εγω ξερω εχασα σχεδον σιγουρα play off
Κι εδώ θα διαφωνήσω. Αρχικά, βλέποντας το πρόγραμμά σου αλλά και της Κρήτης, δε θα είναι έκπληξη να τερματίσεις 4ος, ειδικά εάν βρεις τρίτη νίκη.
Αυτό που μπορώ να καταλάβω είναι ότι περίμενες φυσιολογικά να μην κατέβουν τα Μετεωρα B.C. Ωστόσο, πάντα υπάρχει η πιθανότητα να κατέβει μία ομάδα και στα τρία ματς της βδομάδας και να... κάψει παίκτες (κάτι που δεν έγινε εδώ).
Κι εγώ περίμενα να μην κατέβουν οι Corfu Tigers απέναντί μου στη διπλή αγωνιστική Κυπέλλου και έπαιξα με χαλαρή διάθεση, μην αλλάζοντας σύστημα στην επίθεση (για την πιθανότητα να χάσει μάντεμα) και ήρθε φυσιολογικά η ήττα.
Δλδ εσύ δίνεις πολλές ελπίδες στο σενάριο αυτό...? (Νομίζω ο Δον έχει περισσότερες ελπίδες να πάει τελικό πόσο μάλλον αν πουλήσεις κ κάποιον παίκτη) :-)
Αρχικά, πριν μερικές εβδομάδες η Βαλένθια απέκτησε δύο εξελίξιμους παίκτες. Από τη στιγμή που η συμμετοχή στα πλέι οφ είναι σχεδόν εξασφαλισμένη οι "νυχτερίδες" είναι λογικό να κοιτάξουν και αυτό το κομμάτι και ίσως χάσουν και τη 2η θέση. Εάν δεν υπήρχε αυτή η εξίσωση, το σενάριο να περάσω τον Αετό σίγουρα δεν είναι επιστημονικής φαντασίας, παρότι έχει πιο εύκολο πρόγραμμα και θα ήταν το φαβορί.
Με το υπάρχον ρόστερ μάλιστα, σίγουρα δε θα έδινα περισσότερες ελπίδες στον Δον για τελικό (αν και ο Jiawen αναμένεται να αποχωρήσει πριν τα πλέι οφ).
Όσον αφορά το προηγούμενο θέμα είπα τη γνώμη μου. Θεωρώ ότι σωστά πήρε θέση ο τεράστιος για να ακουστεί και η δική του πλευρά.