Ne znam,verovatno si imao losa iskustva sa Nebojsom,ja sam ga licno upoznao,radio na nekom projektu sa njim,i mogu da kazem da je izuzetno inteligentan covek...
Kad si vec spomenuo mog komsiju,Danilovica...svaka njemu cast kao kosarkasu,meni je cak bio omiljen,ali kao covek je nula!
Koliko se samo uvlacio Miliji,nije mu izlazio iz d*peta!Svako ko je sa Topciderskog Brda zna o cemu govorim...
Ne zelim sad da iznosim ovde prljav ves,ali posalji mi pm i ispricacu ti mnoge stvari vezane za naseg,nekada velikog kosarkasa,Sasu Danilovica...
Opet,smatram da je propast nase kosarke pocela je jos u 90-im godinama,samo je Bora to,vesto,prikrivao...
U to vreme sam i ja trenirao kosarku,sa manjim ili vecim uspehom u Partizanu.Jos tada se znalo ko su bratski timovi,ko kome sudi,ko plati trenerke igra,...
Ne sporim da je imao licne interese,kakvi god oni bili,bili su vezani za njegov klub FMP.Tako,nikako ne moze neko da me ubedi da jedan covek,koji vodi klub sa provincije,pri tom ga sudije redovno potkradaju,moze da unisti nasu kosarku...
Seti se samo Predraga Bojica,sukob interesa u vidu predsednika SD Partizan i KK Hemofarm,to je do sad jedini kuriozitet takve vreste,u kosarci...
Seti se samo experimenta sa Slavnicem kao selektorom,gde sam ubedjen,da je pola Srbije bilo sramota da kaze,u tom trenutku,odakle poticu.Onakvo bahato ponasanje Gurovica,izjave Milicica...
Problem je mnogo dublji,te ni Kapicic ni Covic ga nisu niti zaceli,niti su jedni od glavnih krivaca...
Opet,ovo je samo moje misljenje,ti naravno,imas pravo na svoje