BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Τι άλλο θα θέλαμε στο παιχνίδι την νέα σεζόν

Τι άλλο θα θέλαμε στο παιχνίδι την νέα σεζόν (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
90866.812 in reply to 90866.811
Date: 5/11/2011 4:44:34 PM
Overall Posts Rated:
9595
ετσι θα ηταν πιο αληθοφανες αφου και στην πραγματικοτητα δεν μπορουν ολοι να γινουν φοβεροι αμυντικοι ή επιθετικοι το ιδιο ευκολα...

Αμυντικος πιστευω αμα γουσταρεις και εχεις θεληση γινεσαι...Για το φοβερος επιθετικος και τα υπολοιπα συμφωνω :)

This Post:
00
90866.813 in reply to 90866.4
Date: 6/7/2011 4:30:35 PM
Overall Posts Rated:
00
KAI EGW AYTO 8A H8ELA...AN ANEVAINOUN ME TETOIO RY8MO KAPOIOS POU PEZEI 10 XRONIA 8A PLHRVNEI TA ANTERA TOU!

From: kasper7
This Post:
00
90866.814 in reply to 90866.813
Date: 6/9/2011 5:24:02 PM
Overall Posts Rated:
235235
Νομίζω πως αυτό που θα πρέπει να αλλάξει στο παιχνίδι είναι τα ratings του κάθε παίκτη μετά από κάθε αγώνα, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται κυρίως στην αγωνιστική τους απόδοση στον κάθε αγώνα και όχι τόσο στις ικανότητές τους. Έτσι όπως είναι τώρα βλέπουμε σε συγκεκριμένους αγώνες παίκτες με μεγάλους μισθούς να έχουν υψηλά ratings παρά την κακή τους απόδοση και αντίστοιχα κάποιον παίκτη με χαμηλό μισθό που σε κάποιο ματς μπορεί να τύχει να κάνει "παπάδες", αλλά το rating να είναι χαμηλότερο από άλλους παίκτες!!

This Post:
11
90866.815 in reply to 90866.814
Date: 6/10/2011 8:54:44 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Καλησπέρα σε όλους,

Βασικά πολλά πρέπει να αλλάξουν. Πρώτα απ' όλα θεωρώ ότι η 5η κατηγορία στην Ελλάδα είναι υπερβολή, ιδίως σε 256 ομίλους. Να μειωθούν οι όμιλοι σε 64 όπως και της Δ', διότι δεν είναι δίκαιο να παίζει κάποιος με 15 μποτ και άλλος μόνο με 2. Έτσι αυτοί που ανεβαίνουν τρένο απο ομίλους με μποτ, τρώνε ξύλο στην Δ', απογοητεύονται και το παρατάνε. Θα είναι καλό δηλαδή για το ίδιο το παιχνίδι.
Απο εκεί και ύστερα είμαι υπέρ της απευθείας μεταγραφής ή και ανταλλαγής παικτών μεταξύ 2 ομάδων. Αυτό θα μπορούσε να γίνεται με τον εξής τρόπο. Στην πώληση να υπάρχει ένα κατώτατο ποσό με μικρή απόκλιση, πάνω ή κάτω απο το οποίο δεν θα μπορεί να δώσει ο άλλος -όπως με την εκτίμηση ποσού που υπάρχει τώρα-. Έτσι αντιμετωπίζεται η πιθανότητα κλεψιάς. Στον δανεισμό να υπάρχουν όρια, δηλαδή κάθε όμαδα να μπορεί να δανειστεί έναν απο κάθε άλλη ομάδα και έναν λογικό αριθμό όλη την χρονιά και γενικότερα να υπάρχει συγκεκριμένη περίοδος του παιχνιδιού γιαυτό. Έτσι μπορούν να αντιμετωπιστούν οι κλοπές. Τώρα αν εγώ που είμαι 5η κατηγορία, θέλω να δανειστώ παίκτη με 300000 μισθό -που έτσι και αλλιώς δεν γίνεται, γιατί θα φαλιρίσω- να υπάρχει ένας αλγόριθμος που να λέει "ο παίκτης τάδε δεν επιθυμεί να παίξει στην ομάδα σου δανεικός" βάσει κάποιων κριτηρίων, όπως λ.χ. οτι είναι λογικό ένας παίκτης της Α1 να θέλει το πολύ να παίξει στην 2η. Έτσι δεν θα μπορούν οι μεγάλες ομάδες να δανείσουν παίκτες, που είναι αναπληρωματικοί σε αυτές με σκοπό να ευνοήσουν μια πολύ μικρή ομάδα.
Επίσης, θα ήθελα να αναφέρω κάτι το οποίο ίσως έχει αναφερθεί. Οι του προσωπικού να πωλούνται, όταν ο χρήστης θα θέλει να πάρει καλύτερους ή να απολύονται μόνο στην περίπτωση που δεν μπορεί κάποιος να τους πουλήσει. Είναι απαράδεκτο, πιστεύω, να πληρώνεις ένα σκασμό λεφτά, που αυξάνονται και κάθε βδομάδα, να πληρώνεις αποζημίωση απόλυσης και να μην έχεις ουσιαστικά κανένα μεταπωλητικό όφελος -πλήν των παικτών φυσικά που έχουν κάνει λέβελ απ-.
Στα χαρακτηριστικά των παικτών μιας και οι τάπες, ουσιαστικά, αποτυπώνονται με την εσ. άμυνα, θα ήταν καλό να μπεί ένα χαρακτηριστικό ταχύτητα/εκρηκτικότητα, βάσει του οποίου ένας χρήστης, θα μπορεί να παίζει τα γρήγορα συστήματα πιο ρεαλιστικά, αφού θα ξέρει ποιοί παίκτες του είναι αργοί και ποιοί γρήγοροι. Επίσης, με την προπόνηση στις ελεύθερες βολές να παίρνουν όλοι οι παίκτες ένα πολύ μικρό + στο εσωτερικό σούτ.
Επίσης, οι παίκτες μποτ να παίρνουν αναγκαστικά τις τελευταίες επιλογές των ντραφτ -αναλογα τη θέση που έχουν καταλάβει οι ομάδες μποτ στο πρωτάθλημα-. Δηλαδή, αν εγώ βγήκα 1ος και ο 2ος-3ος είναι μποτ να παίρνω ντραφτ μεγαλύτερης επιλογής απο αυτούς. Έτσι λογικά υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες να χαθούν κάποιοι αξιόλογοι παίκτες.
Τέλος, πιστεύω οτι καλό θα είναι όταν μια ομάδα γίνεται μποτ να μην φεύγουν οι καλοί της παίκτες, ως το τέλος της χρονιάς, ώστε να μην υπάρχει αλλοίωση πρωταθλήματος, αλλά να παίζουν όλοι κανονικά. Αν η ομάδα αυτή, επειδή μπορεί να είναι καλύτερη, ανέβει, τότε να παραμένει στάσιμη και να ανεβαίνει η ομάδα που πήγε μαζί της τελικό. Αν -πράγμα μάλλον υπερβολικό- και η φιναλίστ είναι μπότ να ανεβαίνει η ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ, που δεν θα είναι μποτ. Όταν τελειώσει η σεζόν, οι καλοί παίκτες των μποτ να βγαίνουν στην μεταγραφική λίστα.
Συμφωνώ απόλυτα με τον Kasper7, που είπε για τα ratings. Είναι παράλογο να παίρνουν καλό βαθμό μόνο αυτοί με τον μεγάλο μισθό. Βάση των ratings και της γενικότερης απόδοσης ενός παίκτη να βγαίνει η τιμή πώλησης του και όχι με βάση πάντα τα χαρακτηριστικά του και την σύγκρισή του με ανάλογους παίκτες.

This Post:
22
90866.816 in reply to 90866.815
Date: 6/10/2011 9:03:21 AM
Overall Posts Rated:
129129
Για το πρωτο με τους ομιλους δε γινεται,4 πεφτουν απο καθε ομιλο και 4 ανεβαινουν,αρα καθε κατηγορια πρεπει να χει 4 φορες περισσοτερες ομαδες απτην πανω.1->4->16->64->256
Το να βαλεις λιγοτερους ομιλους στην τελευταια δεν εχει νοημα γιατι ελπιζεις οτι θα γεμισεις τους 256...Με 64 μονο εισαι κοντα στο φουλ,κι οταν φουλαρουν τι κανεις;
Με την ανταλλαγη ειναι πολυ πιο ευκολο να κλεψει καποιος,του ανοιγεις χιλιους δυο εξτρα τροπους.
Το προσωπικο,σε κανενα αθλημα καμμιας ηπειρου δεν πωλειται,σε αντιθεση με τους παιχτες.Γιατι να βαλεις εδω κατι που δεν υπαρχει πουθενα στην πραγματικοτητα;
Οσον αφορα την εκρηκτικοτητα/γενικα ενα νεο σκιλλ,θελει απιστευτη δουλεια για να γινει,και προφανως με τα προβληματα που αντιμετωπιζει το παιχνιδι απο bugs/server κτλ,νομιζω δεν ειναι ιδιαιτερη προτεραιοτητα.
Για τις βολες ψιλοσυμφωνω με τη λογικη,δηλαδη δε γινεται ενας παιχτης με 17 σουτ-13 εμβελεια να χει 1 στις βολες,αλλα η αποψη των ΒΒ'ς ολον αυτον τον καιρο ειναι η ιδια.Δεν εχει σημασια..

Γι αυτο με τα μποτ συμφωνω απολυτα.

I want what all men want...I just want it more.
This Post:
00
90866.817 in reply to 90866.816
Date: 6/10/2011 2:51:56 PM
Overall Posts Rated:
1616
Καλες ολες οι προτασεις αλλα εχει ανακοινωθει/προγραμματιστει απο τους υπευθυνους καμμια αλλαγη για την σεζον 17...???

This Post:
00
90866.819 in reply to 90866.817
Date: 6/11/2011 7:51:41 AM
Overall Posts Rated:
22
Όπως είπε και ο G-M παραπάνω οι ανακοινώσεις για τις αλλαγές που επρόκειτο να γίνουν στη σεζόν 17 ανακοινώνονται λίγο πριν την έναρξη της,αλλά μάλλον θα γίνει μία αλλαγή στο σύστημα προπόνησης,δηλαδή κάποιες προπονήσεις θα δίνουν έστω και κάτι ελάχιστο σε skills,που δεν έχουν σχέση φαινομενικά μεταξύ τους.Ορίστε ένα απόσπασμα από την ανακοίνωση για να καταλάβεις τι εννοώ:<<Οι ιδιοκτήτες υπάκουσαν στις απαιτήσεις των παιχτών και οι γυμναστές, μερικοί απο τους οποίους δεν έχουν αλλάξει τις μεθόδους προπόνησης που ακολουθούν εδώ και τουλάχιστον δέκα σεζόν, θα παρακολουθήσουν σεμινάρια και μαθήματα ώστε να μάθουν τις πιο σύγχρονες τεχνικές και τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Αυτές οι νέες τεχνικές δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στη διασταυρωμενη προπόνηση, και με την έναρξη της σεζόν 17, αναμένουμε ότι όπως η βελτίωση σε ένα χαρακτηριστικό παίχτη επιδρά σε άλλα συσχετιζόμενα χαρακτηριστικά, πλέον η βελτίωση ενός χαρακτηριστικού θα έχει επιπλέον επίδραση, μικρότερου βαθμού, σε χαρακτηριστικά που φαινομενικά δεν έχουν σχέση μεταξύ τους. >>
Αυτό που δεν καταλαβαίνω εγώ είναι γιατί δεν έχει φύγει ακόμα η ανακοίνωση για την πρωταπριλιά...Υποτίθεται πως θα έμενε εκεί για μερικές ακόμα για να το δουν και οι manager που δεν μπήκαν εκείνη τη μέρα αλλά μετά από τόσο καιρό είναι ακόμη εκεί...

This Post:
00
90866.820 in reply to 90866.819
Date: 6/11/2011 9:08:15 AM
Overall Posts Rated:
186186
Εγω επειδη τα εχω παρει με τους τραυματισμους θα ηθελα----- θα απαιτουσα πλεον να φαινονται οι τραυματισμοι των παικτων στο ιστορικο τους για να ξερουμε .....

τι με νοιαζει αν εχει παρει 25 ριμπαουντ σε ενα παιχνιδι και να μη ξερω οτι καθε σεζον 2 βδομαδες ειναι οφ!!!!!!!

υπαρχει λοιπον αθλητης χωρις ιατρικο ιστορικο ???? και δινουμε ενα καρο λεφτα για να τον αγορασουμε χωρις να ξερουμε αν ειναι κουτσο αλογο?

This Post:
00
90866.822 in reply to 90866.821
Date: 6/12/2011 5:52:15 AM
Overall Posts Rated:
150150
το μονο για το οποιο συμφωνω ειναι για τις βολες...εγω ειχα ενα παιχτη με καλο σουτ αλλα τελικα τον πουλησα γιατι μου ειχε σπασει τα νευρα(11869643)....ο συγκεκριμενος αν δειτε τα ποσοστα του ευκολα θα καταλαβετε πως ειχε αθλιος βολες....αλλα αυτοι που σχεδιαζουν τα παιχνιδι ειναι πολυ σκληροκαρδοι...ΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΒΟΛΗ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ????????????
ουτε ο O'Neal δεν εχει τετοιο ποσοστο....τωρα δεν εχω δικιο;να βλεπω οτι του κανουυν φαουλ στο σουτ και να ξερω απο πριν οτι θα χασει τις βολες...και αυτος ο αχαριστος...αν εβαζε μια θα ημουν ευχαριστημενος
3 σεζον τον ειχα σχεδον και ποτε δεν μου εκανε το χατιρι..

Advertisement