BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Hvaljenje, cuganje i jos po nesto opet

Hvaljenje, cuganje i jos po nesto opet (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
172628.81 in reply to 172628.80
Date: 2/17/2011 7:44:58 AM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142
Nadajmo se da su tu stvarno "novi" igraci.
Prilicno je sumljivo da se za nekoliko dana poveca broj igraca za preko 20%.
Obratite paznju na transfere narednih dana izmedju domacih klubova, i prijavljujte sve sto vam je sumljivo.

poslednja dva dana se vrti reklama na jednom drugom menadzeru koji igram.

Odlicno, ako je tako:)

EDIT:Izgleda da si upravu ,da ide reklama:)
(174919.1)

Last edited by BG Samuraj at 2/17/2011 8:54:34 AM

From: Trbazzi
This Post:
00
172628.82 in reply to 172628.81
Date: 2/17/2011 8:54:07 AM
Overall Posts Rated:
309309
Evo samo da napomenem da je mom cenjenom klubu totalna rasprodaja. Ostace samo trio koji se trenira Grubor - Jovic - Stojsin, ostali koji imaju platu preko 3k ce napustiti klub. Klupska kasa je prazna i nije bilo drugog resenja. Ukoliko neko hce da pomogne neka kupi nekog od ova 4 nednika sto su na listi. :p

From: Golub

This Post:
00
172628.83 in reply to 172628.82
Date: 2/17/2011 9:07:08 AM
Overall Posts Rated:
427427
povecava se broj zato sto na conquiztadoru 24/7 stoji reklama za buzzer :)

ovo je usmereno za Bg-u teoriju zavere :D pa nisu burazeru svi ko tvoje drustvo :D

Last edited by Golub at 2/17/2011 12:08:56 PM

From: Trbazzi

This Post:
11
172628.84 in reply to 172628.83
Date: 2/17/2011 9:18:21 AM
Overall Posts Rated:
309309
Za tu reklamu zahvalite meni. ;p Posto sam pobedio na turniru znanja, pa sam zamolio ljude da nas malo reklamiraju :D

This Post:
00
172628.86 in reply to 172628.77
Date: 2/17/2011 11:24:22 AM
Overall Posts Rated:
613613
Reklamiraju BB i neke grupe na fbu :), koje pravo da ti kazem nemaju nikakve veze sa BB :)
A stranice sve sa nasih prostora :) Neki admin (znam koji, al necu da ti kazem :P) igra BB i druge uvlaci u ovu drogu :D i tako :D

From: beckhambg

This Post:
11
172628.87 in reply to 172628.79
Date: 2/17/2011 12:05:14 PM
Overall Posts Rated:
6565
Kao prvo,nikako ne mozes u isti kos da stavis pomunutu dvojicu!S jedne strane covek prosirenu recenicu nije u stanju da sastavi,ciji su zastitni znak sin,satro popularni glumac,koji kad god dodje iz USA pocne da se gadi na sve sto je iz Srbije,i toliko hvaljeni otac,za koga me ne bi cudilo da vec za koji dan postane ministar!
Sa druge strane Nebojsa Covic je skolovan covek.Ako si ikada imao priliku da pricas sa njim video bi da je izuzetno pametan,elokventan i obrazovan.Covek je sam stvorio kosarkaski klub,sam ga izdrzava vec 2 decenije,bez ikakve pomoci drzave.Ne vidim da se on nesto posebno pita,pogotovu ne u savezu!Ne zelim ja da branim Covica,samo,cinjenica je da su pomenuta dvojica ko' dupe i oko...
Covic je pre kosarke bio gradonacelnik BG-a,bavio se mnogo bitnijim stvarima nego sto je kosarka i,kao sto ti rece,zavera protiv Partizana...

From: Jabus

This Post:
00
172628.88 in reply to 172628.87
Date: 2/17/2011 2:19:07 PM
Overall Posts Rated:
9393
Cvrc, školovan čovek. Znam za jednog, koji je najmlađi doktor nauka u istoriji SFRJ, pa mu džaba sve te diplome kad je lud :P

Meni su njih dvojica isti, jer njih smatram za najodgovornije za pojavu klubaštva u srpskoj košarci. Nije Čović saplitao Partizan zbog neke zavere protiv Partizana, već zarad svoga interesa (tj. interesa svoga kluba). A lično smatram da se njegov lični interes uvek kosio sa interesima srpske košarke, što je u navedenom slučaju bilo: dva predstavnika u Evroligi. On je bio među prvima koji je uvlačio srpske timove u NLB, a sada odjednom smatra da ta liga ruši domaću košarku. Sada se, pre 7 dana, javio kako je kup namešten, kako savez sapliće njegov tim, a sam je prodao utakmicu Borcu iz Čačka (juče), kako bi ta njegova filijala opstala u ligi (čitaj komentare po košarkaškim portalima, i pre utakmice su svi najavljivali pobedu Borca, iako FMP i Borac zauzimaju dijametralno suprotne pozicije na tabeli).

Može on da napravi još 30 timova kao FMP, da bude i predsednik države, da priča o novom konceptu srpske lige svake godine, ali ostaje činjenica da era propadanja srpske košarke počinje uporedo i sa njegovim uspehom u našoj ligi. Može on da bude hiljadu puta uspešniji političar i biznismen, ali njegovo mesto u našoj košarci neće nikad biti ispred jednog Divca, Danilovića, Đorđevića, Paspalja, Bodiroge, Tomaševića, Željka, Dude, Pešića. Mislim, možda i 'oće, kao što je to slučaj danas, ali zbog takvih kao što je on, ovi, prethodno navedeni, beže iz našeg saveza.

This Post:
00
172628.89 in reply to 172628.88
Date: 2/17/2011 2:48:35 PM
Overall Posts Rated:
6565
Ne znam,verovatno si imao losa iskustva sa Nebojsom,ja sam ga licno upoznao,radio na nekom projektu sa njim,i mogu da kazem da je izuzetno inteligentan covek...
Kad si vec spomenuo mog komsiju,Danilovica...svaka njemu cast kao kosarkasu,meni je cak bio omiljen,ali kao covek je nula!
Koliko se samo uvlacio Miliji,nije mu izlazio iz d*peta!Svako ko je sa Topciderskog Brda zna o cemu govorim...
Ne zelim sad da iznosim ovde prljav ves,ali posalji mi pm i ispricacu ti mnoge stvari vezane za naseg,nekada velikog kosarkasa,Sasu Danilovica...
Opet,smatram da je propast nase kosarke pocela je jos u 90-im godinama,samo je Bora to,vesto,prikrivao...
U to vreme sam i ja trenirao kosarku,sa manjim ili vecim uspehom u Partizanu.Jos tada se znalo ko su bratski timovi,ko kome sudi,ko plati trenerke igra,...
Ne sporim da je imao licne interese,kakvi god oni bili,bili su vezani za njegov klub FMP.Tako,nikako ne moze neko da me ubedi da jedan covek,koji vodi klub sa provincije,pri tom ga sudije redovno potkradaju,moze da unisti nasu kosarku...
Seti se samo Predraga Bojica,sukob interesa u vidu predsednika SD Partizan i KK Hemofarm,to je do sad jedini kuriozitet takve vreste,u kosarci...
Seti se samo experimenta sa Slavnicem kao selektorom,gde sam ubedjen,da je pola Srbije bilo sramota da kaze,u tom trenutku,odakle poticu.Onakvo bahato ponasanje Gurovica,izjave Milicica...
Problem je mnogo dublji,te ni Kapicic ni Covic ga nisu niti zaceli,niti su jedni od glavnih krivaca...
Opet,ovo je samo moje misljenje,ti naravno,imas pravo na svoje

From: Jabus

This Post:
11
172628.90 in reply to 172628.89
Date: 2/17/2011 3:04:44 PM
Overall Posts Rated:
9393
Ne, naravno da Čovića ne smatram za jedinog krivca što je ovakvo stanje u košarci. On je, po meni, naprosto simbol truleži koja se sakupila u našoj košarci, onaj vidljivi igrač od stotina balavandera koji uništavaju naš trofejni sport, zarad svojih ličnih interesa. Ne verujem mu, jer je ubogi političar, koji je, kao i svako drugi ko je došao iz te septičke jame, samo došao u sport zarad nekakve lične promocije ili, eventualno, zarad pranja para. Niti verujem u njegovo poštenje, jer to ne mogu priznati nijednom čoveku koji je kupovao kuće u Diplomatskom naselju, tokom devedesetih.

Da je sposoban, moguće. Napravio je biznis od FMPa, ne sporim. Ali, zaista ne vidim da je uradio išta korisno za srpsku košarku.

Za Danilovića... Da, moj lapsus, poznato je i meni kakav je kao osoba, tako da mu i nije mesto među tim ljudima koje sam nabrojao.

This Post:
00
172628.91 in reply to 172628.90
Date: 2/17/2011 5:22:21 PM
Overall Posts Rated:
6565
Eto,na kraju krajeva delimo isto,ili u najmanju ruku slicno,misljenje
Zivi bili pa videli,sta ce nasa reprezentacija da uradi u Litvaniji...Ipak,svaki put sebi kazem da necu da se nerviram,da necu da gledam,nije ni bitno vise koji sport je u pitanju,i na kraju...znas vec i sam

Advertisement