Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους. Ημουν στο εξωτερικο και δεν μπορουσα να στειλω τις ευχες μου εγκαιρως. Φαινεται πως τα οσα ανεφερε σε προηγουμενη του δημοσιευση ο Cartomania ηταν τελικα αληθεια... Η προσπαθεια να μπαλωσει την κατασταση λεγοντας πως εκανε πλακα για να μας ανεβασει την πιεση, ηταν τελικα αλλο ενα ψεμα, οπως ψεμα ηταν και η ομαδα του και η συμμετοχη του στην III.1.
Οπως ισως θα εχετε ηδη δει, δεν εχει ξαναμπει στην ομαδα του απο τις 17 Δεκεμβριου του 2011. Η ομαδα του ηταν μια απο τις ομαδες που μπαναραν οι GM λογω παραβιασης των κανονων του παιχνιδιου, λογω του οτι η ομαδα ηταν ομαδα ΦΑΡΜΑ της εθνικης, οπως ειχε αρχικα και ο ιδιος δηλωσει, πριν αποφασισει πως ειπε πολλα και επρεπε να βρει πως θα τα μπαλωσει. Ενας μεγαλος αριθμος ομαδων που ηταν φαρμες βρεθηκε και ολες τους πηραν το αναλογο ban.
Δεν γνωριζω αν ο εν λογω κυριος ειχε και αλλη ομαδα και ειναι καποιος που εχει και αλλη ομαδα στην ΙΙ ή στην Ι κατηγορια. Εαν συμβαινει και αυτο, γνωμη μου ηταν παντα πως δεν αρκει το ban στην 2η-3η-4η ομαδα αλλα και στην αρχικη. Καποιος που εχει τετοιες προθεσεις και τετοια προδιαθεση, θα το ξανακανει...Τετοιοι παικτες δεν εχουν θεση στο παιχνιδι και γι' αυτο η γνωμη μου θα ειναι παντα σταθερη, πρεπει ΣΥΝΟΛΙΚΑ να αποχαιρετουν το παιχνιδι και δεν με ενδιαφερει καθολου αν τους αρεσει ή οχι.
Τις ευχαριστιες μου στους GM για το ΞΕΜΑΓΑΡΙΣΜΑ. O GM-Nickleon ειμαι σιγουρος πως θα καταλαβει το ρημα, οι υπολοιποι που τυχον δεν καταλαινουν, βρειτε online μεταφραστη Κρητικου ιδιωματος! :P:P:P