Võin puhta südamega öelda et olen kogu oma BB ajaloo jooksul vormi ainult 2x treeninud ja täna ei olnud üks neist kordadest....
Sa ületasid mu ootusi nende 2x-ga:)
Ja mis õnnest sa räägid, tuleb lihtsalt trenniminutid sekundi täpsusega välja arvestada ja voilaaa- vormid eeskujulikud!![:D](/images/conf/emoticons/big-grin.png)
Alternatiivina vormitrennile oli välja pakkuda "õnn", kuigi olen selgelt teadlik, et vormiõnne annab suurel määral siin ise mõjutada. Mul olid tuumiku seas mõned tagasiminekud ja mõni toppamine- imestan, kas see võib olla seepärast, et mu kell sekundeid ei näita...
Peale laupäevast mänguvooru on siis kohtadel 4-6 tiimid saldoga 10-10. Järgenevad kaks otsustavat vooru ennustavad 4. kohta Newoxile, kes küll crunchis siin viimane mäng, aga botistuvast Silverback Apesist peaks kodus igaljuhul jagu saama. BC RV ja BC Kobakäpp lasevad viimased voorud tõenäoliselt TIE-ga lõpuni, et võimalikuks üleminekuks valmis olla.
Ise ma eelistaks allesjäänud kohtadest eelmise hooaja 5. kohale ikkagi 6. kohta, mis märkimisväärse lisanutsu arvele toob. Kuidas sul plaanid tehtud? Ja nende täitumise tõenäosus?:)