BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ U21] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ U21] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: bolzano

This Post:
00
124403.809 in reply to 124403.807
Date: 10/11/2010 3:42:26 PM
Overall Posts Rated:
2727
Νμιζω ο kajabbar εδωσε το πιο σωστο επιχειρημα...απο τη στιγμη που ξανακατεβαινει ο Λυγκας και ειναι ο μονος με την εμπειρια διαχειρισης της εθνικης νεων εχει σαφες προβαδισμα απο τους αλλους...Ακομα και αν λεμε υπαρχει περιπτωση καποιος αλλος να ειναι πιο "skilled" ο Λυγκας φετος χρησιμοποιωντας τις εμπειριες του μπορει να τις συνδιασει με οτι καινουργιο εχει ανακαλυψει και να οδηγησει ξανα την ομαδα..Ξερει τη συνταγη και διορθωντας τα λαθη του και προσαρμοζωντας την ομαδα μπορει να καταφερει πολλα....Εξαλλου που φετος κατα τη γνωμη μου η νεων ειναι πιο αδυναμη απο περσυ εχει αναγκη απο εναν "θαλασσοδαρμενο καπετανιο" και οχι απλα απο καποιον "ενθουσιωδη νεο".

From: Antil11

This Post:
00
124403.810 in reply to 124403.809
Date: 10/11/2010 3:58:42 PM
Antil Global B.C.
IV.19
Overall Posts Rated:
138138
ακομα και αν εχει προβαδισμα , που το εχει , ο αλλος που ναι μεν εβαλε υποψηφιοτητα , δεν βαζει μονο μια φορα... ενδεχομενως , ακομα και αν οπως προ-ειπα θελει να δει ποσο μπορει να ανταποκριθει και ποσους μπορει να πεισει , τουλαχιστον πρεπει να πει ρε παιδια τον λογο.... μονο μια φορα θα κατεβει ? θα ξανακατεβει αργοτερα αν οντως εχει ορεξη και μερακι...

This Post:
00
124403.811 in reply to 124403.800
Date: 10/11/2010 4:24:42 PM
Green Devils B.C
A1
Overall Posts Rated:
108108
Second Team:
Red Devils B.C
σε σένα ουτε ο λύγκας δε μπορεί να δώσει εντολές πιστεύω... αλλον νομίζουμε για κορυφαίο στην Ελλάδα τακτικά-προπονητικά-μεταγραφικά αλλα εγώ νομίζω οτι είσαι εσύ τελικά οπως απέδειξες στην ΙΙ τις 2 σεζόν που σε παρακολουθώ... Τον Μπάσας που τον ξετρύπωσες ρε θηρίο;; φοβερός! Ορίτζ...αλλος θεός απο κει... Φέτος ειδικά κατι μου λέει θα κάνεις πράματα και θάματα..

I love this game!
This Post:
00
124403.813 in reply to 124403.812
Date: 10/11/2010 5:41:41 PM
Overall Posts Rated:
115115
εσείς οι υποψήφιοι πορπονητές της εθνικής μας, αν βαριέστε να αναρτήσετε έναν λόγο για την υποψηφιότητά σας, φαντάζομαι τι θα κάνετε όταν θα έχετε να διαχειριστείτε εκατοντάδες παίκτες, και να βλέπετε χιλιάδες στατιστικά στα excelάκια.

From: JohnnyB
This Post:
11
124403.814 in reply to 124403.813
Date: 10/11/2010 6:26:04 PM
Overall Posts Rated:
343343
Παιδιά, από την εμπειρία μου τόσες σεζόν στο παιχνίδι λέει πως αυτοί οι αγώνες κρίνονται σπάνια στις τακτικές...Πχ η Κύπρος ότι και να κάνει δεν μπορεί να κερδίσει την Ιταλία. Ότι και να γίνει θα χάσουμε. Πιστεύω πως η ουσιαστική δουλειά γίνεται στην εξέλιξη των παικτών, και το πως δημιουργείς το μέλλον. Το τι έχουν οι άλλοι το ξέρεις. Το πως τα βάζεις με τα τέρατα είναι το θέμα. Πως πείθεις τον κόσμο πως αξίζει τον κόπο να βάλει τον ψηλό του σαν άσσο προκειμένου να πάρει την σωστή προπόνηση...Πως τον διατηρείς σε καλή αγ κατάσταση...Είναι πολλά...

Αυτό λοιπόν απαιτεί φοβερή εργατικότητα και ψυχικές αντοχές. Ομολογώ πως πίεσα τρομερά τον kajabbar όταν ανέλαβε. Στο παιχνίδι δεν έχω συναντήσει άτομο που να άντεξε ανάλογη πίεση. Ναι στις αρχές δεν ήξερε που παν τα 4 του, και ακόμα και φέτος έκανε τακτικά λάθη ενδεχομένως και τραγικά. (πχ οι ζώνες σε μερικούς αγώνες). Ο άνθρωπος όμως δουλεύει και είναι σφουγγάρι...Ανάλογη (αλλά λιγότερη πίεση) δέκτηκε ο Λύγκας. Δεν ήταν άτομο που γνώριζα όταν βγήκε, και η καχυποψία μου ήταν ανάλογη. Με πρωτοβουλία του Γιάννη όμως, τα 2 παιδιά αποφάσισαν να κινηθούν σε κοινούς δρόμους, ξοδεύοντας άπειρο προσωπικό χρόνο, αγνοώντας την δική μου σκληρή κριτική (καλοπροαίρετη πάντα όμως). Και οι 2 δέκτικαν μερικές δικές μου υποδείξεις, οπότε θα δεκτώ στο μέλλον και γω το δικό μου μερίδιο ευθύνης....

Για να κλείνω, έχουμε να κάνουμε με 2 παιδιά πολύ δεκτικά στο να μάθουν, εργατικότατα, που δεν φοβούνται το γενικό κράξιμο όμως η μεγαλύτερη μερίδα των εμπείρων μάνατζερ στο παιχνίδι, και που έχουν 1 σχέδιο (επιτέλους) για το μέλλον.

Όσον αφορά το άτομο μου (και εκφράζω μια καθαρά προσωπική άποψη), όσο τους βλέπω να δουλεύουν όσο δουλεύουν τώρα, παρόλες τις όποιες τακτικές τους αδυναμίες, για όσο μετράει, η δική μου υποστήριξη είναι δεδομένη.

From: Lygas
This Post:
00
124403.815 in reply to 124403.814
Date: 10/11/2010 7:00:27 PM
Overall Posts Rated:
155155
Αυτό που λέει ο johnnyb παίδες είναι όλη η αλήθεια....όσο καλά και αν στήσουμε μια τακτική τα θηρία θα μας φάνε...αποδείχτηκε περίτρανα για μια ακόμα φορά την προηγούμενη σεζόν όταν οι νέοι αποκλείστηκαν από την Ισπανία...παρά το γεγονός ότι τους έπιασα στο σύστημα και παίξαμε δυνατά, οι ψηλοι του μας έκαναν ότι ήθελαν....
Είναι λυπηρό όταν το καλύτερο περσινό μας ντραφτ το πήρε ένας μάνατζερ από το Ισραήλ και παρά το ότι του είπα για την προπόνηση τον προπονήσε μόνο σε ένα σκιλ όλη την σεζόν....
Επίσης ακόμα πιο λυπηρό είναι που λέμε σε Έλληνες μάνατζερ με φοβερά ντραφτ (ακόμα και για το καλύτερο φετινό ντραφτ) τι να προπονησουν και γιατί και δεν ακολουθούν τις συμβουλές μας.....όσο δεν προπονούνται τα καλά ντραφτ με τουλάχιστον 5αρι προπονητή και όπως τους υποδεικνυουμε, θα είμαστε πάντα μια από τις 40 καλύτερες ομάδες και ποτέ δεν πρόκειται να κανουμε το βήμα παραπάνω....αυτή είναι η πικρή αλήθεια...προσπαθούμε να πείσουμε όλο και περισσότερους μάνατζερ να προπονησουν όπως πρέπει ένα παίκτη τους, αλλά πολλές φορές μας λένε πως δεν τους νοιάζει για την Εθνική κτλ, αν δεν μας βρισουν βέβαια(που δυστυχώς μερικοί το κάνουν και αυτό)....αυτή τη νοοτροπία προσπαθούμε να αλλάξουμε με τον κατζαμπαρ έτσι ώστε όταν θα υπάρχουν οι καλοί παίκτες έτοιμοι, να συμμετάσχουν και στις εκλογές ακόμα καλύτεροι τακτικά μάνατζερ από εμάς....έτσι μόνο θα γίνει το βήμα παραπάνω....πρέπει τουλάχιστον οι Έλληνες μάνατζερ να προπονησουν τους παίκτες τους σωστά και βάση των υποδειξεων του εκάστοτε προπονητή....

Last edited by Lygas at 10/11/2010 7:02:58 PM

This Post:
00
124403.817 in reply to 124403.811
Date: 10/12/2010 2:38:07 AM
Overall Posts Rated:
303303
εννοουσα οτι του λυγκα την αποψη θα την συζητησω ενω των αλλων υποψηφιων οχι μαλιστα αν οι αποψεις μας ηταν διαφορετικες (με τους αλλους ) ουτε καν θα εμπαινα στον κοπο να τους πω την δικη μου, αφου νομιζουν οτι ξερουν και μπορουν δεν θα τους βοηθησω να μαθουν το παιχνιδι σε υψηλοτερο επιπεδο απο το δικο τους με πειραματοζωο την εθνικη (οπως πχ εγινε με τον κατζα ).
Τωρα για τα αλλα μαλλον εισαι υπερβολικος αν ειμουν τοσο καλος θα ειμουν ηδη εκει που εισαι....και επισης οι κατα καιρους βασικοι μου ειχαν την εγκριση αλλων χρηστων -παντα ρωταω τοχω πει δεν μου πεφτει η υποληψη- οι τελευταιοι ειχαν το οκ αυτουνου που λες για κορυφαιο οτι νομιζουμε , αν και αυτος αλλον λεει για κορυφαιο (φανταζομαι οτι θα συνεχιζεται το γαιτανακι) και τους αγορασα στην αρχικη τους τιμη χωρις να ειμαι ον λαιν.

From: Lygas

This Post:
11
124403.818 in reply to 124403.816
Date: 10/12/2010 4:20:10 AM
Overall Posts Rated:
155155
Ύψος: 6'10" / 208 cm
Προοπτική: φημισμένος

Σούτ με Άλμα: αξιοσέβαστος Εμβέλεια Άλ.: φυσιολογικός
Περ. Άμυνα: αξιοσέβαστος Χειρισμός: φυσιολογικός
Μπάσιμο: αξιοσέβαστος Πάσες: μέτριος
Εσ. Σούτ: αξιοσέβαστος Εσ. Άμυνα: μέτριος
Ριμπάουντς: αξιοσέβαστος Τάπες: αξιοσέβαστος
Αντοχή: απαίσιος Ελ. Βολές: αξιοσέβαστος

Εμπειρία: άθλιος

Αν θυμαμαι καλά τις σεζόν που ειμαι στην εθνική νέων δεν εχω ξαναεί τέτοιο παίκτη!!!!Απο 19 χρονων θα ειναι στις εθνικές με την καταλληλη προπονηση!!!

This Post:
00
124403.819 in reply to 124403.818
Date: 10/12/2010 6:38:02 AM
Overall Posts Rated:
6767
Πες ποιος ειναι τα τον δουμε...

Advertisement