BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Smarqie
This Post:
00
240885.806 in reply to 240885.805
Date: 4/27/2014 12:33:01 PM
A.R.I.S
III.3
Overall Posts Rated:
3737
Καλησπέρα και απο εμένα. Πριν της εκλογές και μετά διαβάζω πολύ στο φόρουμ για το μέλλον της μικρής Εθνικής αλλά και τις μεγάλης. Δεν ποστάρω πολύ, σχεδόν καθόλου. Αντ'αυτού είμαι "ενεργό" μέλος του buzzer ψηφίζοντας πάντα στις εκλογές απο τότε που έκανα λογαριασμό στο παιχνίδι. Σαν μάνατζερ ποτέ δεν έκανα χρήμα (και τώρα δεν έχω και πολλά). Πάντα προσπαθούσα να προπονήσω παίκτες για την μικρή Εθνική. Αυτό που με "πείραζε" εμένα ήταν ότι στην ελάχιστη προοπτική έβλεπα all star, πάλευα να βρω και να προπονήσω παικτάκι και στις κλήσεις έβλεπα παίκτες με προοπτική αστέρι και αιώνιο ταλέντο. Δεν λέω οτι οι παίκτες μου ήταν καλοί να για να παίξουν Εθνική, απλά μηλάω για την προοπτική. Βγάλτε τουλάχιστων την ελάχιστη προοπτική και κάντε όπως στην Εθνική κύπρου U21 που τα έχει με σκιλλς. Ελάχιστα σκιλλ 75+ π.χ. Μετά απορούσα γιατί "παιδεύομαι", ξόδευα λεφτά και χρόνο αφού τπτ απο αυτά δεν ισχύει. Θα ήταν πολύ εύκολο να πάρω ενα ντραφτ αστέρι η αιώνιο ταλέντο όπως και είχα να τον προπονήσω. Ή να μην ασχοληθώ καν με το φόρουμ (έστω που κάθομαι και διαβάζω) ή με την εθνική ( και αν κάποιος σκέφτεται οτι έτσι κι αλλιώς δεν μου το επέβαλε θα πω οτι κατά καιρούς γράφετε στο φόρουμ ότι οι Έλληνες χρήστες δεν ενδιαφέρονται γι'αυτά τα δύο). Δεν κατηγορώ κανέναν, απλά γράφω την άποψη μου. Προσπάθησα να εκφραστώ αν και ξέρω οτι δεν είμαι καλός στον λόγο. Έγώ πάντως συνεχίζω να προπονώ αν και δεν είμαι γνωστός στο φόρουμ και δεν είμαι τόσο ενεργός εδω μέσα. Έχω 2, 20 ετών παίκτες, ο ένας σίγουρα δεν προλαβαίνει την μικρή Εθνική, ο άλλος θα αποφασίσει ο coach που θα είναι τότε. Με το παρών ποστ θα ήθελα να ευχαρηστήσω όσους με έχουν βοηθήσει με την προπόνηση, άσχετα αν είναι στο team της Εθνικής η όχι και συγνώμη αν τους πρίζω κατα καιρούς. Ονόματα δεν λέω αυτοί ξέρουν.

From: Meteoritis

To: manu
This Post:
00
240885.808 in reply to 240885.807
Date: 4/28/2014 5:10:54 PM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
830830
Second Team:
Avengers B.C.
Συγχαρητηρια Μανο. Παρα πολυ καλη νικη και εγινε το 3 στα 3. Πολυ δυσκολη συνεχεια αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα βαλετε τα δυνατα σας για το καλυτερο

This Post:
11
240885.810 in reply to 240885.809
Date: 4/29/2014 1:10:56 AM
Overall Posts Rated:
747747
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 2 ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

***i'm possible nothing is impossible ***
This Post:
00
240885.811 in reply to 240885.810
Date: 5/5/2014 5:10:56 AM
Overall Posts Rated:
4747
Καλή επιτυχία με τους Ούγγρους σήμερα!!!

This Post:
00
240885.814 in reply to 240885.813
Date: 5/5/2014 4:30:10 PM
Overall Posts Rated:
7979
Ωραία τα μπράβο που λέμε παιδιά για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται αλλά έχω να κάνω κάποιες επισημάνσεις για το σημερινό ματς..

Ναι μεν δεν είναι πρωταρχικός μας στόχος η πορεία της ομάδας αλλά πιθανά λάθη τα οποία έγιναν είναι τα εξής:

1)Εφόσον ξέρουμε ότι το επόμενό μας match είναι με την Σλοβενία (δύσκολος αντίπαλος) ενώ ο επόμενος αντίπαλος της Ουγγαρίας είναι με την Κύπρο (εύκολος αντίπαλος),ήταν πολύ αναμενόμενο να μας κοπανήσουν δυνατή διάθεση.Ή αν έβαλαν κανονική και εμείς χαλαρή,έπρεπε να βάλουμε δυνατή να τους κοντράρουμε στα ίσα και χαλαρή το επόμενο ματς εφόσον είναι χαμένο.Έτσι και αλλιώς η Σλοβενία κυνηγάει την πρωτιά γι'αυτό δεν θα τους κάναμε ζημιά

2)Ο Γεροθόδωρος δεν έπρεπε να παίξει καν με την αγ.κατάσταση φυσιολογικός.Τώρα θα που πείτε ποιον να βάζαμε.Εφόσον διαλέξατε τον Anastasios Tsogkas (22762624) στην 18αδα τότε έπρεπε να παίξει αυτός.

3)Δεν χρειαζόταν η μαντεψιά (εξωτερική) γιατί ξέρουμε ότι είναι ισάξιος αντίπαλος και το παραμικρό λάθος θα μας στοιχήσει (άλλωστε μια παίζουν Κίνηση,μια Κοίτα Μέσα)

Αν αποφεύγαμε αυτά τα 3 (δεν έψαξα με λεπτομέρεια για άλλα λάθη) ίσως το match να ήταν κερδισμένο και αν όχι τότε θα κρινόταν στον πόντο.

ΥΓ.Όλα αυτά τα λέω καλοπροαίρετα.Από τα λάθη μας μαθαίνουμε και γινόμαστε καλύτεροι!Αν δεν με ενδιέφερε η Εθνική δεν θα έμπαινα στον κόπο να γράψω καν.Καλή συνέχεια!!! ;)

Advertisement