Terve hooaeg tiksutasin 120 tuhat + karikatulu kasumit. Ega raha väga palju ei kogunenud, sest kaks kodumängu on viimases nädalas järjest ning seetõttu kattis kasum lihtsalt 2 ilma kodumänguta nädalat ära. Tegin vahepeal oma staadioni ka 21 000 täis. Seetõttu ei oleks jätkunud hetkel ka korralikuma ning pika-ajalisema ostu tegemiseks piisavalt raha.
Mu tiimil oli nõrkus tagaliinis. Niikaua kui ma oma 18 aastast ning väikest äärt mängujuhi kohal treenisin ei olnud minutitega hullu, aga kohe kui vaja tugevamat reitingut oleks minutid lõhki olnud. Pealegi Ainar Vee (80 tuhat palk) ning Üllar Seitse (50 tuhat palk) ei ole tagameeste duo kes Kõrgliigas kellegis hirmu tekitaks.
Seega kuna tahtsin ostust saadud abi õigesti ajatada, siis pidin võtma kallima-palgalise mehe kelle ostuhind madalam. Ilmselt tekib enne PO-d ka hea müügimoment kui PO-d tõsisemalt võtvad tiimid täiendust otsivad. Seni siis vaatame kas Soome koondist aidanud mees leiab ka minu pikad korvi alt üles või tabab ise kolmeseid. Üks pikk sai mul viga, seega Rightstaril ka omad võimalused kindlasti. Samas on mul nüüd ka Lauri Raud esimest korda oma õigel positsioonil. Ma arvan, et tuleb huvitav neljapäeva õhtupoolik :) See on kõige tähtsam!