BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > A Milli Takım / NT

A Milli Takım / NT (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
55
291940.807 in reply to 291940.806
Date: 12/17/2021 9:58:35 AM
Overall Posts Rated:
896896
Merhabalar Herkese,

Sizlere biraz kadro yapılanmamızdan bahsetmek isteyerek söze girmek isterim.
Geçtiğimiz senenin kadrosunu ele aldığımızda, bu sene bu isimlerle yola devam etmedik. (Tahsin Özbaşak, Olgun Burçak, Cengizhan Sakin, Ferhat Kadir Kartal, Veli Dayanç, Alptemuçin Caran)

Elbette devam etmeme nedenlerimizde bazılarında yaşların ileriye gitmesi, bazı isimlerde onların yerlerini doldurabilecek yeni oyunculara şans verme isteğimiz gibi nedenler vardı.

Sadece yukarıda belirttiğim isimlerden Olgun Burçak'a form'u nedeniyle kadroda şans veremedim. Sahibinin malesef oyunu bırakması nedeniyle bu kişiden bu sene yararlanamadık. Önümüzdeki sene'nin kadrosunda yer alırmı onu zaman göstericek.

Kadro yapılanmamız dahilinde, Önsal Karadüzen ve Eray Hemengül'ü süreç içerisinde kadro'ya alarak zaman zaman şans verdiğimiz anlarda oldu.

Özel olarak ilgilenmeye gayret gösterdiğimiz (takım kullanıcı sahipleri ile birlikte) bazı isimleri hazırlık maçlarında kadromuza dahil ettik. Belkide aralarından biri yada birkaçı önümüzdeki sene kadromuzda yer bulacaktır.

Mevcut kadromuza baktığımızda aramızdan ayrılacak isimler olacak. Şuan için 2 isim ile önümüzdeki sezon'un kadrosunda devam etmeyi düşünmüyorum. (Hazırlık maçları için kadroya yeni dahil ettiğim isimler değil)

Bu arkadaşların yerlerini doldurmak için takım yapılanmamızı olabildiğince iyi bir şekilde yerlerini doldurma adına gayret gösteriyoruz. (Önümüzdeki sene kadromuzda yer almayacak arkadaşlarımızdan bir tanesi, Ülke için çok emek veren ve sayı liderlik sıralamasında bile en yukarılarda kendisine yer bulan İsmail Köktay elzem bir durum olmadığı takdirde kadromuzda yer almayacak. Diğer ikinci ismi henüz düşünme aşamasında olduğum için yazmak istemedim.

Şunu net olarak söyleyebilirimki, önümüzdeki sezon için tam olarak istediğim gibi bir kadro olmasada önümüzdeki birkaç senenin temellerini atmaya çalışarak yapılanmayı bu doğrultuda yönetmeye özen gösteriyorum.

İstedimki sizlerinde bu konulardan bilgisi olsun. Umarım bu yapılanma ile birlikte önümüzdeki senelerde elle tutulur başarılarda elde edebiliriz.

Son olarak yakın dönemde gündeme almak istediğim diğer konu'nunda ön bilgisini sizlerle paylaşmak istiyorum.
Bence ülke olarak MT kriterlerini'de tekrar gözden geçirmeliyiz.

Oyun motoru ve yeni dönem oyuncular ile birlikte bence Mt kriterlerinide biraz daha yukarılara çıkarmalıyız.
Herkesin bilgisine ve fikrine bu konuda başvuracağım. (Kriterler ile ilgili sizlerdende geri dönüş almak önemli, hedef oyuncular belirlerken hedefe gidecek ve bu oyuncuları yetiştirme adına)

Herkese iyi haftasonları diliyorum.

Ernesto
NT Coach

This Post:
88
291940.808 in reply to 291940.807
Date: 12/25/2021 9:35:13 AM
Overall Posts Rated:
896896
İSMAİL KÖKTAY'A GÖRKEMLİ VEDA

Sana veda etmek çok çılgın bir şey! Bize söz ver, bu her şeyin sonu değil diye? Yanımızda olduğunu hissetmemiz için bizi görmeye her zaman geleceğini ve daima kendini hatırlatacağını biliyorum! Seni özleyeceğiz dostum!

Artık Hoşça kal deme zamanı, İsmail Köktay MT forması ile son maçına çıkıyor.
Bu maç onun Milli takım forması ile son maçı olacak. İsmail Köktay sahaya ilk 5'te takımının kaptanı olarak çıkıyor.

Geriye bıraktığı kalıcı izlere şöyle bir göz atacak olur isek, Milli takım forması ile unutulmayacaklar arasına çoktan girdiğini söylemek zor olmasa gerek.

Resmi maçlar'da 1958 sayı istatisliği ile MT kariyerini noktalayacak. Tüm zamanlar için 3.sırada yerini aldı bile..

Son söz İsmail Köktay'da. Maç öncesi röpartajında kısa bir konuşma yapan Köktay sözlerini şöyle aktardı.

Ne söyleyebilirimki.. Bu benim son maçım olsa'da , Formayı giydiğim ilk günkü heyecanım ile sahada yerimi alacağım. Zamanın ne kadar hızlı geçtiğini anlamadım bile. Ama artık veda zamanı.

Son bir kez daha sahaya çıkıp elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Bana bu jübile maçı fırsatını verenlere teşekkür eder, Bana destek olan, bana güvenen yetişmemde destek olan hocalarıma ayrıca teşekkürü bir borç bilir, Milli takım formasını taşımanın gururunu yaşadığım her anda dualarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum.. Tüm sevenlerimi, ve sizleri en samimi duygularımla selamlıyorum..

Coach Ernesto,
Bu maç İsmail'in son maçı olabilir belki ama o her zaman bu takımın bir parçası olarak kalacak. Şimdi parkeye İsmail Köktay için çıkma zamanı. Seyircilerin şimdiden İsmail Köktay diye bağırdıklarını duyar gibiyim.

Bu maç İsmail'i onure etme maçı..
Elveda güzel insan...

This Post:
00
291940.811 in reply to 291940.809
Date: 12/27/2021 6:44:55 AM
r1card0
TBL
Overall Posts Rated:
268268

ikincil personel genç Antrenörü yapabilsek keşke milli takıma, duy sesimizi Martinnn

Last edited by oMinaL (NT-LA) at 12/27/2021 7:41:45 AM

This Post:
11
291940.812 in reply to 291940.809
Date: 12/27/2021 7:16:53 AM
Overall Posts Rated:
896896
Teşekkür ederim Bora hocam..

This Post:
33
291940.813 in reply to 291940.812
Date: 12/31/2021 12:55:55 AM
Overall Posts Rated:
896896
Son olarak yakın dönemde gündeme almak istediğim diğer konu'nunda ön bilgisini sizlerle paylaşmak istiyorum.

Oyun motoru ve yeni dönem oyuncular ile birlikte bence Mt kriterlerinide biraz daha yukarılara çıkarmalıyız.
Herkesin bilgisine ve fikrine bu konuda başvuracağım. (Kriterler ile ilgili sizlerdende geri dönüş almak önemli, hedef oyuncular belirlerken hedefe gidecek ve bu oyuncuları yetiştirme adına)

Herkese Merhaba,

Oyuncu kriterleri ile ilgili yakın dönem'de epey araştırmalarım oldu. Son nihai halini paylaşmadan önce sizler'dende geri dönüş beklemekteyim. Hedef kriter olabilecek oyuncu tipleri, farklı oyuncu tipleri ile ilgili bize hedef kriter olacağını düşündüğünüz oyuncu özelliklerini Bb-Mail yolu ile iletirseniz sevinirim.

Örnek: XX Mevki / Dilerseniz xx özellik'te belirtebilirsiniz. (İç odaklı vs.)

Uzaktan Şut: xx Şut Menzili: xx
Dış Defans: xx Top Hakimiyeti: xx
Top Sürme: xx Pas Verme: xx
İçeriden Şut: xx İç Defans: xx
Ribaunt Alma: xx Blok Yapma: xx

Yaklaşık 2 hafta kadar geri dönüşleri bekleyeceğim.
Konu'ya ilgisi olan arkadaşların geri dönüşlerini rica eder, Herkesin Yeni yılını kutlarım.

Ernesto
Nt Coach

This Post:
00
291940.814 in reply to 291940.813
Date: 1/14/2022 10:54:07 PM
Okan's 12
II.1
Overall Posts Rated:
121121

Herkese Merhaba,

Oyuncu kriterleri ile ilgili yakın dönem'de epey araştırmalarım oldu. Son nihai halini paylaşmadan önce sizler'dende geri dönüş beklemekteyim. Hedef kriter olabilecek oyuncu tipleri, farklı oyuncu tipleri ile ilgili bize hedef kriter olacağını düşündüğünüz oyuncu özelliklerini Bb-Mail yolu ile iletirseniz sevinirim.

Örnek: XX Mevki / Dilerseniz xx özellik'te belirtebilirsiniz. (İç odaklı vs.)

Uzaktan Şut: xx Şut Menzili: xx
Dış Defans: xx Top Hakimiyeti: xx
Top Sürme: xx Pas Verme: xx
İçeriden Şut: xx İç Defans: xx
Ribaunt Alma: xx Blok Yapma: xx

Yaklaşık 2 hafta kadar geri dönüşleri bekleyeceğim.
Konu'ya ilgisi olan arkadaşların geri dönüşlerini rica eder, Herkesin Yeni yılını kutlarım.

Ernesto
Nt Coach

Özelliklere karar verdiniz mi :)

This Post:
11
291940.815 in reply to 291940.814
Date: 1/15/2022 8:19:36 AM
Overall Posts Rated:
896896
Merhaba hocam,

Önümüzdeki hafta sonu açıklarım diye düşünüyorum.

Last edited by Ernesto (NT Coach) at 1/15/2022 11:40:44 AM

This Post:
33
291940.816 in reply to 291940.815
Date: 1/22/2022 8:00:17 AM
Overall Posts Rated:
896896
Herkse selamlar,

İlk maçımıza Bulgaristan ile başlıyoruz. Bulgaristan geçen sene grubumuzda yer alan ve üst tur yapan 2.takım idi.
Bu maç öncesi kafamda planladığım kurguda maça malesef çıkamayacağım. Form durumlardaki kötü ve istemediğim form seviyeleri olması kaynaklı farklı şeyler denemek durumunda olacağız. Özellikle yakın dönemde BEI kazanmış bir takımın (malum takım) formlara dikkat etmemesine anlam veremedim. Yapacak birşey yok, en ideal durumda maça hazırlanıcaz..

Desteğiniz bizimle olsun.

Bu arada MT tahmin yarışmasına'da unutmayalım. Max katılım olması heyecanı ve yarışmanın seyir keyfini arttıracaktır..

Herkese güzel bir haftasonu diliyorum.

Ernesto

This Post:
11
291940.817 in reply to 291940.816
Date: 1/24/2022 5:51:13 AM
Overall Posts Rated:
896896
Merhabalar herkese,

Kalan özellikleri doğru verilirse Mt için kullanılabilecek biri. Sahibi antreman veremeyeceğinden dolayı satacak.
Alabilecek olan varsa bilgilerinize..

Sahibi fiyatta esneyebileceğini belirtiyor. İlgilenen varsa özelden'de iletişime geçebilir.

Mesrur Titiz
(47576525)

Advertisement