Igen, megér neki ennyit, de ez akkor is csalásnak minősül. Annyi erővel Babinninek is megért annnyit egy játékos. Ja ás akkor nekem megér 10 milliót ez a játékos. Ez öntörvényűség...
Igen, Fazekasra bármennyit rászántam volna, akkor is volt a számlámon 10M körüli összeg, de nem csaltam. Elvittem a licitet,a miben versenyhelyzet alakult ki. Nekem is megért volna 5millát is, mégsem tettem rá azonnal. Ő is elvihetné ezt a játékost 4-ért is, szerintem ebben egyet értünk, de nem, Ő rátesz 6-ot, amelyet egy játékos sem ér meg jelenleg ebben a játékban, nagyon durva kivételek lehetnek amit mondtál, a világsztár bedobók, fele ennyi fizuval mint ennek lesz.
Nagyon fontos, hogy NINCS licitharc, és hogy ez miatt legalább 2 millás teljesen PLUSZ Haszonra tesz szert ez a csapat.
És ebben a mondatban benne van minden, ami magától értetődően csalássá teszi ezt a transzfert.
Az hogy nekem megér, az meg egy dolog, de a szabályzattal ez teljesen ellentétben van. Az meg már egy felettébb furcsa eset, hogy egy rivális csapattól veszi meg, amely irreális esetben akár egy tulajdonostól is lehet...
A CR persze más tészta, a futballvilágban mindig vannak kirívó esetek, de ez nem való ide:)
Büntetésnek én elvinnék ebből 4 millát, de legalább 3-at hogy tanuljanak belőle. A büntetésnek büntetésnek kell lennie, nem korrekciónak. 2 millás csalásokért mellesleg már simán kizárhatnak bárkit a játékból.
Last edited by pörköltszáj-Hungarian NT coach at 7/10/2011 6:01:50 AM