BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Kérdés és csevegő XX.

Kérdés és csevegő XX. (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
230274.806 in reply to 230274.805
Date: 4/2/2013 6:27:21 PM
Overall Posts Rated:
8181
Az nem indokolna ekkora különbséget a licitek között.

This Post:
00
230274.807 in reply to 230274.3
Date: 4/4/2013 8:35:20 AM
Overall Posts Rated:
350350
@Dawa

Sikerült Kaygeet is belevonni...

Egyet nem értek, de azt nagyon nem.

Ha kaygee idején mindenki überelégedett volt, cca 80-85% a válogatott megítélése, akkor hogy a fenébe akart mást a választósereg a posztra?
Most megkapták az új kapitányt, de a megítélése elég alacsony holott eddig szembe szélben kellett h..a... és a rutinja sincs még meg nyilvánvaló okból (kezdő kapitány).

This Post:
00
230274.808 in reply to 230274.807
Date: 4/4/2013 11:54:41 AM
Overall Posts Rated:
9797
Kaygee meddig volt kapitány 6 szezonig? Sokkal többen értékelték mint most Wengert, és az utolsó 2-3 szezonjában szerintem gyakorlatilag nem változott az értékelése, aki egyszer rányomott úgy hagyta. Ő szerintem először nem ilyen körülmények között lett megválasztva, most aki nem Wengerre szavazott, az kapásból nyomott egy nemet, így lehet, hogy 60% körül van az elégedettség.

This Post:
00
230274.809 in reply to 230274.808
Date: 4/4/2013 12:22:22 PM
Overall Posts Rated:
350350
Pont ez a baj, hogy "kapásból nyomkodják" egyesek a nem gombot. Ez igaz az u21-re is, de azt már nem ragozom tovább.
Egy kis türelem vagy összefogás hiányzik "csupán" meg az, hogy legyetek tisztában a körülményekkel és utána ítélkezzen mindenki józanul.
Nem szeretnék egyik kapitány védője sem lenni, de számomra a fentebb írtak nagyon hiányoznak.

This Post:
00
230274.810 in reply to 230274.809
Date: 4/4/2013 4:35:54 PM
Carpathian Bears
II.2
Overall Posts Rated:
942942
Second Team:
Carpathian Cubs
Bocsánat a tudatlanságomért, de egy dolgot még mindig nem tudok: a játékmenet szempontjából hol van jelentősége annak, hogy ott hány % áll?

Bárki is legyen a kapitány kb ennyi történik:
1. Kapitány akar lenni.
2. Elindul a választáson.
3. Megnyeri.
4. Irányítja a válogatottat (a korábban emlegetett plusz játszótér).
5. Vagy újraválasztják vagy nem. és kezdődik az elejétől.

Szerintem semmi hatása nincs az egészre annak a %-nak, mégis mennyit pörög itt mindenki rajta...

From: Domi
This Post:
44
230274.811 in reply to 230274.809
Date: 4/4/2013 5:59:00 PM
Füred Celtics
III.12
Overall Posts Rated:
155155
ítélkezzünk józanul:
adott Csiki Szabolcs(Füred Celtics 21éves MVP) max1-2 skill lemaradással viszont fixen jó formával(és az egyik legjobb tapasztalattal rendelkező U21-es játékos,2.szezonja a B3-ban, 2X magyar kupagyőztes, 1X magyar bajnok), helyette behívva olyan emberek akiknek a tulajától nem várható el a fix jó forma.(mert ugye erről még nem is hallottak)
és akkor formákra panaszkodunk?
persze most már u21-es tag lett ( előző meccs volt az első tétmeccse), és "véletlenül" egyik legjobb értékelése lett. még úgy is hogy elvileg le van maradva ugyebár..

persze lehet meccsek előtt okoskodni , mondok erre is egy példát.. tavaly szezonban leírtam meccs előtt hogy a franciáktól ésszerű egy teljes. és hogy ha normálozunk be kellene állni zónázni, mert nagyon alacsony a kinti támadásuk.
ugye maradt a normál 1-1, és vereség.
utána leírtam hogy ismét hogy sztem mi lett volna ha mégis azt játszunk amit irtunk de erre jött a válasz:
"ha az a volna ott nem lett volna" (mintha ugye nem írtam volna le ezt a meccs előtt is ugyan ezt)
de mondhatnám az olaszok elleni meccset is amikor szintén megjegyeztem hogy nem szabadna azt lazázni hanem normál kell és sokkal inkább azt kellene eldönteni hogy normál mellett zóna vagy 1-1 legyen.

és persze lehetne okoskodni keretet és a játékosok edzését illetően... csak amikor egy bármilyen jellegű ötlet (ami nem a U21 irányító emberek ötlete) és tanács ,pl amit én tapasztaltam( ugye általában az eredményei minősítik az embert), azt páran a válogatott ellen irányuló kritikának vesznek és ezáltal válogatott ellenesnek minősítenek mert nem egyezik a véleményük..
Ez azért erősen vicc kategória, ahelyett hogy talán kicsit jobban belemélyülni a témába.

persze az is nagyon egyszerű amit egyesek csinálnak. egy egy mondatot kiragadnak egy hozászolásból és arra reagálnak, az hogy milyen szövegkörnyezetben van az már semmit nem számít.
lényeg hogy fújjuk fel minél jobban azt a kis részletet...

Sajnos saját részemről azt érzem hogy van pár ember aki saját véleménye szerint mindenek felett áll. és aki mást gondol az hülyeség,(vagy ugye kritikának vesz) ezért is nem éreztem arra késztetést hogy regisztráljak egy külső fórumra hiszen úgy is csak az a pár ember szava dönt, és valószínű nem én voltam az egyelten akinek ez az indoka, bár ki tudja...

szóval lehet itt hőbörögni hogy így meg úgy nem érdekli az embereket a válogatott, csak sztem először mindenkinek saját háza táján kellene körülnézni , és akkor talán megtalálnák az adott kérdésre a választ.

és akkor ítélkezzünk józanul még a végére.
magyar NT csapat: Wenger92_Hungarian_NT_Coach -1.szezon kapitányként

mérlege 23 szezonban tétmeccsen 2győzelem 1vereség

Szövetségi kapitány értékelése: 56%

magyar U21 csapat : cimi HUN u21 coach - 2.szezon kapitányként

mérlege 23 szezonban tétmeccsen 1győzelem 3vereség

Szövetségi kapitány értékelése: 70%

Lehet ezt is válogatott(leginkább U21) ellen irányuló hozászolásnak venni..
csak ugye itt jön képbe ismét a "ítélkezzen mindenki józanul."

From: LA-Peter70

To: Domi
This Post:
11
230274.812 in reply to 230274.811
Date: 4/4/2013 6:11:32 PM
Pocak KK
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
228228
Second Team:
BC Paunch
és akkor ítélkezzünk józanul még a végére.
magyar NT csapat: Wenger92_Hungarian_NT_Coach -1.szezon kapitányként

mérlege 23 szezonban tétmeccsen 2győzelem 1vereség

Szövetségi kapitány értékelése: 56%

magyar U21 csapat : cimi HUN u21 coach - 2.szezon kapitányként

mérlege 23 szezonban tétmeccsen 1győzelem 3vereség

Szövetségi kapitány értékelése: 70%

Lehet ezt is válogatott(leginkább U21) ellen irányuló hozászolásnak venni..
csak ugye itt jön képbe ismét a "ítélkezzen mindenki józanul."

Nem tudhatom,ki mi alapján nyom pluszt és mínuszt az értékelésre,de esetleg nem lehetséges, hogy a Cimi-féle 70%-ban benne van még az előző szezon 14 győzelem/ 2 vereség mutatója is?

Nem kiragadásként,és nem bántásnak véve a felvetésedet,de a józan ítélkezéshez szükséges teljes képhez ez is hozzátartozhat...

From: Domi

This Post:
00
230274.813 in reply to 230274.812
Date: 4/4/2013 6:23:34 PM
Füred Celtics
III.12
Overall Posts Rated:
155155
mármint a 10 győzelem 2vereség tétmeccsen.. 22.szezonban
valszeg benne van ebben és igazad is van..
és megint csak saját példát hozok fel :jelenleg 3labdás értékelésem van... mennyire érdekli a szurkolimat hogy mi volt tavaly..
persze ugye nekem virtuális szurkolóim vannak...:)

csak ugye az egyik oldalon az a baj hogy "csak" 70%
másik oldalon meg 54% de lesz ez még jobb is gondolat, nem olyan nem probléma ez..
most akkor melyik a jobb?

de nem is igazán ez volt a mondanivalóm lényege...

From: kaygee

This Post:
00
230274.814 in reply to 230274.808
Date: 4/5/2013 3:21:58 AM
Overall Posts Rated:
173173
Engem 4 szezonra választottak meg kapitánynak. A maradék két szezon Pörköltszáj kizárása miatt volt.

Ha annyira nem akart oda engem a többség, akkor lehetett volna nemeket nyomni az alatt a két szezon alatt.

Aligha túl lényeges, hogy hány %-on áll ott az az értékelés, én sem foglalkoztam különösebben vele, valamennyit nyilván mutat az aktuális hangulatból.

From: kaygee

This Post:
00
230274.815 in reply to 230274.813
Date: 4/5/2013 3:39:24 AM
Overall Posts Rated:
173173
mármint a 10 győzelem 2vereség tétmeccsen.. 22.szezonban
valszeg benne van ebben és igazad is van..

Az U21-es válogatott cserélődik a szezon váltásánál.

Most pedig más torna van, mint az előző szezonban. Más megvilágításba helyezi az elért eredményeket...

Cimi a múlt szezonban kezdte az U21-es kapitányságot, tehát még nem volt olyan keret a kezében, amelynek a felnevelését 18 éves kortól ő irányította volna. Fenntartva azt, hogy a korábbi kapitánytól nagyszerű alapokat kapott és jó az U21-es stáb.

From: JoeBlack

This Post:
00
230274.816 in reply to 230274.813
Date: 4/5/2013 3:44:39 AM
Overall Posts Rated:
411411
(58752555)

Mit gondolsz erről a meccsről? Érdekelne a véleményed. Ha jól emlékszem, te voltál az egyik, aki pár hete azt írta nincs random a játékban. Ez a meccs magyarázható bármi mással szerinted? Se taktika se csapat semmi nem volt a győztes oldalán. Idegenben volt forma hátrányban. Igaz hatalmas hiba volt bent támadni egy 1,5k-s ecs-vel, de még azt a posztot is hozta, és ott bukta el a meccset ahol a legnagyobb forma és fizetés előnye volt!

Ezek után akkor tényleg mit agyaljon az ember?

Az értékelést meg ebben a játékban nézni ..................................................................! Van hiba a játékban, de ez a legelcseszettebb része az tuti!

Ha ugyan ezt a meccset lejátszanák 5x szerintetek 5x a vendég csapat nyerne? Ez a legnagyobb csalás talán amit az elmúlt szezonokban láttam.

Advertisement