenkes mindzius ir ryckas ? Nei as mindzius, nei as rycka, man jis buvo ir yra pats geriausias SG ir ka tu jauti man visiskai man neidomu, nei as sakiau kada esantis didvyris nei zadu tokiu but, tiek gyvenime tiek buzeryje. Aciu dievui, kad nieko nejauti man, o tai pradetum kaip mjo skambyneti ir tyleti...
Esme tokia jei tau rasau ir prasau palaikyti forma, tai buk vyras ir atrasyk, kad to nedarysiu ir pan., neimciau isvis i rinktine ir galetum ten savo tas trenkes vykdyti. Dabar paimu i rinktine prasau formu, pazadi kad jos bus ir viskas tvarkoje ir ta savaite duodi sulost tik 48 min. Ble tai 3 varzybos i savaite, negi kitose neisejo i atsarga idet ? Prie ko tie ankstesni sezonai, jei su manim tik 5 sav Nt rinktine, pasiteisinimus davei uz juos. O kur pasiteisinimas del sio sezono ? Jei forma butum islaikes normali, buciau starte daves lost, nes tai geriausias Sg. Formos nebuvo ir to daviau visad atsargoj lost, o tu mat dar nepatenkintas. Jei ankstesni treneriai nedave lost, ju reikalas. As tikejau tavimi ir pasitikejau. O tu mane apgavai. Todel ir pasakau cia tiesa, nes nekenciu zmoniu melagiu, kuriu zodis vertas kaip purvynos mazgotes...O kitkas ka tu darai man neidomu ir savo asmeniniu problemu cia nepasakok.

This Post:
33
183345.806 in reply to 183345.805
Date: 3/15/2012 3:18:06 PM
Overall Posts Rated:
2727
BB bendruomenei: niekada nemelavau NT treneriui, nes niekada neatsakiau i jo zinutes, nes, kaip ir minejau, jis yra man nulis :)
Be to musu mylimas NT visai neseniai parase posta forume, uz kuri, garantuoju duoda bana ir ne forumu, bet laiku susigaude ir istaise ji, plika akimi matosi, jog zmogus nesivaldo ir tik laiko klausimas kuomet gaus bana.

Message deleted
This Post:
00
183345.808 in reply to 183345.806
Date: 3/15/2012 3:54:10 PM
Overall Posts Rated:
561561
Tu greiciau gausi po keliu savaiciu jau bankrutuosi, nepergyvenk :)) Paskutine giesme giedi ? :)) Ir visgi tiesa sako zmones, nuo neapykantos iki meiles tik vienas zingsnis :D:D:D
kaip ir minejau, jis yra man nulis :)
Be to musu mylimas NT

Message deleted
From: Paulius V

To: MJO
This Post:
00
183345.811 in reply to 183345.810
Date: 3/20/2012 3:09:59 PM
Overall Posts Rated:
561561
O ka ten sako ? :)