BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Kérdés és csevegő XII.

Kérdés és csevegő XII. (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
186451.812 in reply to 186451.810
Date: 7/10/2011 5:55:38 AM
Overall Posts Rated:
6262
Igen, megér neki ennyit, de ez akkor is csalásnak minősül. Annyi erővel Babinninek is megért annnyit egy játékos. Ja ás akkor nekem megér 10 milliót ez a játékos. Ez öntörvényűség...

Igen, Fazekasra bármennyit rászántam volna, akkor is volt a számlámon 10M körüli összeg, de nem csaltam. Elvittem a licitet,a miben versenyhelyzet alakult ki. Nekem is megért volna 5millát is, mégsem tettem rá azonnal. Ő is elvihetné ezt a játékost 4-ért is, szerintem ebben egyet értünk, de nem, Ő rátesz 6-ot, amelyet egy játékos sem ér meg jelenleg ebben a játékban, nagyon durva kivételek lehetnek amit mondtál, a világsztár bedobók, fele ennyi fizuval mint ennek lesz.

Nagyon fontos, hogy NINCS licitharc, és hogy ez miatt legalább 2 millás teljesen PLUSZ Haszonra tesz szert ez a csapat.

És ebben a mondatban benne van minden, ami magától értetődően csalássá teszi ezt a transzfert.

Az hogy nekem megér, az meg egy dolog, de a szabályzattal ez teljesen ellentétben van. Az meg már egy felettébb furcsa eset, hogy egy rivális csapattól veszi meg, amely irreális esetben akár egy tulajdonostól is lehet...

A CR persze más tészta, a futballvilágban mindig vannak kirívó esetek, de ez nem való ide:)

Büntetésnek én elvinnék ebből 4 millát, de legalább 3-at hogy tanuljanak belőle. A büntetésnek büntetésnek kell lennie, nem korrekciónak. 2 millás csalásokért mellesleg már simán kizárhatnak bárkit a játékból.

Last edited by pörköltszáj-Hungarian NT coach at 7/10/2011 6:01:50 AM

This Post:
00
186451.813 in reply to 186451.812
Date: 7/10/2011 8:04:49 AM
Quahog Toy Boys
II.1
Overall Posts Rated:
8989
azért ne hasonlítsd össze Babinénivel, mert ő 100-szoros áron vett néha játékost, itt meg nem egészen erről van szó. könnyen lehet, hogy farmként fog működni az új csapata, mindenképp otthon akarják tartani, ezért szánnak rá ennyit. nálam ez még nem üti meg a feljelentés szintjét, de mivel egy páran biztos megtették, így ki fogják vizsgálni.

This Post:
00
186451.814 in reply to 186451.813
Date: 7/10/2011 9:01:40 AM
Overall Posts Rated:
6262

Ebben egyet értek, hogy Babinéninél a több százszorosáról van szó, de vedd figyelembe azt is, hogy az 100-200 ezer túlfizetés volt. Az is pedig több csapatnak, nem egynek. Szóval nem egy menedzsert támogatott százezres túlfizetésekkel, igy ez legalább eloszlott.

-Itt 2 millióról van szó- egy csapatnak. Az is első ligás.( habár ezt nem kell figyelembe venni)

Ha farmként is fog működni, akkor meg ne az legyen a cél, hogy a másik csapatot gazdaggá tegyük, jogtalan versenyelőnyhöz juttassuk. Ha kiteszi ingyen ezt a játékost, akkor is meg tudná venni max. 4misiért a másik, szóval ha mindenképpen otthon akarja tartani az még nem ok arra, hogy csaljon. Tessék normális ,,fogyasztói" árat fizetni érte.
Számomra furcsa hogy nem nyilvánvaló a transzfert látva az, hogy ez csalás, persze ahágy ember, annyi vélemény( lásd Fazekas)

Ha pedig mindenképpen otthon akarják tartani, akkor tessék akkor igazolni, amikor gépnél tudnak ülni a licitálás lejáratának pillanatáig! Ebben is gondolom egyet érthetünk. Érdekes azon is elgondolkodni, hogy azt a semmiből jött 2 milliót mennyi időbe telik nekünk, rendes eszközökkel játszó menedzsereknek kigazdálkodnunk.

This Post:
00
186451.815 in reply to 186451.812
Date: 7/10/2011 9:04:28 AM
Overall Posts Rated:
190190
Szerintem semmi megrázó nincs benne, túlárazott játékosok vannak mindenütt. Ha nem érne meg neki 6 millát nem adott volna érte annyit. A játéknak nem az a lényege, hogy sajnálkozzunk, és feljelentgessünk, mert mások jobb üzletet kötnek. Én is szeretném, ha a magyar játékosok reális áron lennének piacon, vagy a fiatalok többet érnének. Nem így van és kész. Itt sem csalt senki, válogatott irányító, legmagasabb pot, fiatal, edzhető még 3 szezonig, simán érhet ennyit, mivel a világ egyik legjobb játékosa.

Tegyünk együtt a válogatottakért, neveljünk magyar fiatalokat!
This Post:
00
186451.816 in reply to 186451.815
Date: 7/10/2011 9:18:49 AM
Overall Posts Rated:
6262
Igen, túlárazva vannak kint, aki megad érte sokkal többet az is csal, meg aki eladja az is csal a szabályok értelmében.
Nem hiszem el, hogy nem áll össze a kép...

És nem látni semmi összefüggést sem abban, hogy egy ligából van mindkét csapat??
Aki meg kifizet neki 6 milliót, az kieső a ligából. Ez egy csalás, még csukott szemmel is. Aki eladja ezt a monstert, az nyer rajta 2-3 misit, aki meg meggveszi az kiesik és egy farmcsapat lesz. A lényeg azon vagy, hogy nem fogyasztói áron adja el, és ez szabálysértés.

Csak nekem tűnik ennyire világosnak?

Ha ez a világ egyik legjobb játékosa, akkor sem ér meg semmilyen szinten sem ekkora összeget a mai piaci áron. A felettébb gyanús körülményekről meg már ne is beszéljünk. A monsterok manapság max 3-4 milláért mennek el- még a multiskillesek is, nem hogy még ez csapnivaló lepattanóval...

Ja és nem sajnálkozok, hogy hű de jó üzletet kötnek-ha a csalást üzletnek lehet nevezni-, csak elvárom másoktól is, hogy tisztességesen játsszák ezt a játékot, úgy ahogy én is teszem!

This Post:
00
186451.817 in reply to 186451.816
Date: 7/10/2011 10:09:16 AM
Overall Posts Rated:
9999
Szerintem eléggé kidühöngted magad miatta. Jelentsd fel és kész, ezzel részedről mindent megtettél, a GM-ek majd döntenek. Felesleges ezen túráztatni magad, meg nekünk bizonygatni az igazad.

This Post:
11
186451.818 in reply to 186451.816
Date: 7/10/2011 10:15:27 AM
Carpathian Bears
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
942942
Second Team:
Carpathian Cubs
Most jól érzem, hogy ez már csak dühöngés, és a tartalmas része a témának már rég lejárt? Úgy érzem bárki bármit mondana csak megismételnéd a dolgot más szavakkal.
Nem értettél vele egyet, kifejtetted, feljelentetted, pont. Ezzel szerintem vége is volt a sztorinak.
Hasonlít a dolog a nemrég lejátszódott Fazekas féle beszélgetésre... bárki bármit mondott, te ismételted a magadét.

This Post:
00
186451.819 in reply to 186451.817
Date: 7/10/2011 10:19:37 AM
Overall Posts Rated:
6262

Nem vagyok dühös, és nem dühöngtem csupán leírtam a véleményemet azoknak, akik ide irták a sajátjukat a témával kapcsolatban. A fórumnak az a lényege, hogy a kérdéseik mellett az emberek leírják a véleményüket bizonyos dolgokkal kapcsolatban, úgy tudom. Javíts ki ha tévedek!:)

Nem érzem úgy, hogy túráztatnám magam, éppen arról volt szó, hogy ez még belefér-e a játékszabályok betartásába, vagy nem.

Ja, és ki az a NEKTEK?

This Post:
00
186451.820 in reply to 186451.819
Date: 7/10/2011 10:38:28 AM
Overall Posts Rated:
9999
Ok, hát nem így érződik sem szerintem, és ahogy látom más szerint sem. A nekünk alatt meg a többieket értem, akik olvassák a fórumot, de a legkisebb mértékben sem illetékesek az ügyben. Az ha te feljelented őt, pont annyit ér, mintha 100-an tennék meg, úgyhogy teljesen felesleges "lázítani" itt mindenkit.

This Post:
00
186451.821 in reply to 186451.820
Date: 7/10/2011 1:39:46 PM
Overall Posts Rated:
6262
Nem szándékom senkit sem lázítani, csak olyan vagyok hogy leírom a véleményemet és reagálok ha én másképp gondolom.

Egyébként ahogy nézem majdnem mindig fent vannak 30-40-en egyszerre a magyarországi menedzserek közül, kár hogy ,,csak" 10-15 menedzser az aktív fórumozó az összes közül. Persze lehet hogy sokan olvassák és csak kevesen írnak...

This Post:
00
186451.822 in reply to 186451.821
Date: 7/10/2011 1:54:09 PM
Overall Posts Rated:
88
Én is inkább csak az "olvasók" közé tartozok, szerintem ez azért van mert a mentorommal mindent meg tudok beszélni. De azért jó ezt olvasni, mert mindig tanulok valami újat.

Játszotok a buzzerbeater-en kívül valamilyen online (menedzseres) játékkal?

Advertisement