Mozes li ista da uradis s ovim sto nam rade s imenima igraca?Ne znam kako kome, ali mene bas isfurava kad vidim da pocnu ime igraca koristeci "š", "ć", "ž" i tome slicno (npr. žarko), a onda prezime zavrse bez toga (npr. zarkovic) ili sto je jos gore, kad u istom imenu odnosno prezimenu pomjesaju dva pisma (npr. zarko žarkovic).Jadni Vuk bi se prevrnuo u grobu da vidi sta mu radimo s pimom ovde:/P. S.Nadam se da kontas na sta aludiram, posto me ova moja tastatura onemogucava da budem jasniji:/
Mozes li ista da uradis s ovim sto nam rade s imenima igraca?Ne znam kako kome, ali mene bas isfurava kad vidim da pocnu ime igraca koristeci "š", "ć", "ž" i tome slicno (npr. žarko), a onda prezime zavrse bez toga (npr. zarkovic) ili sto je jos gore, kad u istom imenu odnosno prezimenu pomjesaju dva pisma (npr. zarko žarkovic).Jadni Vuk bi se prevrnuo u grobu da vidi sta mu radimo s pimom ovde:/P. S.Nadam se da kontas na sta aludiram, posto me ova moja tastatura onemogucava da budem jasniji:/u postupku je azuriranje imena..."izdrzi" jos malo... ;)
Skontao sam ja to... ali ne znam zasto stoji tako napisano, tj. prevedeno
Kako DEBIT da prevedem... koliko znam to je neshto za plaćanje karticom sa bankovnog računa, ali ne znam na shta su oni mislil u igriciPitanje je svima upuceno, ko zna nek mi kazhe