ítélkezzünk józanul:
adott Csiki Szabolcs(Füred Celtics 21éves MVP) max1-2 skill lemaradással viszont fixen jó formával(és az egyik legjobb tapasztalattal rendelkező U21-es játékos,2.szezonja a B3-ban, 2X magyar kupagyőztes, 1X magyar bajnok), helyette behívva olyan emberek akiknek a tulajától nem várható el a fix jó forma.(mert ugye erről még nem is hallottak)
és akkor formákra panaszkodunk?
persze most már u21-es tag lett ( előző meccs volt az első tétmeccse), és "véletlenül" egyik legjobb értékelése lett. még úgy is hogy elvileg le van maradva ugyebár..
persze lehet meccsek előtt okoskodni , mondok erre is egy példát.. tavaly szezonban leírtam meccs előtt hogy a franciáktól ésszerű egy teljes. és hogy ha normálozunk be kellene állni zónázni, mert nagyon alacsony a kinti támadásuk.
ugye maradt a normál 1-1, és vereség.
utána leírtam hogy ismét hogy sztem mi lett volna ha mégis azt játszunk amit irtunk de erre jött a válasz:
"ha az a volna ott nem lett volna" (mintha ugye nem írtam volna le ezt a meccs előtt is ugyan ezt)
de mondhatnám az olaszok elleni meccset is amikor szintén megjegyeztem hogy nem szabadna azt lazázni hanem normál kell és sokkal inkább azt kellene eldönteni hogy normál mellett zóna vagy 1-1 legyen.
és persze lehetne okoskodni keretet és a játékosok edzését illetően... csak amikor egy bármilyen jellegű ötlet (ami nem a U21 irányító emberek ötlete) és tanács ,pl amit én tapasztaltam( ugye általában az eredményei minősítik az embert), azt páran a válogatott ellen irányuló kritikának vesznek és ezáltal válogatott ellenesnek minősítenek mert nem egyezik a véleményük..
Ez azért erősen vicc kategória, ahelyett hogy talán kicsit jobban belemélyülni a témába.
persze az is nagyon egyszerű amit egyesek csinálnak. egy egy mondatot kiragadnak egy hozászolásból és arra reagálnak, az hogy milyen szövegkörnyezetben van az már semmit nem számít.
lényeg hogy fújjuk fel minél jobban azt a kis részletet...
Sajnos saját részemről azt érzem hogy van pár ember aki saját véleménye szerint mindenek felett áll. és aki mást gondol az hülyeség,(vagy ugye kritikának vesz) ezért is nem éreztem arra késztetést hogy regisztráljak egy külső fórumra hiszen úgy is csak az a pár ember szava dönt, és valószínű nem én voltam az egyelten akinek ez az indoka, bár ki tudja...
szóval lehet itt hőbörögni hogy így meg úgy nem érdekli az embereket a válogatott, csak sztem először mindenkinek saját háza táján kellene körülnézni , és akkor talán megtalálnák az adott kérdésre a választ.
és akkor ítélkezzünk józanul még a végére.
magyar NT csapat: Wenger92_Hungarian_NT_Coach -1.szezon kapitányként
mérlege 23 szezonban tétmeccsen 2győzelem 1vereség
Szövetségi kapitány értékelése: 56%
magyar U21 csapat : cimi HUN u21 coach - 2.szezon kapitányként
mérlege 23 szezonban tétmeccsen 1győzelem 3vereség
Szövetségi kapitány értékelése: 70%
Lehet ezt is válogatott(leginkább U21) ellen irányuló hozászolásnak venni..
csak ugye itt jön képbe ismét a "ítélkezzen mindenki józanul."