Kar sem prebral sigurno kaže ,da so njegova kupovanja oškodovala klube na vrhu SKL-a.
Treba pa je vseeno upoštevati ,da so odšli klubi ,ki so vzdrževali dražje igralce namesto njih pa prišli klubi ,ki mogoče tega niso pripravljeni storiti. Če bi bili bi ga kupili. Čeprav baje sploh ni koristen ,ker je bil poškodovan...
Ker vsi klubi ,ko napredujejo (vedno ,ko napredujejo povečajo dvorano mogoče kakšen ni a ponavadi to vidim) pomeni ,da imajo ali premajhno dvorano za takega ali pa jih ne zanima.
Kje dobiti višek denarja drugje kot v dvorani saj dražji treniranc zagotovi zmage a nikoli toliko kot za njega plačujemo.In medtem ,ko klub ,ki ne kupi takega treniranca ne rabi npr 200 000 plače tedensko viška ga klub ,ki je takega s tako plačo kupil rabi.
No sedaj pa 3 liga! S DVORANO ,KI JO IMAM TA TRENUTEK LAHKO V TRETJI LIGI VZDRŽUJEM OB PORAZIH TRENIRANCA S PLAČO 192 000 POLEG IGRALCEV 7 ,KI IMAM ŽE KUPLJENE KUPIM PA LAHKO IGRALCA DO PLAČE 132.122 !!!
Imam dvorano ,ki mi omogoča ,da bi vzdrževal na današnji dan 190 000 poleg igralcev in osebja ,ki imam že kupljeno. Ker pa osebju raste vsak teden plača bi na današnji dan lahko vzdrževal plačo 180 000 ter osebje zdravnika strokovnega menjal na vsake 5 tednov.
A igrca mi dovoli kupit samo do 132 122 torej ja višje uvrščeni v ligi malo višje lahko kupujejo! Torej če bi šel naš igralec v tuje roke ga lahko kupijo samo prvo ligaši ter drugo ligaši a samo tisti ,ki zadosti obladajo igrco ,da iz jeze ne prodajo v dveh tednih. Tega se je pač bal Koperboy ter vam naredil krivico.
Če pa sami vzgojimo igralce plača ni ovira ,če imamo zadosti visoko dvorano. Moji podatki o dvorani so ,ko zgubljam s tako dvorano!!! Zato pač zagovarjam čimvečje dvorane ,da ga lahko ,če sami natreniramo vzdržuje tudi 3 ligaš. In umetno naredimo kot ,da bi imela Slovenija nenormalno več uporabnikov. Če bi s čarovnijo dal vsem Slovenskim klubom v tretji ligi dvorane 30 000 / 3000 / 300 /30 ob najnižjih cenah in če bi od vseh uporabnikov samo vsak drug treniral po enega igralca bi postali država s sicer najmanj uporabniki a istočasno država z največ natreniranimi domačimi igralci. Potem tudi takšnih problemov kot je ta ne bi imeli... (((EDINO SAMI JIH MORAMO VZGOJITI ,KER NAM IGRCA NE DOVOLI KUPOVATI V TRETJI LIGI DRAŽJE OD 130 000-govorim za večino klubov ne tiste prve na lestvici)))) Vsem lp