BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Narodni tym IV

Narodni tym IV (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
249739.802 in reply to 249739.800
Date: 6/3/2015 4:42:26 AM
BK Baník Lukoslavice
II.1
Overall Posts Rated:
8686
V pondělí jsme odehráli zápas se Švédskem. Sice jsme vyhráli 109-82 a rozdíl 27 bodů se zdá, že zápas byl jednoduchý a měl jasný průběh. Bohužel opak je pravdou a soupeř byl, troufnu si říct, že minimálně první půlku lepší.
V první půli se nám vůbec nedařila obrana a jejich podkošový hráč Sommarborg si se Sklenářem dělal co chtěl. Druhá čtvrtina probíhala ze začátku obdobně jako první a nemohli jsme se chytit, ke konci jsme naštěstí zabrali a dokázali jít do šaten s jednobodovým vedením.
Začátek druhé půle (přesně 2 minuta) byl, jak se později ukázalo, rozhodující okamžik zápasu a to vyfaulování Sklenáře. i když jsem měl zpočátku strach z Vejmoly, aby to nebylo ještě horší, tak i přes formu 8 dokázal skvěle ubránit jejich podkášaka, který si do konce zápasu už moc neškrtl. Než nastoupil Vejmola, tak měl jejich podkošák střelbu 10-13 , na konci zápasu 14-22. Od nástupu Vejmoly jsme začali hrát a postupně Švédsku utíkat.

Možná bloky nebudou až tak na škodu, protože v tom jediném je Vejmola oproti Sklenářovi lepší. OD a ID má Sklenář lepší. Doufám, že Líkař teda bude v kondici skákat rychleji než v normálním tréninku, ať to můžeme prověřit :)

K taktice: Myslím, že LI nebude to pravé ořechové a zřejmě ji ode mě v NT asi už neuvidíte. Přišlo mi to, že kluci moc neví co hrát a bylo to takové křečovité. Navíc máme i o dost méně asistencí než minule. Sice to byli trpaslíci, ale pořád se mi to zdá strašně málo i Švédsko má více.

Hodnocení hráčů:
Vejmola určitě hráč zápasu. Dokázal skvěle nahradit Sklenáře, jak jsem psal výše.
Další dobré výkony podali Kocourek a Rázl, kteří nás drželi hlavně v prvním poločase.
Dvořákovi se střelecky vůbec nedařilo, ale dokázal to vynahradit doskoky a bloky.
Ostatní hráči podali průměrné výkony, nikdo moc už nezazářil a nikdo nepropadl.
Sklenář teda zklamání, sice v útoku odehrál dobře, ale obrana totální propadák a jako jediný má -3b.

Hojda a Anotnín do boje nezasáhli.

Příště nás čeká hodně zajímavé utkání s Polskem, které prohrálo na CT s Lotyšskem, takže o to to bude zajímavější.

This Post:
00
249739.803 in reply to 249739.802
Date: 6/6/2015 1:21:56 PM
BK Baník Lukoslavice
II.1
Overall Posts Rated:
8686
Info k Polsku na externím :)

This Post:
00
249739.804 in reply to 249739.803
Date: 6/8/2015 12:31:17 PM
BK Baník Lukoslavice
II.1
Overall Posts Rated:
8686
Tak za pár minut to začne :) První ostrý test a to v podání Polska. Bohužel tento týden se moc nepovedl a formy na perimetru nejsou, tak dobré jako ty minulé týdny.

Sestava nakonec bude vypadat takto. Doufám, že bude vítězná, protože jsem ji měnil ještě minutu před uzávěrkou.

PG: Kocourek - Hojda - Krcma
SG: Hnízdil - Hurda - Hojda
SF: Dvořák - Bakula - Hojda
PF: Ouřada - Rázl - Pavlovský
C: Vejmola - Sklenář - Pavlovský

Taktika: Motion, osobka, bez přípravy

Last edited by Lukainos at 6/8/2015 12:31:30 PM

This Post:
00
249739.805 in reply to 249739.804
Date: 6/12/2015 8:50:26 AM
BK Baník Lukoslavice
II.1
Overall Posts Rated:
8686
Dlouho jsem přemýšlel co vůbec k tomu zápasu říct, protože to byla jedna velká tragédie. Formy 8, které měl náš perimetr byly horší než jsme mohli doufat a nedařilo se nám v útoku ani v obraně. Ve druhé čtvrtině se nám zranil Hnízdil, kterého nahradil Hurda a možná pro nás i dobře, protože ten jediný s Ouřadou byli schopni něco uhrát. Kocourek totálně plaval jak v obraně, tak útoku. Dvořákovi nešla vůbec střelba, naštěstí to aspoň nahradil doskoky a asistencemi.

Zpětně bych asi zkusil sestavu PG Hurda SG Hnízdil nebo PG Hojda SG Hurda, ale zápas je za námi a musíme tu facku překonat, šanci na postup máme, jen už to nebude tak pohodové, jako kdyby to byla výhra.

Bohužel v poslední době se nám nedaří udržet celkově minuty u hráčů. Konečně co se dal do kupy Ouřada, tak minulý týden zaváhal Maxson a tento týden pro změnu Radim s Macrosem. Když jsem to viděl včera, tak mi hned naskočil minulý týden, ale naštěstí to dopadlo ještě celkem dobře.

Info bude během odpoledne na externím.

This Post:
11
249739.806 in reply to 249739.805
Date: 6/12/2015 9:03:48 AM
Bombers BC
II.3
Overall Posts Rated:
169169
Second Team:
Havířov Miners
Kdyby to bylo to staré dobré Polsko, tak budiž. Jenže Polsko mělo za poslední rok propad jak z katastrofického scénáře a osobně si myslím, že jsme to rozhodně měli vyhrát.

This Post:
00
249739.807 in reply to 249739.806
Date: 6/12/2015 9:34:37 AM
BK Baník Lukoslavice
II.1
Overall Posts Rated:
8686
Když jsem prvně viděl, že hrají TIE, taky jsem si myslel, že to bude výhra celkem v pohodě, ale jak se ukázalo ty formy hodně rozhodly. Nikdo k povolání nebyl, Drápela měl taky 8 a nikdo jiný ještě nedorostl.
Těžko prostě vyhrajeme s formami, které jsme měli a to můžeme hrát doma jak chceme. Sice to byli 8, ale hodně nízké. Jejich Fila si tam s formou 9 dělal co chtěl.
Můžeme se jen dohadovat zda by jiná taktika byla lepší, v úvahu přicházelo max OI. U vnitřních jako LI a LP, tam se nemá smysl bavit. LI nám nejde (to jsme mohli vidět proti Švédsku) a LP to nevím kdy naposledy jsme hráli a navíc máme špatné asistence a s formou jakou jsme měli, tak nevím jak bychom ten míč dostali pod ten koš. To by bylo ještě horší.

This Post:
00
249739.808 in reply to 249739.807
Date: 6/12/2015 9:35:22 AM
BK Baník Lukoslavice
II.1
Overall Posts Rated:
8686
Info na externím.

This Post:
00
249739.809 in reply to 249739.806
Date: 6/12/2015 11:15:32 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
13171317
Second Team:
Jirkov
Polsko podle mne nejtěžší krizi překonalo a je možná zase na vzestupné tendenci, i když je pravda, že pořád to není jako za zlatých časů a doma na stejné úsilí jsme si výhru měli pohlídat.

This Post:
00
249739.810 in reply to 249739.809
Date: 6/15/2015 12:40:01 PM
BK Baník Lukoslavice
II.1
Overall Posts Rated:
8686
Tak dnes nás čeká Portugalsko, které jako my, Turecko a Polsko má bilanci 4-1 a bojuje o postup.

Po minulém tragickém výkonu s Polskem snad zabereme a nedopustíme už žádné drama. Pokud vyhrajeme, tak díky skóre máme už prakticky jistý postup do další fáze. V případě prohry budeme se muset nervovat ještě příští týden, což bych nerad. K postupu nám stačí vyhrát jeden ze dvou zápasů, protože máme o hodně lepší skóre než ostatní a tak bychom postoupili v případě 2 proher na skóre ze druhého místa.

Tento týden formy dopadly podstatně lépe než ten minulý. Rozhodl jsem se povolat Drápelu s formou 9, který nahradí Krcmu a snad tým trošku oživý.

Sestava je následující:
PG: Kocourek - Hojda - Drápela
SG: Hnízdil - Drápela - Hojda
SF: Hurda - Dvořák - Gryc
PF: Ouřada - Sklenář - Pavlovský
C: Rázl - Vejmola - Pavlovský

Taktika:
OI, osobka, bez přípravy

This Post:
00
249739.811 in reply to 249739.810
Date: 6/19/2015 9:38:59 AM
BK Baník Lukoslavice
II.1
Overall Posts Rated:
8686
Zápas jsme v pondělí zvládli. Výhra 100-85 nás prakticky posunula do další části. Nepředpokládám, že bychom prohráli přes 50b a v druhém utkání někdo vyhrál o 50b. Ale boj o druhé místo je hodně zajímavý.

Bohužel byly nějaké technické problémy, takže nevím přesně průběh utkání. Vypadá to, ale že jsme jako obvykle měli trošku horší vstup do utkání a první čtvrtinu jsme tak prohráli o 5b. Druhou čtvrtinu jsme vyhráli o 8 a po poločase jsme vedli o 3 body. 3. čtvrtina byla vyrovnaná a v poslední čtvrtině jsme rozhodli, možná kondice udělala své, protože soupeř hrál pouze v 9 lidech a 4 hráči hráli skoro celý zápas.

Nyní nás čeká Turecko, které bude určitě hrát vyšší nasazení. Uvidíme jak to dopadne, ale postup nám snad už neunikne.

From: Vrta

This Post:
00
249739.812 in reply to 249739.811
Date: 6/19/2015 8:06:04 PM
SK BK Přerov
II.3
Overall Posts Rated:
147147
Second Team:
Přerov Clones
Turecko hrálo proti Polsku CT, takže vyhrát by snad mělo být i věcí cti ;)

Advertisement