O co come on?:) Nie rozumiem tego:D Może Mr.President Ty coś na ten temat powiedz bo to chyba Ty jesteś moim podopiecznym;-) v
Z całym szacunkiem Czesław...ale takimi wypowiedziami sam zabijasz społeczeństwo BB. Denerwuje Cię bo próbuję uczestniczyć w dyskusjach, komentować, konstruować wnioski itd. itp.?:) Pytanie tylko dlatego sam nie próbujesz uczestniczyć w inicjatywach dyskusyjnych???
Mr, jest Twoim podopiecznym?

Ciekawe jak wygląda jego trening pod koszem. Podopieczny = skautowany przez Ciebie gracz.
Jestem niezwykle spokojną osobą, .... Problemem jest to co pokazujesz teraz, Ty nie dyskutujesz, (dostrzegłem to już w kilku wątkach. )Ty robisz to co tutaj,obrzucasz inwektywami. Szanuje Twoją pracę, lecz czy muszę się zgadzać w 100% z Twoimi działaniami i myśleniem? Czy uważasz żę to dobrze dla rozwoju polski C ( nie patrz teraz na swoją osobę), że jedna osoba ma pod opieką tyle roczników? Czy uważasz że Twój sposób budowy C jest najlepszy? Czy można coś zmienić? Chcę dyskusji, tylko że coraz częściej odnoszę wrażenie, iż Ty jakiekolwiek uwagi bierzesz zbyt do siebie. To że jesteś skautem nie czyni Cię wszechwiedzącym.