Ahojte!
V pondelok sme prehrali (opat ocakavane) s Talianskom 108-70, co je asi najvyssia prehra v historii, ale Taliansko je kvalitny tim, ktory ma sancu to vyhrat cele, takze ocakavat vyhru by bolo trocho neskromne.
Dnes hrame proti Francuzskej U21, ktora je vo svete 4. v rebricku a my sme 20. To opat ukazuje, ze super je velky favorit a my mozeme len prekvapit, co ani neocakavam, lebo sila je na ich strane.
C Kokos sa tento tyzden prehrial a ma zlu formu ale ziaden center nanho nema skillovo, takze aj tak bude startovat, ale dufam, ze sa mu forma vrati do dalsieho tyzdna.
Dnes budeme opat hrat vseobecnym smerom, ale pojdeme trochu rychlejsie tempo. Hram takto aj preto, aby som nevylozil karty na stol a superi nevedia, co zahram. A osobne (uprimne) si myslim, ze nemame ako porazit Francuzsko.
Na dnes bol zvoleny kader:
PG: Frenko/Bombara/Retisak
SG: Stvrtok/Pecnik/Retisak
SF: Tomala/Jencko/Zatura
PF: Drunek/Buhla/Zatura
C: Kokos/Barkac/Zatura
Extra: PF Sulka, SG Vystrcil (zraneny), SG Zivica
Zmeny oproti zapasu s Talianskom:
Na PG poste je starter Frenko, ale teraz ma pre zmenu nahradnika Bombaru. Je tomu tak, lebo Pecnik je nahradnikom na SG pozicii.
Na SG poste je starter Stvrtok, ktory bude mat tazku poziciu proti superovmu SG, ktory ma plat 60 tisic. Nahradnikom je Pecnik a rezervou je Retisak.
Taktiku hrame Base Offense (Zakladny utok), pretoze nevidim slabinu vo Francuzsku, ktoru by sme dokazali tak vyuzit (vidim jednu, ale neviedla by k uspechu).
V obrane hrame Man to Man, pretoze risknut jednu obranu a netrafit by sa rovnalo velkej prehre.
Tak dufam, ze o 20:45 bude svietit priaznivy vysledok na U21 stranke.
Asasasa
1 BBB, 20 Leagues, 10 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 42 Seasons NT coaching