ρε Στελιο και εδω με βρηκες;;:P
αφού είσαι πανταχού παρών!εγώ φταίω?
χαχαχαχαχα
οσο για αυτο δεν μπορουμε να ημαστε απολυτα σιγουροι...καταρχην ο παιχτης σου σουταρε 8-17 σουτ, καλο ποσοστο αλλα απο παιχτες ρακετας εχουμε δει πολυ καλυτερα ποσοστα
δεν έχει εσ.σουτ όμως!εσ. στο 8,σουτ στο 9 αλλά και υψηλή εμβέλεια για ψηλό...
το ερωτημα που προκυπτει ομως ειναι αλλο...εφταιξε η αμυνα του αντιπαλου που το 5αρι σου σουταρε με τετοια ποσοστα ή μηπως το πρινσετον που επελεξες εσυ;;μηπως ηταν ενας συνδιασμος και των 2;
προσωπικα δεν εχω δοκιμασει το πρινσετον αλλα ισως καποιος που το εχει δοκιμασει μπορει να μας ριξει τα φωτα του..το ερωτημα ειναι αν το πρινσετον εκμεταλευεται μισ ματς εξωτερικου σουτ-εξωτερικης αμυνας στους ψηλους...
αυτό δεν το ξέρω και θα ήθελα να το μάθω.εννοώ δλδ ότι σίγουρα έπαιξε ρόλο η άμυνα που έπαιξε μεν,και σίγουρα και το πρινς,αλλά άγνωστο σε τι βαθμό.
υποθέτω όμως ότι στο πρινς παίρνει σουτάκια το 4.οπότε αφού μου το είχε κλεισμένο(μιας και εδώ ήταν ο καλύτερος σκόρερ ψηλός μου) το 4,το 4 έδινε ασίστ....κάπως έτσι το φαντάζομαι,αλλά ας μιλήσει κάποιος που ξέρει καλύτερα.
γενικά όμως θα ήθελα πολύ να μάθω ποια είναι η καλύτερη τακτική για πάρω εξ.σουτάκια από το 5 μου μελλοντικά απέναντι σε μαν2μαν.κι εννοώ να πάρει πολλά έτσι...
το κλειδί για εμένα στην 2-3 είναι να κλείνεις την περιφέρεια του αντιπάλου.δλδ να έχεις τουλάχιστον ισάξια αναφορά στην εξ.άμυνα σου με την εξ.επίθεση του.αν δεν υπάρχει το παραπάνω δεν αξίζει να ασχοληθείς με την 2-3 σε έαν αγώνα...
αυτο δε θα ηταν και πολυ εξυπνο...αν μια αντιπαλη ομαδα παιζει εξωτερικο συστημα και εσυ με 2-3 μπορεις να βγαλεις αμυνα ιση με το εξωτερικο σουτ του αντιπαλου τοτε γιατι να παιξεις 2-3 ανθρωπε μου;;;;παιξε ενα μαν2μαν και δε θα σταυρωσει καλαθι ο αντιπαλος...:)
εννοούσα να παίζει κοίτα μέσα ο αντίπαλος.εγώ εθύνομαι που μπερδεύτηκες.δεν αναφερόμουν στη βάση παίρνει ταβάνι στα σποσοστά η επίθεση αλλά η άμυνα όλα τα ριμπ.
ήθελα να ανφερθώ στην αποτελεσματικότητα της 2-3 απέναντι σε εσ.επικέντρωση(λόου ή λοίτα μέσα)
με κατεστρεψες..:P
ομως ηταν πραγματι πολυ ωραια η νικη σου...
σώπα ντε!!! 1-0 είσαι στις νίκες.αγ.καταστάσεις έχετε και οι δύο,οπότε...εξάλλου αν έχανα ίσως κατέληγα εγώ αντίπλαος σου!!!
χαχαχαχαχαχαχα