Kedves Kalapacs!
Köszönöm dícsérő és bíztató szavaidat. Mindent megtettem a siker érdekében, de nem voltam egyedül. ABC sorrendben írnám le azokat, akiknek szintén szerepe volt a "menetelésben": charlesbrown, kaygee, tudi. Ki így, ki úgy segített.
Én sem vagyok elégedetlen a szerepléssel, de követtem el hibákat. De mindig tanul az ember. Volt, amit megbántam, de legtöbbször tényleg jó döntéseket hoztam. Azt hittem, hogy az a maximum, ha 8-ba tudunk jutni, az 5. hely fantasztikus, de elődöntőt is játszhattunk volna, ha minden a tervek szerint alakul. De az élet azért másképpen működik. Mindenki hibázik, csak van aki többet és van, aki kevesebbet.
Ha 2 szezonnal ezelőtt valaki azt mondta volna, hogy a vb-n 5.-ek leszünk és a világranglistán is hasonló pozíciót fogunk elfoglalni, valószínüleg körberöhögtem volna. Na jó, ez nem igaz, hiszen kb. ez a magasság volt a célom. De evés közben jön meg az étvágy, jó lett volna VB-elődöntőt játszani, de talán nem minden áron. Mert belegondoltam, hogy minimális ts-sel hiányozna nekünk egy Kína elleni megalázó vereség? Szerintem nem.
Mindenesetre érdekes, hogy az utóbbi héten 2 százalékpontot esett a népszerűségem:) Túlélem, nem az MSZP vagyok:D
ÉS KÖSZÖNÖM MINDAZON VÁLOGATOTT JÁTÉKOSOK TULAJAINAK IS, AKIK EDDIG FELEDZETTÉK JÁTÉKOSUKAT ÉS HA KELLETT, AKKOR AKÁR FORMÁT IS HAJLANDÓAK VOLTAK EDZENI!!!
ui: Raffay és Menyhért sokszor volt sérült. Bizton állítom, hogy a négyben ott lettünk volna velük. De kérdezem én: van-e olyan nemzeti csapat, ahol minden 100-as? Szerintem nem.
Összességében elégedett vagyok.
Elégedettségemnél már csak a magyar válogatott iránti elkötelezettségem nagyobb.
BUÉK mindenkinek és HAJRÁ MAGYAROK!!!
HUNGARY!