Tvoj je problem samo to sto igras dvostruku igru, ne treba biti preveliki psiholog da bi se shvatile neke stvari...i ti ovo shvati kao dobronameran savet, jer volis da "potkacis", pa cisto da ti ne ostanem duzan:)
Ja takvih problema nemam, a slažem se sa tobom da si ti premali psiholog da bi mene shvatio. Potkačim one koji to zasluže svojim delima, ili bolje rečeno nedelima na forumu, ali to je tako retko da se može izbrojati na prste jedne ruke.
A jeste inace, ja sam clan te stranke, clan sam njenog upravnog odbora na lokalu i nemam nikakav kompleks od toga, zato sto borba za pravi put cesto vodi u totalnu marginalizaciju.
Bolje bi bilo da si Flaviusa prekorio sto pise "regularan" post, nego mene sto kritikujes.
Ja sam ovde opozicija vama koji ste na vlasti i ja sam zaduzen da prekoravam vas, tako da necemo izvrtati teze.
A onda kada ja budem podrzavao vlast ili aktivno ucestvovao u njoj, onda cu ja da dajem odgovore na vasa pitanja, a ne da vas kritikujem.
Hahaha...pazi kako se prepoznao! Nisam znao da si član te stranke, ali drago mi je da si izabrao sebi primerenu!
Flaviusa nemam šta da prekoravam, odrastao je čovek koji reaguje onako kako želi i oseća u tom trenutku. Da ne bi mislio da je to držanje nečije strane, podsetiću te da ni kotura nisam prekorio, nego sam mu kulturno odgovorio na postavljeno pitanje. E tu onda nastupaš ti koji se mešaš u njihov dijalog! Na to se odnosila ona mirođija.