Ezt nem tudom hovatenni: ha megnezed 1000-ert vett tendencia szeruen jatekosokat, 1-2 ezres fizuval az elmult par honapban, es hosszabb tavon is visszamenoleg mindenfele korosztalybol, es a donto tobbseguk mar "retired". Megvette es kirugta oket? Miert?
Megveszi a fiatal játékost 1k-ért (draftnál meg utána is csomó van eladó) és eladja többért. A húzóemberek ára a béka feneke alatt van. Lássuk be, a manager társadalom itt kezd elöregedni. Ez alatt azt értem, hogy több az olyan aki már 10+ szezon óta van, mint az, aki 1-2 szezon óta játszik. A tapasztalt játékosok akik 1-2-3 ligában vannak, meg már tudják, hogy többnyire a sztár és húzóember pot kevés egy valamire való játékos kinevelésére. Nem veszik meg ezeket már, és nem edzik. Az ilyeneket veszik meg nagyon olcsón a traderek, és próbálnak hasznot húzni belőlük. A kupa meccseken játszanak, kapnak 2-3 posztos edzéseket, 2-3 szintet ugrik 1-2 skill, és máris eladható többért, mert a sok hülye megveszi. Ha nem tudja eladni, kirúgja azonnal, mert a 2-3k-s fizetést hiába fizeti neki hetente. Jobban megéri kirúgni. Ha egy játékost el tud adni 1k vétel után 50k-ért, akkor a maradék 3-4-et kirúghatja simán, abban a szezonban már volt haszna. Ha el tudja sózni a többit is, akkor hatalmas csaszi már. Ennyi a téma ahogy nézegettem.