BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 31 - Το πλήρωμα του χρόνου

Σεζόν 31 - Το πλήρωμα του χρόνου

Set priority
Show messages by
This Post:
11
269235.81 in reply to 269235.73
Date: 5/9/2015 8:11:01 AM
Overall Posts Rated:
10001000
ΥΓ:Συγχαρητήρια Στέλιο για την ωραία ιδέα και συγχαρητήρια και στον βασιλιά των Βησιγότθων από τον Κοτίδη... []

Κάτι μου λέει ότι μικρός διάβαζες φανατικά το Τρίποντο,σαν εμένα!!! []

Τhanks φίλος! Χαίρομαι που σας αρέσει το περιοδικό μας. Σήμερα ακολουθεί το νέο τεύχος, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Εννοείτε ότι διάβαζα φανατικά το Τρίποντο. Μάλιστα έκανα και συλλογή τα τεύχη. Είχα μαζέψει μια ντουλάπα από δαύτα κάποια στιγμή, αλλά μια διαρροή στο θερμοσίφωνα που βρισκόταν στο πατάρι πάνω από την ντουλάπα είχε σαν αποτέλεσμα να μουχλιάσουν. Τώρα δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με τον διάδοχό του, ωστόσο άλλη η αίγλη της τότε Α1 κα ιτου ελληνικού πρωταθλήματος και άλλη και η φάση στην οποία βρίσκομαι κι εγώ βεβαίως.

Συντονισμένοι για το τεύχος νο 3 και μπορώ να ανακοινώσω ότι ήδη έχει ξεκινήσει η εργασία και ένα αφιέρωμα έκπληξη. Ο περιορισμένος χρόνος αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα, αλλά θα γίνει κι αυτό και θα σας αρέσει σίγουρα.

This Post:
00
269235.82 in reply to 269235.74
Date: 5/9/2015 8:12:46 AM
Overall Posts Rated:
10001000
Ποιητικά τα γράφεις κύριε εκδότα αν και επί του παρόντος ούτε οι πολεμιστές μου είναι τόσο φοβεροί (μάλλον...γατάκια) ούτε ο φοβερός βασιλιάς-πολεμιστής είναι ορθός (μάλλον κοιμάται).

Θα ξυπνήσουν μέχρι το τέλος της σεζόν ή θα πάω άπατος?

Οψόμεθα.

@ Κοτίδη (με όμικρον): όταν διαβάζαμε ιστορία, ο σοφότατος το είχε ρίξει στο χαβαλέ μου φαίνεται και διάβαζε μόνο τρίποντο.

Πάντως σήμερα θα έχουμε τη πρώτη νίκη στην Α1 ever. Θα είναι ο Σκορπιός ή Αλάριχος? Κοντός ψαλμός...

This Post:
00
269235.84 in reply to 269235.80
Date: 5/9/2015 9:56:11 AM
bilaris
IV.22
Overall Posts Rated:
117117
τωρα εισαι τουμπανο σε σχεση με την αρχη της τελευταιας σεζον. Σκοπος καλη πορεια στο β3 και παραπλευρα ενα κυπελακι με το πρωταθληματακι χαλαρα γιατι ετσι μας βγηκε μωρε χαχαχα

This Post:
00
269235.85 in reply to 269235.83
Date: 5/9/2015 9:56:45 AM
Overall Posts Rated:
170170
χαχαχαχαχα,ασε με γιατι σου ριξα κανα δυο μπινελικια μολις εφτανε ψηλα και λεω ρε λες να μην βλεπω εγω κατι και να με παρεσυρε κι ο μαπας ο manu και να τον εδωσα τσαμπα κι αδικα τον παιχτη και χρεωμενο!!!
Κοιτα σοβαρα τωρα πηγε ψηλα αλλα ηταν σε καλη ηλικια και φτηνουλης με προσεγμενα χαρακτηριστικα για ΙΙ και ΙΙΙ κατηγορια και εγω τοτε που τον αγορασα επεφτα και εφτιαχνα ομαδα για Β !!

This Post:
00
269235.86 in reply to 269235.85
Date: 5/9/2015 11:52:41 AM
Overall Posts Rated:
170170
Oχι ρε λουστη μου,ενα Σαββατο εκατσα να δω το ματσακι επεσα σε απεργια....φτου ρε λακη!

This Post:
11
269235.87 in reply to 269235.86
Date: 5/9/2015 11:55:12 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
''Ποιος απεργεί?????''....ρώτησε φουρτουνιασμένος ο Κοτίδης!!''Να μπουν οι αθλητάς τάχιστα να αγωνισθούν!!!ΕΓΩ ΠΛΕΡΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ......'' :+(

This Post:
00
269235.88 in reply to 269235.86
Date: 5/9/2015 12:10:45 PM
Overall Posts Rated:
8888
Βρε παιδιά τι έγινε? Ξέρει κανείς γιατί δεν παίζουν οι αγώνες?

This Post:
33
269235.89 in reply to 269235.27
Date: 5/9/2015 12:26:04 PM
Overall Posts Rated:
10001000
ΤΡΙΠΟΝΤΟ στο buzzer
τεύχος 3

Νέο τεύχος, νέα συνέντευξη. Σήμερα θα μοιραστούμε τις απαντήσεις του eddie, του πλέον περιγραφικού στις απαντήσεις του μάνατζερ μέχρι το σημερινό τεύχος τουλάχιστον. Βέβαια η σημερινή έκδοση συμπίπτει με την απρόσμενη μη σωστή διεξαγωγή των αγώνων, οπότε ελπίζουμε να διασκεδάσετε με την ανάγνωση ακόμα περισσότερο. Δεν χάνουμε άλλο χρόνο και προχωρούμε να απολαύσουμε τον Τάσο.

Πες μας ποιος είσαι (ηλικία, όνομα, οικ.κατάσταση, χρόνια ενασχόλησης με μπάζερ, τόπος κατοικίας)

Ονομαζομαι Τασος εκ του Αναστασιου του Παντελη και της Μαρινας γεννηθεις το 1978 εις το Μοσχατον Αττικης,ειμαι (δις εγγαμος) και απεκτησα απο ενα αγορακι απο τον καθε γαμο μου ( 9ετων-2 ετων) ,παιζω μπαζερ 7.5 χρονια απο σεζον 6, τις πρωτες 10 τουλαχιστον σεζον τις περασα ψιλομαθαινοντας και στο τελευταιο σκελος της ερωτησης....κατοικω πλεον μονιμα απο τον Ιουλιο του ΄14 στην Ροδο,τα προηγουμενα 36 χρονια τα περασα στην περιοχη του Ζωγραφου χωρις καμμια διακοπη!

Πως επέλεξες το nickname σου?

Εddie Jonhson,χμμμμ θεωρω ιεροσυλια για οσους Ολυμπιακους διαβασουν το ποστ να εξηγησω γιατι επελεξα αυτο το nick name, προσωπικα και λακωνικα ηταν οτι καλυτερο ειδα ποτε στο μπασκετ απλα και φτανει!

Ποια είναι η καλύτερή σου στιγμή στο παιχνίδι μέχρι σήμερα?

Θεωρω οτι δεν εχω ζησει την καλυτερη στιγμη μου στο bb ή ετσι θελω να πιστευω τουλαχιστον, ισως θα μπορουσα απλα να πω οταν εβαλα την νυν πλεον γυναικα μου λιγων μηνων τοτε σχεση μου να συστηθει στα τοτε παιχτακια μου(γελια μεχρι δακρυων και τοτε αλλα και τωρα που το θυμαμαι)

Συνολικά είσαι ευχαριστημένος με τι έχει πετύχει η ομάδα σου?

Συνολικα ευχαριστημενος δεν μπορω να ειμαι αν δεν λεγοταν η ομαδα μου Ολυμπιακος ισως ημουν τωρα ομως οχι σε καμμια περιπτωση,δεν νομιζω να χαιρετε καποιος Ολυμπιακος με πρωταθληματα Β Εθνικης οποτε οχι !!

Ποιοι είναι οι στόχοι σου για φέτος και ποια μπαζερικά σου όνειρα?

Τα ονειρα μου για φετος ηταν καποιος τιτλος δυστυχως προσγειωθηκαμε ανωμαλα τις δυο πρωτες αγωνιστικες οποτε επιστρεφουμε στο σεμνα και ταπεινα..

Αν το Buzzerbeater News έπαιρνε συνέντευξη από έναν παίκτη σου, ποιος θα ήθελες να είναι αυτός?

Η ομαδα ειναι του προπονητη, παρακαλω το ΤΡΙΠΟΝΤΟ να τελειωσει τις συνεντευξεις εδω σε οτι αφορα την ομαδα μου...οι παιχτες μονο στο γηπεδο ομιλιες...οποτε κανενας ΠΟΤΕ!!(χαχαχαα)

Υπάρχει κάποιος παίκτης που ζηλεύεις και θα τον ήθελες πραγματικά στο ρόστερ σου?

Θα ηθελα μαλλον τον Sasys,χωρις να τον ζηλευω ομως απλα καλο παιχτακι που θα μπορουσε να παρει χρονο στην ομαδα μας!

Και από μάνατζερ ποιον θεωρείς τον καλύτερο στο ελληνικό μπάζερ ή έστω ποιον θεωρείς φαβορί για την φετινή κούπα του πρωταθλητή?

Φαβορι για φετος δεν ξερω υπαρχουν πολλοι καλοι μανατζερ γνωστες του αθληματος με ακρες (παραγκες και τα συναφη) αλλα απο κει και περα εχω να πω οτι ειτε μας αρεσει ειτε οχι ο Σταυρος εφερε καινοτομιες στην Α1 και θεωρω σαν μανατζερ παιρνει ενα ποντο απο μενα (υπολογιστε οτι τον παρακολουθω απο την ΙΙΙ και μου χε κανει απο τοτε εντυπωση ειναι η αλεπου του BB )

Ταξιδεύουμε στο χρόνο και είμαστε στο 2020. Πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου και την ομάδα σου σε 5 χρόνια από σήμερα?

Aυτη η ερωτηση Τριποντο λυπαμαι αλλα ειναι αντιθετη στα καθημερινα μου πιστευω οποτε την υγεια μας και τα λεμε τοτε!

Τελευταία ερώτηση. Αν περνούσε από το χέρι σου αύριο να κάνεις μια δομική αλλαγή ή μια προσθήκη χαρακτηριστικού. Ποια θα ήταν αυτή?

Χμμμ μα τι αλλο μια δομικη αλλαγη,μια ομαδα με παιχτακια που θα μπορουν να παιζουν 5-6 συστηματα εσωτερικα,ουδετερα,εξωτερικα τα παντα ολα και ποθος να ειναι ελληνοπουλα!!!

Τάσο σε ευχαριστούμε για την συνέντευξη και θα στο αποδείξουμε έμπρακτα με ένα δωράκι. Τι καλύτερο από μια πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο E.Johnson (http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=26638&subi...)

Last edited by stelaios at 5/9/2015 12:27:12 PM

This Post:
11
269235.90 in reply to 269235.89
Date: 5/9/2015 1:14:54 PM
Overall Posts Rated:
170170
Δεν μου εχει ξανατυχει η μηχανη εδω και τρεις αγωνιστικες με εμπαιζει...

1η αγωνιστικη τρωω 20/27 βολες

2η αγωνιστικη τρωω 32/38

3η αγωνιστικη τρωω 32/40

συνολο 84/105 ουαου!!!

Advertisement